Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ugye, hogy nem volt ez sima, sejtettem én, hogy 2 nap alatt nem tudunk rendesen felkészülni. Első féldiő kuka, második félidőben meg olasz csapatként profi módon végig taktikáztuk a meccset. Ennél több nem volt ma a csapatban.
Egy pozitívum volt ma, látni Suarez-t. Kezd nagyon ráérezni a játékunkra.
Egy pozitívum volt ma, látni Suarez-t. Kezd nagyon ráérezni a játékunkra.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
De mi köze ehhez a bírónak? Hogy engedte a 92 perc 55 másodpercében a kontrát? Ronaldonál lefújná, ahogy labdához ér, akkor megint csak meg lenne lincselve. 3 perc volt a hosszabbítás + 3 másodperc, de az már a tizenhatosnál játszódott le.Kerlon írta:ha nyernek 1-0ra, akkor még le is nyelem, mert egy gólos győzelemre fogadtam, DE ÍGY
A kapusnak ilyenkor kint kellett volna állni, és az indítást simán tisztázni. Ez csak az ő gólja volt.
Schalke 3-4 elleni meccsen volt bőven szerencse a Realnál is. Ha nincs, ma új edző lenne, meg kiesve a BL-ből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2015. április 18., szombat 18:04-kor.
Ott az volt az egyetlen mák, hogy Godín gólt fejelt, teeeee...........MesQueUnClub írta:2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.Remy írta:A Barca és Messi 1 képen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem kikészít ha ránézek Parejo-ra, az az álmos arckifejezés, rosszul vagyok tőle. Mixemet is elvitte, mert ugye minek berúgni a 11-est. Ekkora balf.szt még nem láttam, meg úgy az egész Valencia is az.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.Remy írta:A Barca és Messi 1 képen.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
ha nyernek 1-0ra, akkor még le is nyelem, mert egy gólos győzelemre fogadtam, DE ÍGY
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Volt egy olyan támadás, amikor Messi ott korzózott a 16-os bal csücskénél, tett 4 tiszteletkört, mialatt 4 Valenciás piszkált a labdába, de az mindig visszapattant valahogy elé, erre itt van ez a gól, amikor odadobja vissza elé a kapus, hát hihetetlen.
Szerintem egyre gondolunk.Anyaka írta:Messi
Szerencsétlenül játszotta ma, de valahogy tapadt hozzá a labda. Volt egy szituáció, ahol 4-5x visszapattant a labda.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
ekkora egy szarházi bírót és mákos bárszát
K
K
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
ez a pont az i-n legyen csak meg messi gólja, nem is akármilyen
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Messi
Szerencsétlenül játszotta ma, de valahogy tapadt hozzá a labda. Volt egy szituáció, ahol 4-5x visszapattant a labda.
- András93
És ott a gól, megint a 94. percben...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát én ezt a meccset X-re húztam azon a kalkulátoron... a meccset elnézve pontot sem érdemelt volna a barca. Hihetetlen, hogy behúzták ezt a meccset. És hihetetlen, hogy a Valencia képtelen volt gólt rúgni. Konkrétan 2 perc alatt elbukták a 6 pontot. Első meccsen az utolsó percben, most meg az elsőben...
ezt meg tovább engedi a bíró... Benzemánál lefújta még az utolsó másodpercekben... SŐT még vissza is pattan elé. még makk pls, még...
ezt meg tovább engedi a bíró... Benzemánál lefújta még az utolsó másodpercekben... SŐT még vissza is pattan elé. még makk pls, még...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Pedig nagyon bíztam a Valenciában. Meg egy kiscsapat ellen szórhatnak pontokat, de az Atleti megverik az szinte teljesen biztos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hidd el én is szeretném, ha fontos meccset megnyerne a csapat, de ez kurvára lehetetlen. Rengeteg kis apró részletnek kell passzolnia és kell egy jó adag szerencse is. Tetszik vagy sem.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Értem én persze..Persze, csak ez nem így működik. Barcelonában nem szégyen kikapni, 30 percig jobbak voltunk utána egy teljes második félidőt ők, szerintem azon nincs mit magyarázni, ott mindig benne van egy vereség. Ők sem bójákat küldenek fel.
Atleti ellenit adom, ott tényleg ""csak"" be kellett volna lőni. Mert egy percig nem voltak jobbak, a Barca viszont meccsben volt, sőt jobbak is voltak a végén.
Ennek az egésznek van egy mélyebb értelme..Gyűlölöm ezt a gondolkodásmódot ami itt folyik a Barca meccsek közben.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, csak ez nem így működik. Barcelonában nem szégyen kikapni, 30 percig jobbak voltunk utána egy teljes második félidőt ők, szerintem azon nincs mit magyarázni, ott mindig benne van egy vereség. Ők sem bójákat küldenek fel.miro írta: Gondolom láttad az El Classicot,ott is mákos volt a Barca? Meg most a BL-ben az Atletico is?
Hogy is van ez..
Be kell rúgni a helyzeteket.
Atleti ellenit adom, ott tényleg ""csak"" be kellett volna lőni. Mert egy percig nem voltak jobbak, a Barca viszont meccsben volt, sőt jobbak is voltak a végén.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként, legyünk őszinték ha csak a papírforma győzne mindig, ez nem La Liga lenne hanem El Classico league.. mert a többinek értelmetlen lenne indulni.. szvsznmate írta:Hát aki azt a vereséget előveszi hibapontnak, az nagyon kukacoskodni akar. A többit a Villarreal X-et meg a hazai Atleti elleni meccset aláírom még, a többi tipikus "benne van".miro írta: Nou Campba is,
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mert amikor a 90+percben szabadrúgást rúgtunk,ami elakadt egy kézbe aztán abból tizenegyes lett,és azt berúgtuk az nem volt mindennapi...Remy írta:Jó, nyugodj meg. Azért ez nem mindennapi makk a barcától.miro írta:Ilyen amikor a sorsod más kezében van.Nem kell ezért a Valenciát basztatni,se más csapatokat.
Nyerni lehetett/kellett volna a Mestallaba és a Nou Campba is,de hát elbalfaszkodtuk.Ennyi.
Ne,hagyjuk ezt.Nyerni kell,és akkor nincs miért pofázni.
Gondolom láttad az El Classicot,ott is mákos volt a Barca? Meg most a BL-ben az Atletico is?Hát aki azt a vereséget előveszi hibapontnak, az nagyon kukacoskodni akar. A többit a Villarreal X-et meg a hazai Atleti elleni meccset aláírom még, a többi tipikus "benne van".
Hogy is van ez..
Be kell rúgni a helyzeteket.
Szerk. Valenciába 0:1-nél volt két százas ziccerünk.
Mákos volt a Valencia?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. április 18., szombat 17:39-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale