Tenisz
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Tenisz
Nadal szerintem meg tudja verni Federert már füvön is, persze ha nem hibázik sokat. Djokovic az aki kemény dió, ellene salakon kívül nem megy sajnos. Murray meg nem tudom, hogy eljut-e elődöntőig egyáltalán, nem rég tért vissza sérülésből.
Én még bízom Tsongában, esetleg Berdych-ben, hogy okoznak meglepetést a szerbnek és/vagy a svájcinak.
Én még bízom Tsongában, esetleg Berdych-ben, hogy okoznak meglepetést a szerbnek és/vagy a svájcinak.
Ferrer? Del Potro? Wimbledont? Szerintem még Hewitt is esélyesebb, mint ők.Amúgy ha Fed kiesik, akkor örülnék, ha nem a Nadal-Djoko páros egyike nyerné a tornát, hanem mondjuk Ferrer vagy Murray, esetleg Tsonga vagy Del Potro. Igaz, erre kicsi az esély.
Dimitrov ágának örülök, jónak tűnik. Nevek alapján akár egy Bolelli - Zemlja - Del Potro úton eljuthat a 4. körig, ahol adott esetben Nishikori vagy Seppi sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Tovább egyelőre nem nézem, először rajtuk jusson túl.
Janowicz rosszabbul járt, ő már a 2. körben beleszaladhat Stepanekbe.
Nőknél Hamptonra leszek nagyon kíváncsi.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az komoly lenne.Mike írta:énmeg Nadal sikert várok Bár nem lesz egyszerű. Ha meg akarja nyerni valószínüleg sorozatban játszhat 3 esélyessel. Federer, majd Murray, aztán döntőben Djokovic. Brutális lenne ha ezt így megcsinálná.
Bár szerintem Nadal füvön nem jobb Djokónál, oké, hogy a Garroson elverte, de Wimbledon más tészta, a fű talán jobban fekszik a szerbnek, ezért gondolom, hogy ha összefutnak esetleg, akkor el tudná kapni a spanyolt.
Bárhogy is lesz, jó kis tornának nézünk elébe, az biztos.
Amúgy ha Fed kiesik, akkor örülnék, ha nem a Nadal-Djoko páros egyike nyerné a tornát, hanem mondjuk Ferrer vagy Murray, esetleg Tsonga vagy Del Potro. Igaz, erre kicsi az esély.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Djoko ága nem vészes, Nadaléknál viszont lesznek meglepik.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
énmeg Nadal sikert várok Bár nem lesz egyszerű. Ha meg akarja nyerni valószínüleg sorozatban játszhat 3 esélyessel. Federer, majd Murray, aztán döntőben Djokovic. Brutális lenne ha ezt így megcsinálná.
Dehát idén ahol eddig elindult, döntőbe is jutott, ott meg bármi lehet
Dehát idén ahol eddig elindult, döntőbe is jutott, ott meg bármi lehet
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
Férfiak sorsolásaTádám írta:Hétfőtől Wimbledon nagyon kíváncsi leszek az erőviszonyokra... Federer formája hogy alakul.. Nadal bírja-e, Djokóval mi lesz. Jó lesz ez.
Rögtön az első fordulóban remeknek ígérkező találkozók lesznek:
Simon - Feliciano López
Gasquet - Granollers
Tomic - Querrey
Llodra - Nieminen
Hewitt - Wawrinka
Fognini - Melzer
Verdasco - Malisse
Baghdatis - Cilic
Természetesen megint nagyon szurkolok majd Federernek (akinek az első ellenfele egyébként Hanescu lesz), de szerintem Djoko fogja nyerni a tornát.
Alig várom.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Hétfőtől Wimbledon nagyon kíváncsi leszek az erőviszonyokra... Federer formája hogy alakul.. Nadal bírja-e, Djokóval mi lesz. Jó lesz ez.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- realistahuni
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Az, mikor a hölgy a pesti stúdióból közvetít és suttog a szerváknál,mintha ott lenne kicsit idegesítő...
Engem meglep Federer idei formája.Valahogy nem az igazi.Vagy nem jól látom?
Engem meglep Federer idei formája.Valahogy nem az igazi.Vagy nem jól látom?
- GT37
Engem is meglepetésként ért a német veresége amúgy.Kisfiu írta:Meglepődtem.
7-1-es egymás elleni mérleg, egy fejben és játéktudásban is gyengébb ellenfél, illetve hazai pálya.
...és ehhez képest simán kikapott Kohlschreiber.
Ez a Federer - Haas meccs meg remélhetőleg egy csoda lesz. Szerintem a jelenlegi mezőny 2 legokosabb, legügyesebb játékosa csap össze.
Fed-Haas meccs nem volt rossz, Haas nyerte az első szettet, úgyhogy egy kicsit ideges voltam , de aztán Fed bebizonyította, hogy csak füvön kevesen vehetik fel vele a versenyt, és visszahozta, aztán megnyerte a döntő szettet is.
3-6, 6-3, 6-4 lett a vége, Roger megérdemelten jutott be a fináléba.
A másik elődöntő egyébként most kezdődött, Gasquet-t tartom esélyesebbnek, de bármi megtörténhet.
Meglepődtem.
7-1-es egymás elleni mérleg, egy fejben és játéktudásban is gyengébb ellenfél, illetve hazai pálya.
Ez a Federer - Haas meccs meg remélhetőleg egy csoda lesz. Szerintem a jelenlegi mezőny 2 legokosabb, legügyesebb játékosa csap össze.
- Legkisebbtobi
Hat igen delutan erdekes meccse volt rogernek. a nemet gyerek nem lehet valami nagy eszleny hogy egy szet utan meg mindig azt a borzalmas "felfutok a halohoz azt majd lesz valami" jatekot jatssza.. nezni is rossz volt. viszont haas mar kemenyebb dio lesz. es meg nem lattuk hogy roger mennyire van formaban... mert eddig inkabb edzo mecsei voltakGT37 írta:Kohlscreiber kiesett.
A hallei torna párosításai a legjobb négy között:
Youzhny-Gasquet
Haas-Federer
Szerintem Fed megnyeri innen.
Hajrá, Roger!
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
sajnálom nagyon hogy öregedik fercsi,szóval nagy hajrá,nyerje meg a wimblét is.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- GT37
Kohlscreiber kiesett.
Youzhny-Gasquet
Haas-Federer
Hajrá, Roger!
Youzhny-Gasquet
Haas-Federer
Hajrá, Roger!
A párostól aztán inkább visszalépett.
Holnap egyébként fantasztikus meccsekre van kilátás mindkét füves pályás versenyen.
Halléban lesz egy Federer - Haas és vélhetően egy Gasquet - Kohlschreiber (Youzhny amit leművelt Nishikori ellen is, amikor a zsebében volt a meccs... meglepődnék, ha verné ma a németet), Queensben meg Cilic - Hewitt és talán Murray - Tsonga (kivéve, ha Kudla meglepi ma. Nem játszott jól a héten a francia, de azért illene behúznia még a mai meccsét.)
Ja és: Hewitt. Remélem Wimbledonban egy Del Potro/Berdych - Ferrer negyedbe kerül.
Holnap egyébként fantasztikus meccsekre van kilátás mindkét füves pályás versenyen.
Halléban lesz egy Federer - Haas és vélhetően egy Gasquet - Kohlschreiber (Youzhny amit leművelt Nishikori ellen is, amikor a zsebében volt a meccs... meglepődnék, ha verné ma a németet), Queensben meg Cilic - Hewitt és talán Murray - Tsonga (kivéve, ha Kudla meglepi ma. Nem játszott jól a héten a francia, de azért illene behúznia még a mai meccsét.)
Ja és: Hewitt. Remélem Wimbledonban egy Del Potro/Berdych - Ferrer negyedbe kerül.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Azért az meleg, hogy Tsonga ma két egyes meccset játszik, meg egy párost.
VARANE
VARANE
- realistahuni
Na jó, hogy van topik, köszi.
Érdekes, hogy sem Nadal sem Djokovic nem indult Halleban, vagy Londonban a kisebb füves tornákon. Murray viszont most látom, hogy visszatért, és ma nyert is 2 szettben Mahut ellen. Egy jó Murrayvel érdekes lenne a Wimbledon.
Érdekes, hogy sem Nadal sem Djokovic nem indult Halleban, vagy Londonban a kisebb füves tornákon. Murray viszont most látom, hogy visszatért, és ma nyert is 2 szettben Mahut ellen. Egy jó Murrayvel érdekes lenne a Wimbledon.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok Nadal a kemény borításokon és a füvön is tudja-e hozni ezt az elképesztő formáját.. :-)
VARANE
VARANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
köszönjük :-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane