Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Dybala Atma? Kár lenne a gyerekért, mert elég ügyesnek tűnik eddig. Bár nem tudom hova tenni, mert mostanában vettek pár csatárt, van egy argentínai csatáruk is, akinek nem rég volt szívműtétje. Bár a Palermo elnöke valami 40 millió ajróról magyaráz, ha Dybala neve felmerül. Az új Cavani. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hírmorzsák:
A Porto elverte a Bayernt, máris hoznánk az edzőjét Carlo helyett..egyébként még Klopp, Löw, Zidane, Míchel és Benitez is napirenden van.
Paulo Dybala közel az Atmához.
A Valenciánál azt mondják, hogy Gayá hosszabbítani fog.
A Porto elverte a Bayernt, máris hoznánk az edzőjét Carlo helyett..egyébként még Klopp, Löw, Zidane, Míchel és Benitez is napirenden van.
Paulo Dybala közel az Atmához.
A Valenciánál azt mondják, hogy Gayá hosszabbítani fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bevásárlóközpontokban lehet kapni ilyen szürke pólokat.
Ócó kínai, általában egy csomagban van 3(+1), engem erre emlékeztet a mez.
Mondjuk még mindig jobb mint ez a magenta buzulás.
Ócó kínai, általában egy csomagban van 3(+1), engem erre emlékeztet a mez.
Mondjuk még mindig jobb mint ez a magenta buzulás.
A nagy különbség, hogy míg Bale inkább befejező, addig James és Isco inkább kiszolgálók. Sokkal többet kérik a labdát és nem csak a kiugratasra várnak. Vagy, ha Bale vissza is lép labdaert, abban sincs túl sok kreativitás. Sokkal tovább dajkalja a bogyot haszontalanul. Ezért sokkal kombinativabb a játékunk, ha Bale (vagy C, de ő más tészta azért) nincs a csapatban. Abba gondoljátok bele, ha egy nimand Cavani lenne még a csatár a két "vadló" mellett....gólvonal írta: Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez mekkora királyság lenne már.
kár, hogy a mezei netdizájnerek jobbak, mint az adidas tervezői
kár, hogy a mezei netdizájnerek jobbak, mint az adidas tervezői
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.sonic írta:Egyetertek.Danderan írta:Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szürkéből tuti veszek egyet. Iszonyat jó.dannen írta:nem tudom tényleg ilyenek lesznek-e a mezeink jövőre, de nekem a szürke idegenbeli nagyon bejön
http://www.footyheadlines.com/2014/12/r ... -kits.html
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyetertek.Danderan írta:Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kínaiak már ezt árulják , meg úgy nagyjából 3-4 hónapja ezek a képek keringenek, néhány apróbb változással.dannen írta:nem tudom tényleg ilyenek lesznek-e a mezeink jövőre, de nekem a szürke idegenbeli nagyon bejön
http://www.footyheadlines.com/2014/12/r ... -kits.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem nem. Rengeteg probléma megoldható volna, ha nem volna érinthetetlen. Még csak nem is azt kívánom, hogy küldjük el. De ha nem lógna az árcédula a nyakán, be lehetne például nyugodt szívvel dobni Marcelo helyett balbekknek a visszavágón, mert ugye nincs oda emberünk. Csak egy 100 millás emberrel ezt nem lehet megtenni. Pedig ha egy amolyan joker volna ott a balszélen, hogy védőtől középpályáson át balszélső támadóig mindenhol bevethető volna (amilyen volt a PL-ben), akkor már egész máshogy állnék hozzá. Így viszont nettó emberhátrány, ráadásul a támadóharmadban.sandorzolika írta:Engem mar hidegen hagy a Bale story...kár mergelodni miatta szerintem. Ha van valami ami sosem változik akkor azaz ő kezdő tagsága.
Elég lesz a meccs után temetni. Nem lesz egyszerű, de azért nem volt kilátástalan a tegnapi produkciónk. Most kell szurkolni igazán, nem a 9-1 Granada meccsen.sandorzolika írta: Szomorú ezt mondani de ha 3 kp lessz es nem lövünk gólt az elso 60 percben akkor nagy eséllyel utána sem fogunk...még a Bernabeuban sem!!!
Csak én érzek ebben ellentmondást? Nem játszuk azt, amit Carlo kér, és ezért Carlora kellene haragudni, mert nem csináljuk meg, amit ő elképzelt? Arról talán inkább tehetnek a játékosok.sandorzolika írta: Nagyon haragszom emiatt carlora. Nagyon makacs es azt hiszi egész 90 percig bírják szusszal középen es elölről is mindig visszalepnek!!! En meg egy meccset nem lattam olyant az idén ahol úgy játszottunk volna ahogy Carlo kéri
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezert nem kell ide pogba mert vele is csak tovább akarná nyomatni a 433at carlo. Nagy kár hogy szezon elott azt hittem a BBC háttal veri az MSN-t de igy szezon vége felé nagyon nem nekunk all a zászló . Azt amit mi nem tudtunk az este megoldani azt szépen megoldotta a barca harmasa. Bár ha valaki nézi kíváncsi lennek hogy messi 3ik csatár vagy visszavont csatár neymar suarez hatanal? !
- Hasta el final, Vamos Real -
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
- ___Samy___
szerkezetváltás, amivel nem posztra történő cserével lehet a walesit pótolniMi a megoldás?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert hisznek a Mikulásban is.4-4-2 csak kényszer Ancelotti szemében, de akkor miért várja bárki is Bale padoztatását, ha nincs előre minőségi csere
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
4-4-2 csak kényszer Ancelotti szemében, de akkor miért várja bárki is Bale padoztatását, ha nincs előre minőségi csere.Realista24 írta:Amikor nem volt Bale, ment a 4-4-2, nem is csúnyán, Iscoval és Jamesszel. Ha mindenki egészséges, akkor meg megy a BBC.Hány meccsen játszottunk 4-3-3-at, amikor is Isco vagy James a támadó 3-asban játszott bárki helyett? Itt a probléma, amire én gondolok.
Higuaín elment, és nem jött senki helyette? Minek és hova? Jöhetett volna bárki, a BBC szent, csak a sérülés és eltiltás szólhat közbe.
Mi a megoldás? Rúgja le valaki Bale-t? Vagy előre kellett volna gondolkodni és eszerint alakítani a keretet?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amikor nem volt Bale, ment a 4-4-2, nem is csúnyán, Iscoval és Jamesszel. Ha mindenki egészséges, akkor meg megy a BBC.Hány meccsen játszottunk 4-3-3-at, amikor is Isco vagy James a támadó 3-asban játszott bárki helyett? Itt a probléma, amire én gondolok.
Higuaín elment, és nem jött senki helyette? Minek és hova? Jöhetett volna bárki, a BBC szent, csak a sérülés és eltiltás szólhat közbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hány meccsen játszottunk 4-3-3-at, amikor is Isco vagy James a támadó 3-asban játszott bárki helyett? Itt a probléma, amire én gondolok. Ancelottinak van egy taktikája, amit kitalált tavaly, ami egy jó taktika, erős taktika, de ha valaki kiesik, az első 3-ból, akkor vége a dalnak. A középpályán többé-kevésbé megoldja a pótlást bárki helyett, de elől nincs ilyen ember.Realista24 írta:Vedd ki Jesét és Chichát, akkor is megvagyunk létszámban előre.Ezekkel a játékosokkal nem azt a taktikát lehet játszani, amit Ancelotti elképzel, ezért nem is teszi be őket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vedd ki Jesét és Chichát, akkor is megvagyunk létszámban előre.Ezekkel a játékosokkal nem azt a taktikát lehet játszani, amit Ancelotti elképzel, ezért nem is teszi be őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ezekkel a játékosokkal nem azt a taktikát lehet játszani, amit Ancelotti elképzel, ezért nem is teszi be őket.Realista24 írta:BBC, Jesé, Chicharito, illetve James és Isco is elfér az első hármasban vígan.ncelotti ragaszkodik a 4-3-3-hoz, innentől kezdve kellene 5 ember előre, hogy ez tartható legyen hosszútávon. Erre rá lehet vágni, hogy a kerethez kell alakítani a taktikát, de nem ez történik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BBC, Jesé, Chicharito, illetve James és Isco is elfér az első hármasban vígan.ncelotti ragaszkodik a 4-3-3-hoz, innentől kezdve kellene 5 ember előre, hogy ez tartható legyen hosszútávon. Erre rá lehet vágni, hogy a kerethez kell alakítani a taktikát, de nem ez történik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema