Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Villa közben úton az FA kupa döntőbe, Arsenal drukkerek tapsolhatnak örömükben. Bár másodosztályú csapatokkal is meggyűlik a bajuk
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ja, de nem is akárhogy. Nincs eszméleténél, ráadásul nyakmerevítővel, és oxigénpalackal vitték le hordágyon.
újabb sérült a citynél. silva
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Rájöttem már miért erőlteti...azt gondolja,hátha elszédül az ellenfélMesQueUnClub írta:Most képzeljétek el, ha Pep a cityben kötne ki, megint menne a "tiki-taka" a sündisznó alakzat ellen. Biztos feldobná a PL-t.
Amúgy ezt a PL szinvonalat nem rontaná.Nincs hova.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem kell komoly csapat. Elég a PSG is. :Đwxyz írta:Ez a Mourinho történet eléggé bukónak tűnik. Jellegtelen, semmi játék. Ebben a gyenge ligában még elég, de egy komolyabb csapat ellen nem. Még egy adott meccsre sem tudja már felpörgetni a csapatát Mourinho. 2 év alatt ide jutni...
A United is komolytalan csapat még mindig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Most képzeljétek el, ha Pep a cityben kötne ki, megint menne a "tiki-taka" a sündisznó alakzat ellen. Biztos feldobná a PL-t.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ez a Mourinho történet eléggé bukónak tűnik. Jellegtelen, semmi játék. Ebben a gyenge ligában még elég, de egy komolyabb csapat ellen nem. Még egy adott meccsre sem tudja már felpörgetni a csapatát Mourinho. 2 év alatt ide jutni...
- nmate
Full meccshiányos, edzőbá nem csípi, nem csodálom.ziro4vr írta: Falcao pedig szerintem testet cserélt Nikoliccsal.
pont emiatt a hozzáállás miatt nem tud már egy ideje komoly eredményt felmutatni a BL-benBBeno írta:eddig tökéletesen az történik amit josé akar. sőt. mivel vezetnek még jobb is. X-is teljesen okés a chelseanek még itt is és az arsenal ellen is annyi az előny.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az történik igen, a futball megerőszakolása, mocskosan méghozzá.BBeno írta:eddig tökéletesen az történik amit josé akar. sőt. mivel vezetnek még jobb is. X-is teljesen okés a chelseanek még itt is és az arsenal ellen is annyi az előny.
Keményen bele kell nyúlni a pénztárcába a nyáron, ha a bl-ben is akarnak majd ezek valamit. Minőség a béka segge alatt van. Falcao pedig szerintem testet cserélt Nikoliccsal.
Nem illik.
eddig tökéletesen az történik amit josé akar. sőt. mivel vezetnek még jobb is. X-is teljesen okés a chelseanek még itt is és az arsenal ellen is annyi az előny.
https://pbs.twimg.com/media/CC48fZqWIAATQ_J.jpgziro4vr írta:pont olyan a meccs, meg a chelsea is, mint a szmájlid...BBeno írta:hazard.
közeleg az az MVP cím. egyre biztosabb.
amúgy nagyon lagymatag meccs
degea meg kézzel ért hozzá vonalon kívül szerintem
K
K
- nmate
Én már váltottam a tengerentúlra. 2 éve még nem tudtam elképzelni, hogy ilyet csinálok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
pont olyan a meccs, meg a chelsea is, mint a szmájlid...BBeno írta:hazard.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A szokásos középhátvéd a kp-nziro4vr írta:Az a biztonsági Mourinho felállás
Jézusom
hazard.
de-de, hidd el mostanában a jó öreg Di Mariat látjuk játszanirealistahuni írta:Érdekes, 80 milla mégis le tudják tenni a padra, pedig szerintem messze nem olyan haszontalan mint nálunk Bale.
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Érdekes, 80 milla mégis le tudják tenni a padra, pedig szerintem messze nem olyan haszontalan mint nálunk Bale.
- nmate
Egy óra és kezdődik a foci csúcsa.
CFC: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Zouma, Matic, Oscar, Fabregas, Hazard, Drogba
MUFC: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Mata, Rooney, Herrera, Young, Fellaini, Falcao
Di Maria - PSG transzfer egyre jobban érik.
CFC: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Zouma, Matic, Oscar, Fabregas, Hazard, Drogba
MUFC: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Mata, Rooney, Herrera, Young, Fellaini, Falcao
Di Maria - PSG transzfer egyre jobban érik.