Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 22., szombat 12:54

nem technikailag nem nagyon tudnék különbséget tenni.
Akkor nem sokat láttad Zidanet...jelenleg nem nagyon akad olyan játékos aki technikailag eléri a szintjét...ugye itt elő lehet hozakodni Messivel, CR-el...jelenünk legjobbjaival...oké, erről lehet elmélkedni, azért ők nagyon pengék, ha valakinek akik a mai focin szocializálódtak egyik a legjobb abszolút érthető ...de ettől a Zidane XAvi összehasonlítástól a falnak megyek...fölösleges az összehasonlítás, annyira egyértelmű a francia előnye minden téren.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 12:47

'shutterisland írta:én iniestát szoktam mérni zidanehoz, és lehet, hogy nála is jönnek a szokásos "a kulacsát sem vihetné" meg "ha nem látod, hogy ég és föld, vak vagy" (persze ezek 3-4 röhögős szmájlival) gúnyolódások, de én ezt akkor is tartanám.

technikailag,játékintelligenciában, úgy en bloc futballtudásban én úgy látom, nem vallana szégyent egy összehasonlításban.

iniesta sincs sehol, túl szürke zidane-hoz képest.
és azért őket lehet hasonlítani, nem volt olyan rég, zidane nem 80 éves...
aki ezt nem látja, az ne foglalkozzon focival.
egyénileg biztos, hogy zidane a top a támadó kp-sok/irányítók közül.
Kép
Kép
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 12:39

én iniestát szoktam mérni zidanehoz, és lehet, hogy nála is jönnek a szokásos "a kulacsát sem vihetné" meg "ha nem látod, hogy ég és föld, vak vagy" (persze ezek 3-4 röhögős szmájlival) gúnyolódások, de én ezt akkor is tartanám.

technikailag,játékintelligenciában, úgy en bloc futballtudásban én úgy látom, nem vallana szégyent egy összehasonlításban.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 22., szombat 11:58

Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)
Azért ezek a meccsek fenn vannak már a neten,meglehet nézni őket,és relative el lehet dönteni,hogy ki mennyire emelkedett ki az akkori mezőnyből...
És nem szabad összehasonlítani azokat az időket a maiakkal,mert teljesen más a foci....de egy egy mozdulat,csel,vagy gól,megmutatja hogy mitől volt egy Pele,Mario Kempes,Kocsis,Czibor,Best vagy Öcsi Bácsi az aki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 11:54

F.C.B. írta:pl. mitől jobb Zidane mint Xavi H. ?
Semmivel, sőt, ki az a Zidane?

:x

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 11:53

azért olyat ideírni, hogy zidane és xavi közt nincs különbség technikailag? :ozil: :lol:
Kép
Kép
Kép

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 11:50

pl. mitől jobb Zidane mint Xavi H. ?
pártatlanok meg kb. 50-50%
Én sem akarok kötekedni, de komolytalan a két játékost összehasonlítani.
Az 50-50 meg azokra igaz kb., akik pár éve követik a focit. Az idősebb Barcás ismerőseim közül is legtöbben azt állítják, hogy Zidane más kávéház... Pedig Xavit aztán imádják egyébként.

Szóval az az 50-50 szerintem sántít.

De a mondandód abszolút úgy van. Semmi értelme ezeknek, más korok, más terhelés, más elvárások, más igények, más edzés, más hatások, felgyorsult világ, média, üzlet... És még lenne 100 szempont. Nem összemérhetőek.

Amúgy Ronaldo a valaha született legnagyobb játékos. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

F.C.B.
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 22., szombat 11:18

TheodoriK írta:
Őrületesen nagy játékos volt.....a valaha élt legnagyobb.(pedig nem madridi és még is istenítem,holott én elvakult vagyok és a barcást lefelé,a madridit felfelé kerekítem vetik rám)

A 3 legnagyobb az én szememben:

Maradona,ronaldo,zidane.......aztán utána a többi csúcsklasszis: distefano,puskas,eusebio,charlton,best,pelé,cruyff,platini,beckenbauer,socrates and zico,vanbasten,gullit,ronaldinho and messi........
aztán a 3.vonal:
.......jó sokan.....mint CR,rummenigge,baggio,gmüller és a többi extra klasszis....
Na most vagy 80 éves vagy vagy hasraütés szerűen listázol... Talán Puskást és Di Stefanot vagy Pelét és Bestet is láttad játszani stbstb?
Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)
Én 1998 óta nézem a focit 12 éves fejjel kezdtem de nem is rangsorolom, hogy Best, Law vagy Czibor netán Albert Flórián melyik klasszis kategóriába tartozott. Azért mert hiteltelen!
98 óta akiket én nekem szerencsém volt látni sok meccsen keresztül számomra a legjobb futballisták :
Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Rivaldo,Totti számomra utánuk jön Cr7 és Messi (most természetesen csak a támadókat veséztem ki... a maga posztján ugyanakkora klasszis volt számomra Roberto Carlos,Cafu,Nesta,Redondo stbstb... )
Kár ezen rágódni ! Abban is van igazság amit írsz de most meg kell védenem R.M.C.F.-t Én sem láttam "élőben" Puskást ,Kocsist, Varga Zolit vagy Pelét de elhiheted nagyobb durranások voltak (a saját idejükben) mint Totti vagy Nesta. Ez a kérdés (ki a legjobb) nagy részt szimpátia alapján rangsorolódik minden embernél. Nincs mértékegysége ezért összemérhetetlen pl. mitől jobb Zidane mint Xavi H. ? Elegánsabb?? igen sikeresebb ?? nem technikailag nem nagyon tudnék különbséget tenni. Ezek után marad a szimpátia a Madridistáknak Zidane Barcásoknak Xavi a pártatlanok meg kb. 50-50% na akkor most ki a legjobb játékos?? :) Nekem Pandur Pipa aki a Honvédba játszott vagy 30 éve nehezen tudnék nagyobb tehetséget elképzelni nála! Sajnos nem Hrutka Jani mentalitását örökölte............

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 21., péntek 23:45

Őrületesen nagy játékos volt.....a valaha élt legnagyobb.(pedig nem madridi és még is istenítem,holott én elvakult vagyok és a barcást lefelé,a madridit felfelé kerekítem vetik rám)

A 3 legnagyobb az én szememben:

Maradona,ronaldo,zidane.......aztán utána a többi csúcsklasszis: distefano,puskas,eusebio,charlton,best,pelé,cruyff,platini,beckenbauer,socrates and zico,vanbasten,gullit,ronaldinho and messi........
aztán a 3.vonal:
.......jó sokan.....mint CR,rummenigge,baggio,gmüller és a többi extra klasszis....
Na most vagy 80 éves vagy vagy hasraütés szerűen listázol... Talán Puskást és Di Stefanot vagy Pelét és Bestet is láttad játszani stbstb?

Én 1998 óta nézem a focit 12 éves fejjel kezdtem de nem is rangsorolom, hogy Best, Law vagy Czibor netán Albert Flórián melyik klasszis kategóriába tartozott. Azért mert hiteltelen!

98 óta akiket én nekem szerencsém volt látni sok meccsen keresztül számomra a legjobb futballisták :

Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Rivaldo,Totti számomra utánuk jön Cr7 és Messi (most természetesen csak a támadókat veséztem ki... a maga posztján ugyanakkora klasszis volt számomra Roberto Carlos,Cafu,Nesta,Redondo stbstb... )
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 21., péntek 21:12

'shutterisland írta:na azért ez tőled meglepő, hogy messit a nagyok között emlegeted.
természetesen egyetértek. :mrgreen:

Miért lep meg? Mindig a legjobb tudásom szerint próbálom megítélni , vagy kialakítani a véleményemet.....max tévedek. :D de az ritka :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

F.C.B.

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 21., péntek 20:31

Victor írta: több jobb mint erősebb mint Messi ?

:mrgreen: adjál nekem is a cuccból!
anyuszi dehogyisiszok........isten az atyám hogy nem iszok........ :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:29

Puyol nélkül egyelőre nem tudom elképzelni a Barçát... :( 
Sztm egy szezon még...aztán visszavonul.Nekem is furcsa lesz nélküle a barszá...dehát minden elmúlik mint a születésnap...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 20:23

GT37 írta:Puyol nélkül egyelőre nem tudom elképzelni a Barçát... :(
Én igen, de sajnos már csak negatívként. Ő az aki tényleg minden tiszteletet megérdemel és aki egy picit nemesíti a Barcát...

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 21., péntek 20:21

morientes írta:Ahogy Raul,vagy épp Hierro,a barcelonanak ugyan az Puyol,,,sztm.Na ha ő is visszavonul,Tottival egyetemben,asszem az utolsó nagyöregek is abbahagyják....
Ja ott van Goggs,jóvan...még vagy 10 évig :mrgreen: :lol:
Puyol nélkül egyelőre nem tudom elképzelni a Barçát... :(

Giggs meg még 60 évesen, félig sántán, gerincsérvvel, mankóval is játszani fog. :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:16

Raúl nálam is a legnagyobbak egyike, ahogy írod, nem csak a játéka, hanem a személyisége, a kisugárzása miatt is. Hatalmas kedvencem volt Madrid-játékosként is Hierróval egyetemben (pedig Barça-drukker vagyok, szóval ez nagy szó), imádtam. :)
Ahogy Raul,vagy épp Hierro,a barcelonanak ugyan az Puyol,,,sztm.Na ha ő is visszavonul,Tottival egyetemben,asszem az utolsó nagyöregek is abbahagyják....
Ja ott van Goggs,jóvan...még vagy 10 évig :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 21., péntek 19:53

morientes írta:Nekem Maradona volt a legnagyobb...azóta sem láttam még olyat...

Hogy miért Raul mégis Maradona mellet...mert az eleganciájával,a sportemberi méltóságával,nekem ő testesítette meg a modernkori Real Madridot...hát ezért.
Szerencsés vagy, hogy még láthattad az isteni Diegót. :)

Raúl nálam is a legnagyobbak egyike, ahogy írod, nem csak a játéka, hanem a személyisége, a kisugárzása miatt is. Hatalmas kedvencem volt Madrid-játékosként is Hierróval egyetemben (pedig Barça-drukker vagyok, szóval ez nagy szó), imádtam. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 19:49

Nekem Maradona volt a legnagyobb...azóta sem láttam még olyat...
Aztán Ronaldo Lima,Roberto Carlos,Ronaldinho,csakhogy odadobjak egy pár brazilt,El Buitre,Totti,Zidane,Figo,csak így a teljesség igébye nélkül...de Baggio,Del Piero is óriási játékos volt...vagy a nagy 80-as évek francia kp-ás sora,Platini,Giresse,Tigana Fernandez...vagy olyan egyéniségek mint Hugo Sanchez,Enzo Francescoli vagy épp Zico...
vagy a maiak közözltt CRonaldo vagy Messi...szal oldalakon keresztül lehetne sorolni,meg vitázni,ki volt a valaha legjobb,de felesleges...
Hogy miért Raul mégis Maradona mellet...mert az eleganciájával,a sportemberi méltóságával,nekem ő testesítette meg a modernkori Real Madridot...hát ezért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 21., péntek 18:43

Cr-t tudatosan vagy véletlenül maradt le a listáról? Minden kötekedés nélkül érdekelne a véleményed! Maradona miben volt több jobb mint erősebb mint Messi ?
ott van a listáján, csak a "3. vonalban"
aztán a 3.vonal:
mint CR,rummenigge,baggio,gmüller és a többi extra klasszis....
több jobb mint erősebb mint Messi ?
:mrgreen: adjál nekem is a cuccból!

F.C.B.

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 21., péntek 18:41

F.C.B. írta:Maradona miben volt több jobb mint erősebb mint Messi ?
Ezt faszán leírtam! :lol: De remélem érthető!

F.C.B.

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 21., péntek 18:37

R.M.C.F írta:A 3 legnagyobb az én szememben:

Maradona,ronaldo,zidane..
Cr-t tudatosan vagy véletlenül maradt le a listáról? Minden kötekedés nélkül érdekelne a véleményed! Maradona miben volt több jobb mint erősebb mint Messi ?

Vissza: