Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 22., szombat 8:04

Az AS tényként számol be arról, hogy Isco lesz a Real Madrid harmadik igazolása idén. A madridi lap szerint 30 millió eurós vételárban egyeztek meg a felek, 5 évre fog aláírni, továbbá egy játékos kölcsönadása (valószínűleg Cheryshev) is szóba kerülhet. Arról is beszámolnak, hogy csak jövőhéten válik hivatalossá a transzfer, és július elején fogják bemutatni a tehetséges játékost.
Egyre több helyen le van hozva, hogy megállapodtak a felek, nagyjából 25-30 millió euró között lesz az ára, csak nem tévednek ennyien.
Kíváncsi leszek rá, remélem nem fog besülni a nagy tehertől.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 22., szombat 0:59

DavieS írta:Isco jó játékos meg minden, de nem érzem benne még, hogy el tudna dönteni komoly szituációkat, hogy az érkezésével lenne egy másik fegyverünk az ő személyében, mint Cé esetében... :roll:

Bale, Cavani, Suarez szerintem ebben jobb, jelen pillanatban.
De ki a franc mondta, hogy ilyen játékos kell most a Madridnak? :(

Egyre inkább csapatjáték a foci, el kéne felejteni ezt az egyéni villanásokra apelláló játékosok agyonerőltetését. Egy ilyen egy kezdőben bőven elég. Ki mondta, hogy egy játékosnak egyedül kell eldöntenie komoly szituációkat??? Nem bőven elég, ha csinál egy testcselt, majd indít egy támadást, aminek a vége gól? Rakj össze egy egyéni villanásokra építő játékosok alkotta csapatot, van egy sikerre esélytelen csapatod...

De elég megnézni a jelenlegi élmezőnyt, lényegében mindenhol az egységet erőltető csapatok nyernek (Bayern, BVB, Juve, MU), talán a Barca kivétel, de ott is egyetlen ilyen volt Messi személyében, a többi egyénisége el volt nyomva - direkt, a siker érdekében.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 22., szombat 0:49

Nem kötekedésből, de:20 évesek ellen játszottak.
Tényleg nem kötekedésből,de Ő is ebbe a korosztályba tartozik...nem tehet róla,hogy kitünt onnan.

Én azt mondom,hogy sokat nem veszíthetünk vele,ha padra hozzuk.Van benne potenciál.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 22., szombat 0:17

Mike írta: Isco a felnőttek között csak egszer-egyszer villantotta meg h mit tud, ezért is gondoltam, gondoltuk sokan h még nem real kezdő szint. Viszont ha nem jön Bale akkor ott lesz előtte a lehetőség, és én meg is adnám neki.

Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
Nem kötekedésből, de:20 évesek ellen játszottak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. június 21., péntek 23:56

Cseszneki írta:Úgy néz ki bukjátok Iscot
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2255817
A katalán sport.es szerint? Náluk már Ancelotti-t is buktuk, ha jól rémlik...

Cseszneki
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Cseszneki » 2013. június 21., péntek 23:36

Úgy néz ki bukjátok Iscot
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2255817

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 21., péntek 23:26

Mike írta:Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
Én most nem láttam, de a Sevillában többször.
Nagyon sok van a srácban szerintem. Labdabiztos, posztjához képest technikás, és a magasságához képest kifejezetten robbanékony. Emellett pedig olcsó, és fiatal.

Iscoval én is úgy vagyok, hogy egyelőre nem érzem, hogy komoly meccseket el tudna dönteni (bár a jelenlegi keretünkből C-n kívül ez senkire sem mondható el), de hosszútávon ő is nagy fogás lehet.
Szégyen a kukás, de hasznos.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 21:41

Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
Ez alapján Jesét a kezdőbe,azonnal... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. június 21., péntek 21:34

Isco jó játékos meg minden, de nem érzem benne még, hogy el tudna dönteni komoly szituációkat, hogy az érkezésével lenne egy másik fegyverünk az ő személyében, mint Cé esetében... :roll:

Bale, Cavani, Suarez szerintem ebben jobb, jelen pillanatban.

:hmmm:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 21., péntek 21:06

Galacticos írta:
morientes írta:eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat...
ennek nagyon egyszerű az oka. előtte úgy alkottak róla véleményt hogy nem látták, láttak tőle 2-3jó meccset az eb-n és már egyből írják be a kezdőikbe. azokba ahová előtte nem fért volna be mert "semmi extra".
és ez szánalmas.
most ugyanez lesz kondogbiával ha jól fog teljesíteni. elég 2-3 jó meccs és már egyből megváltozik a fórum 80%-ának a véleménye, és nem csak azért mert ilyen gyorsan változtatják a véleményüket hanem mert előtte úgy beszéltek róla hogy nem látták. max videón.
Isco a felnőttek között csak egszer-egyszer villantotta meg h mit tud, ezért is gondoltam, gondoltuk sokan h még nem real kezdő szint. Viszont ha nem jön Bale akkor ott lesz előtte a lehetőség, és én meg is adnám neki.

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:42

nmate írta:
morientes írta:Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale...
Bale mellett azért annyit fel lehet hozni, hogy ő olyan posztra jönne, ahol az érkezésével minőségileg javulnánk. Isconál ez pedig kevésbé mondható el, ugyanakkor a spanyol játéka sokkal tetszetősebb nekem, bár egyénileg nem tartom sokra, de egy kiváló csapatjátékos lehet.
Nekem egyfelől az árbeli különbség,másrészt viszont amit fentebb leírtál.
Az viszont igaz,hogy Bale classic szélső,Isconak meg nem tudni hogy feküdne a szél...mert közèpen ugye ott van Özil.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 21., péntek 20:31

morientes írta:Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale...
Bale mellett azért annyit fel lehet hozni, hogy ő olyan posztra jönne, ahol az érkezésével minőségileg javulnánk. Isconál ez pedig kevésbé mondható el, ugyanakkor a spanyol játéka sokkal tetszetősebb nekem, bár egyénileg nem tartom sokra, de egy kiváló csapatjátékos lehet.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 21., péntek 20:24

Raúl írta:
Szerintem Isco megvétele lenne a Real számára a lehető legjobb húzás. Jobb mint Bale vagy Neymar, egyértelműen.
Abban jobb Bale-nél, hogy olcsóbb. Amúgy nem.
en meg mindig Balet preferalnam, de Isconak is orulnek... :agree:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:23

Galacticos írta:
morientes írta:eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat...
ennek nagyon egyszerű az oka. előtte úgy alkottak róla véleményt hogy nem látták, láttak tőle 2-3jó meccset az eb-n és már egyből írják be a kezdőikbe. azokba ahová előtte nem fért volna be mert "semmi extra".
és ez szánalmas.
most ugyanez lesz kondogbiával ha jól fog teljesíteni. elég 2-3 jó meccs és már egyből megváltozik a fórum 80%-ának a véleménye, és nem csak azért mert ilyen gyorsan változtatják a véleményüket hanem mert előtte úgy beszéltek róla hogy nem látták. max videón.
Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. június 21., péntek 20:20

Szerintem Isco megvétele lenne a Real számára a lehető legjobb húzás. Jobb mint Bale vagy Neymar, egyértelműen.
Abban jobb Bale-nél, hogy olcsóbb. Amúgy nem.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 21., péntek 20:18

A Napoli elnöke elismerte, hogy eddig csak a Real Madrid tett ajánlatot Cavani-ért, se a Chelsea se a City nem kereste meg őket ezidáig.

Olasz hírek szerint 26 millió eurót ajánlottunk az AS Roma-nak Marquinhos-ért cserébe.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 21., péntek 20:16

és ez szánalmas.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 20:16

RealMadridFanatic írta:Amúgy mire várnak a hivatalos bejelentéssel? Most megy a papírmunka? (
Az adó miatt, az adó. Pérez meg okos ember. De ha visszaolvasol akkor pontosabb választ is találhatsz. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:09

Új edző van, simán lehet, hogy változik 1-2 dolog. RvP-vel már eleve talán közelebb álltak a 4-2-3-1-hez, Rooney már a középpályán volt. Thiago technikai tudását ismerve pedig csodálkoznék, ha nem tolnák feljebb.
Lehet,de Moise 442 játszatott az evertonnal is,hogy milyen a skót tatikai repertoárja,k tudja...ha maradna a 442,akkor az Thiagonak nem túl jó...márha odamegy egyáltalán...

Azért érdekes... :) eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 21., péntek 19:56

Max küldenek munkafelügyelőket a Bernabeuba, hogy ugye véletlenül sem dolgozik feketén addig Ancelotti.

:lol: :lol:

Mekkora lenne már. Árnyékként követik öltönyös, napszemcsis alakok. :mrgreen:

Amúgy mire várnak a hivatalos bejelentéssel? Most megy a papírmunka? (Gondolom.)
Mert a sejk tévé gondolom nem hozhatna le ilyet (max adott újságíró kézlevágásának terhe mellett...), ha nem lenne biztos a dolog.
Csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy pár napon belül lesz-e hivatalos játékos bejelentés.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: