Sorozatok, TV műsorok
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Az Arrow csávó siralmas. De igazából a Flash is. A Flashba ha a 16-os rész real lett volna, na arra azt mondanám, hogy ez már igen, de ebben a formában gagyi. Tényleg nem értem mért kell 8-10 éves gyerekek értelmi szintjére készíteni ezeket a sorozatokat?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én találtam a bs keresőjével, nem bruzsiék változata volt, nagy hibákat nem vettem észre.
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
bruzsy mar korabban irta, hogy ezekhez a reszekhez nem csinal feliratot, csak majd amik hetiben jonnek.ferni írta:Got s5e2 feliratról van vkinek bármi infója?
Nem is az zavar, hogy nincs meg, hanem, hogy az égvilágon semmi infót nem írnak róla, csak azt, hogy Szirmainak szar volt a furious 7 kritikája
Amugy ha felrakod a BS Playert, elinditod a reszt, automatikusan keres hozza feliratot.
felraktam dropboxra azt a 3 feliratot. (magyar mindegyik, de jobban egyikbe se neztem bele)
Got s5e2 feliratról van vkinek bármi infója?
Nem is az zavar, hogy nincs meg, hanem, hogy az égvilágon semmi infót nem írnak róla, csak azt, hogy Szirmainak szar volt a furious 7 kritikája
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a galaxis egyetlen feketebőrűje. megérdemli.nmate írta:Marvel Announces New Star Wars Lando Series
Kapunk egy SW sorozatot Landoról.
amúgy várós nagyon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Marvel Announces New Star Wars Lando Series
Borzalmas férfi Felicity, pont ez kellett még csak bele, két idegesítő, értetlen karakter. Ráadásul csúcs zseni létére néha 5 éves gondolkozasa van. Persze hiperaktivnak lett megírva a karaktere, de akkor is...Remy írta:DD után tényleg durva Arrow-t nézni. Amúgy nem volt rossz rész, Palmert meg egyre jobban bírom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
DD után tényleg durva Arrow-t nézni. Amúgy nem volt rossz rész, Palmert meg egyre jobban bírom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én annyit tudok hozzátenni, hogy A.T.O.M gagyi volt a rész nagyja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na a két spoilerben leírtatok mindent, így spóroltatok nekem 45 percet illetve lehet, hogy kétszer negyvenötöt. Ennyire gagyi hogy lehet valami?nmate írta:Zsombi felhívta a figyelmemet a 20-as Arrow rész trailerére Oké.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!The water changes people... IN DA SOUL!!
Alig várom a következő agyondicsért részt, azt majd meglesem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Zsombi felhívta a figyelmemet a 20-as Arrow rész trailerére Oké.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!The water changes people... IN DA SOUL!!
Na, akkor most letolom az Íjászt is.
K
K
Flash még így is veri az Arrowt. Szerintem úgy leszek mint Máté. Évad végén egyiket kaszálom. Vagy pörgetve nézem mindkettőt. Az meg a másik, hogy a DD után ezek a CW-s sorozatok... Te jó ég.
Szerintem meg atom gagyi a Flash. Néha jókat virulok rajta. Főleg a DD első két része után...Remy írta:Túl sok volt a komolykodás a Daredevillel, jól esett ez a Flash rész. (Amúgy tényleg fasza volt, tetszett)
Most viszont jöhet a 7. DD.
K
K
- nmate
Mondjuk erre nem gondoltam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Több értelme lenne, mint kiírni Theat. Csak őő izé. Nem láttam a következő részben a színészeknél felsorolva.torjack írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Mindegy, évad végén pótolom a Flasht, aztán döntök melyiket nézem tovább. A kettő sok.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bebaszna ha kiírnák az egyetlen értelmes női karaktert . Ha túlélő akkor ő lesz a következő Ra's , Olivér marad Íjász , end of story .nmate írta:Arrow guy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's lebökte a végén, aztán otthagyta a nappaliban. Szerintem vége a csajnak.
DD? Ez sokkal jobb volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tippre túléli. Gondolom Ra's arra játszik, hogy ha Olivér hajlandó átvenni a stafétabotot, akkor a hugica megmártózhat a csodavízben.
- nmate
Beindult.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Arrow szokásos szar volt? Mert Stephen Amell azt írta ki facebookjára, hogy ez awesome epizód lesz
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bebaszna ha kiírnák az egyetlen értelmes női karaktert . Ha túlélő akkor ő lesz a következő Ra's , Olivér marad Íjász , end of story .nmate írta:Arrow guy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's lebökte a végén, aztán otthagyta a nappaliban. Szerintem vége a csajnak.
DD? Ez sokkal jobb volt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szinkronosan mikor lesz rtlen a zöld ijjász, Vagy kaszálta az rtl?