Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoT s5 első 4 rész pipa, a negyedikre azért már beindult
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaime meg Bronn jó páros, töketlen király és a két hárpia mellette, Jon is alakul és a sárkányoslány szála is végre ismér érdekes lesz, pláne az utolsó percek függvényében
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaime meg Bronn jó páros, töketlen király és a két hárpia mellette, Jon is alakul és a sárkányoslány szála is végre ismér érdekes lesz, pláne az utolsó percek függvényében
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meglepődnék... csak átadták ragnarnak, amit valójában bjorn csinált, hogy halottat játszva jut be a városba. a készítők is tudják, hogy ragnar viszi a show-t.Realista24 írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoppá Ragnar...tényleg közeledik a vég?
A monológja ott volt, az előzetesben meg már a kicsi Ragnar irányít...szépen felépítik őt, de Ragnar nélkül akkor sem lesz/lenne olyan.
szerintem marad ragnar, és a kövi évadban búcsúzik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoppá Ragnar...tényleg közeledik a vég?
A monológja ott volt, az előzetesben meg már a kicsi Ragnar irányít...szépen felépítik őt, de Ragnar nélkül akkor sem lesz/lenne olyan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Daredevil:
spoilert tartalmazhat, elso 5 reszt lattam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem rossz, de leszamitva Murdock-ot nincs benne egy erdekes karakter. A villain-ek mind benak, sablonos, semmilyen karakterek akiket gyenge kozepes szineszek alakitanak. Foleg a kopasz. Hat az valami botrany gyenge, a karakter is meg a szinesz is. A jo oldalon a titkarno csaj okes, nalam egyelore Foggy elmegy sidekick-nek, illetve meg az ujsagiroban latni egy kis fantaziat... Charlie Cox cool arc, es jol nyomja, de egyedul nem fogja tudni elvinni ezt a sorozatot. Es egyelore nagyon egyedul van. A karaktere nekem tul egysiku, nem arnyaljak elegge, pedig van benne fantazia, es a trailerek alapjan ugy tunt hozni is fogjak. Ez nem egy atuto ereju kezdes 5 resz utan inkabb az elmegy-szorakoztat vonalon mozog valahol... Termeszetesen az Arrow es Gotham szintnel jobb, ez nem is kerdes. Dehat azt tulszarnyalni nem nagy mutatvany, meg csak osszehasonlitasi alapnak is szornyen keves mindketto. Kivancsi vagyok szintet tud-e lepni a dolog, de szerintem egy igazan karakteres gonosz nelkul ez nem fog mukodni, es azt az eddigiekbol kiindulva csak a kovi evadban fogunk latni legkorabban...
spoilert tartalmazhat, elso 5 reszt lattam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem rossz, de leszamitva Murdock-ot nincs benne egy erdekes karakter. A villain-ek mind benak, sablonos, semmilyen karakterek akiket gyenge kozepes szineszek alakitanak. Foleg a kopasz. Hat az valami botrany gyenge, a karakter is meg a szinesz is. A jo oldalon a titkarno csaj okes, nalam egyelore Foggy elmegy sidekick-nek, illetve meg az ujsagiroban latni egy kis fantaziat... Charlie Cox cool arc, es jol nyomja, de egyedul nem fogja tudni elvinni ezt a sorozatot. Es egyelore nagyon egyedul van. A karaktere nekem tul egysiku, nem arnyaljak elegge, pedig van benne fantazia, es a trailerek alapjan ugy tunt hozni is fogjak. Ez nem egy atuto ereju kezdes 5 resz utan inkabb az elmegy-szorakoztat vonalon mozog valahol... Termeszetesen az Arrow es Gotham szintnel jobb, ez nem is kerdes. Dehat azt tulszarnyalni nem nagy mutatvany, meg csak osszehasonlitasi alapnak is szornyen keves mindketto. Kivancsi vagyok szintet tud-e lepni a dolog, de szerintem egy igazan karakteres gonosz nelkul ez nem fog mukodni, es azt az eddigiekbol kiindulva csak a kovi evadban fogunk latni legkorabban...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
GoT: én pedig először a sorozatos karrierem során megvárom a szinkronos verziót, legalábbis az első részt tutira, utána nem tudom mi lesz... Most fogom először társaságban nézni, mindannyiunk szinkronosan látta az előző 4 évadot, én mondjuk 15-20 nap alatt darálhattam be őket nemrég, de azért megszoktam...csak nehogy nagy függőséget okozzon egyből.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sonic
En reszleteibe menoen is kivancsi lennek a problemakra. Mondjuk en elakadtam az elejen, de mar itt is vannak problemak.istimester írta:Több problémám is volt-van a HoC S3-al, de még igy is erős 8,5-9/10 a sorozat.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Több problémám is volt-van a HoC S3-al, de még igy is erős 8,5-9/10 a sorozat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak nem bírok magammal, három rész már lement a got-ból, eddig csalódás, bár a harmadikban már kezdtek alakulni a dolgok. Ja és amatőr fordító>bruzsi
Nem illik.
- P. Krisz
Csak most néztem meg a Daredevil első részét , csak egy "kicsit" adja .
Foggy viszont már most irritál .
Foggy viszont már most irritál .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Jójó, oké, akkor most szépen fordítsd is a feliratokat a DD-hez. köszi, puszihamesz írta:Hát ez az Arrow... Bőven elég az utolsó 5 percet megnézni az új részből. A Flash köröket ver rá jelenleg. Ebben az évadban mindent elrontottak, amit csak lehetett. Pont előttük néztem meg egy Daredevil részt hát ég és a föld a különbség és nem az Oliver/Barry kettős javára.
Amúgy a Flash semmivel sem jobb, mint az Arrow, csak ott még nem idegesít mindenki annyira, mint az Arrowban. :Đ Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Palmer meg Felicity itt is ott is feltűnik...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
Peaky Blinders s02:
Roved leszek. Aki meg nem kezdte el... Azon nyomban.
Roved leszek. Aki meg nem kezdte el... Azon nyomban.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hát ez az Arrow... Bőven elég az utolsó 5 percet megnézni az új részből. A Flash köröket ver rá jelenleg. Ebben az évadban mindent elrontottak, amit csak lehetett. Pont előttük néztem meg egy Daredevil részt hát ég és a föld a különbség és nem az Oliver/Barry kettős javára.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dokufilm a snowden-ügyrőlsonic írta:Mi ez a citizen amirol szo van??
- sonic
Mi ez a citizen amirol szo van??
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem változtatnak a sorozaton, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!harmadszor már tényleg baromi unalmas lenne ugyanaz a vonalvezetés.Toti írta:aprilis 18
orphan black
csak szolok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
aprilis 18
orphan black
csak szolok.
orphan black
csak szolok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor benéztem, elnézést.Demes írta:Képregények jönnek, nem TV-sorozatnmate írta:Marvel Announces New Star Wars Lando Series
Kapunk egy SW sorozatot Landoról.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kelemen.istvan írta:Felirat témához: Ismerős küldte a Gots05e03 feléről a képet. Az minőség Viszont én kellemesen megmosolyogtam a dolgot
Majdnem elkezdtem károsítani az agyam Flash pajtással, de rájöttem, hogy nmate írta, hogy van felirat a Citizenhez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Képregények jönnek, nem TV-sorozatnmate írta:Marvel Announces New Star Wars Lando Series
Kapunk egy SW sorozatot Landoról.
- P. Krisz
Most mondjam azt hogy erre van igény ?Anthony írta:Tényleg nem értem mért kell 8-10 éves gyerekek értelmi szintjére készíteni ezeket a sorozatokat?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.