Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 18:33

Pont tegnap panaszkodtam, hogy miért nem került még fel a polcokra jó minőségben az Amerikai mesterlövész, erre fel látom, hogy hajnalban felrakták. :Đ

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 17:06

Inkább nyíltan kocsoggozted volna. Mint én Batmant a domina ruhája miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 16., csütörtök 17:02

nmate írta:Van már Citizenfour felirat, akit esetleg érdekelne.
Ááá király, hogy szóltál, köszi :salute: Egy könyvet már elolvastam róla meg a témáról, nagyon bejött, a filmet is nagyon vártam, indítom is :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 16:57

Gleany írta:
Realista24 írta:

és ilyenkor feláll mikor az ilyen tök felesleges bunkó, lenéző hozzászólásokat leírod,elküldöd és visszaolvasod? remélem....Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög

boccs az offért :roll:
Semmi baj. Remy tudja hogy szeretem, de téged nem. :(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 16:36

Remy írta:
nmate írta:
Frank Miller képregénye miatt van gondolom. Batman és Superman is rettenet nagynak és izmosnak ábrázolva abban is.
Egyrészt, másrészt MINDENKI felejtse el a Nolan féle Batman, mert NEM azt fogjuk viszontlátni. Ez MÁS lesz. Az majd jövőre derül ki, hogy jobb vagy rosszabb...
Engem nem zavar Affleck. De ez a Batman ruha Superman ruha batmenes kivitelben, amit nehéz megemészteni. Neked tetszik, szerintem még borzalmas így elsőre, de lehet majd megszeressük.

Batman kigyurásával meg az a legnagyobb bajom, hogy ugye ő a sötétben fürgén mozog és csap le az áldozataira. 120kilos izom kolosszustól nekem ez kicsit fura. kíváncsi vagyok mit hoznak majd kibelőle. A Deadpool mondjuk sokkal városabb, pedig imádom Batmant.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 16., csütörtök 16:27

Remy írta:
torjack írta:
Igazából Batman egy olyasmi sorozatért kiált, mint a Daredevil, ott pazarul meg lehetne csinálni a dolgot. A Long Halloween pl. fasza széria lenne. No nyilván nem a CW-n.
Zseniális lenne egy Batman sorozat, de ő túl nagy név ahhoz, hogy ne a moziba kerüljön, hanem a tv-be. De én támogatnám.
Mehetne az párhuzamosan is. A DC/Warnert eddig se nagyon érdekelte a tévés meg a mozis világ egyesítése.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 16., csütörtök 16:19

torjack írta:
Igazából Batman egy olyasmi sorozatért kiált, mint a Daredevil, ott pazarul meg lehetne csinálni a dolgot. A Long Halloween pl. fasza széria lenne. No nyilván nem a CW-n.
Zseniális lenne egy Batman sorozat, de ő túl nagy név ahhoz, hogy ne a moziba kerüljön, hanem a tv-be. De én támogatnám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 16., csütörtök 16:12

Remy írta:
nmate írta:
Ez félek továbbra is hiány lesz.
Kimaxolni ezt az oldalát nem hiszem, hogy lehetséges a vásznon, viszont fejlődés biztos, hogy lesz. Már csak abból kiindulva, hogy egy idősebb Batmant kapunk, azaz annyira nem mehet rá a bunyó részre. Az eszét kell használnia.

A Ligához meg pláne kell az ész, és azt csak tőle kaphatjuk meg.

Géza meg brutál lesz. B-)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 16., csütörtök 16:10

gleany thug life :lol:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 16., csütörtök 16:04

nmate írta:
Kimaxolni ezt az oldalát nem hiszem, hogy lehetséges a vásznon, viszont fejlődés biztos, hogy lesz. Már csak abból kiindulva, hogy egy idősebb Batmant kapunk, azaz annyira nem mehet rá a bunyó részre. Az eszét kell használnia.

A Ligához meg pláne kell az ész, és azt csak tőle kaphatjuk meg.

Géza meg brutál lesz. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 15:56

Hát ha neked megéri azért offolni magadat... akkor legyen :lol:

Star Wars trailer meg jöjjön már.
P. Krisz írta:Szóval amit látni szeretnék az egy komplexebb Batman , mutassa meg hogy zseni és hogy miért is ő a greatest detective , ne csak azt hogy el tud verni pár bűnözőt .

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 16., csütörtök 15:53

Én is bízom Ben-ben . Annak pedig még jobban örülök hogy nem lesz benne Fox . Így jobban rá lehet feküdni Batman többi oldalára is , mert azt a Batmant jól eljátszotta Bale amit megírtak neki ,de túlságosan is a bunyóra fektették a hangsúlyt . Szóval amit látni szeretnék az egy komplexebb Batman , mutassa meg hogy zseni és hogy miért is ő a greatest detective , ne csak azt hogy el tud verni pár bűnözőt .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Gleany
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gleany » 2015. április 16., csütörtök 15:48

nmate írta:
h3x0r írta:Ott a vegleges.
Tipikus kisebbségi komplexusuk van ezeknek, annyira képes hogy idejön köcsögözni, egy ártatlan beszólás miatt :lol:
nincs szó semmi kisebbségi komplexusról, de aránylag sűrűn látogatom ezt az oldalt, mert szoktak lenni értelmes meglátások, jó, okos dolgok kicsit más szemszögből mint pl az enyém, és elgondolkodtat, de ennek a csávónak 70%-ban a hozzászólásai semmit nem mondó, alázó felesleges beszólások. lehet kapok ezért egy "véglegest" de ez van, már nagyon ki kívánkozott. általába itt RMCF,meg dzsi szidják a furcsa világnézetük miatt, de ők legalább írnak valamit. az más kérdés, hogy egyet értenek-e vele vagy nem. na ennyi volt az off tényleg.

meg a hatalmas fórum karrierem is :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 15:39

h3x0r írta:Ott a vegleges.
Tipikus kisebbségi komplexusuk van ezeknek, annyira képes hogy idejön köcsögözni, egy ártatlan beszólás miatt :lol:
h3x0r írta:Nem tudom mire szamitsak, de Christian Bale utan Ben Affleck biztos fura lesz. Osszehasonlitasok is mennek majd ezerrel.
Szerintem Batmannek jobb lesz. Nem jobb színész Ben, de Bruce Waynenek elég frankó.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 15:35

Gleany írta:..
Ott a vegleges. :mrgreen:
Realista24 írta:
Egyrészt, másrészt MINDENKI felejtse el a Nolan féle Batman, mert NEM azt fogjuk viszontlátni. Ez MÁS lesz. Az majd jövőre derül ki, hogy jobb vagy rosszabb...
Remélem azért a vérnyomásod még normális.
Viccelsz? Remy meghallja Batman nevet, mar porog ezerrel. :lol: :mrgreen:

Nem tudom mire szamitsak, de Christian Bale utan Ben Affleck biztos fura lesz. Osszehasonlitasok is mennek majd ezerrel.

Gleany
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gleany » 2015. április 16., csütörtök 15:25

Realista24 írta:
Remélem azért a vérnyomásod még normális

és ilyenkor feláll mikor az ilyen tök felesleges bunkó, lenéző hozzászólásokat leírod,elküldöd és visszaolvasod? remélem....Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög

boccs az offért :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 15:20

Remélem azért a vérnyomásod még normális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 16., csütörtök 15:18

nmate írta:
Kerlon írta:Elkap a sírás ettől a ratyi Batman maskarától. Meg szerintem túl sok volt a tömegnövelő is.
Frank Miller képregénye miatt van gondolom. Batman és Superman is rettenet nagynak és izmosnak ábrázolva abban is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 15:15

Kerlon írta:Elkap a sírás ettől a ratyi Batman maskarától. Meg szerintem túl sok volt a tömegnövelő is.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 15:09

Elkap a sírás ettől a ratyi Batman maskarától. Meg szerintem túl sok volt a tömegnövelő is.
K

Vissza: