Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Spanyol bajnokság
Ez a grizman most pár hónapja jó....előtte kicsit több mint egy átlag. A válogatottban meg alig észrevehető.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Figyelj, én amit láttam belőlük, hogy Griezmannak a spanyol foci jobban fekszik mint Balenek, akinek ugye a legnagyobb fegyverténye pont a sebessége volt a PLben és ahogy mondtad rá épült a játék, de pl amit láttam a franciából, hogy ő bizony sokkal többet mozog a pályán mint bale és úgy megy minden labda után mintha picsán rúgták volna. Persze csak akkor tudhatnánk meg, hogy mire menne ha látnánk velük játszani.wxyz írta:Komfortzónákról beszélsz. Ugyanaz, mint Balenek a Spursben. Köré épített támadójáték, rengeteg kontralehetőség, üres terület
Olyan játékban, mint amire te céloztál Benzemával semmivel nem mutat többet, mint Bale az elmúlt években.
Ha már Bale lecserélése a téma, akkor egy komolyabb játékos érkezzen, mint Griezzman
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Komfortzónákról beszélsz. Ugyanaz, mint Balenek a Spursben. Köré épített támadójáték, rengeteg kontralehetőség, üres területMesQueUnClub írta:Rendben, ha te úgy érzed nem ezt csinálja, akkor legyen úgy, én ezt láttam belőle, ezért is volt jobb a PL-ben, viszont abban kiegyezhetünk, hogy a francia legalább a ziccereket tudja érvényesíteni.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
Griezmannak akkor mi a komfortzónája?
Olyan játékban, mint amire te céloztál Benzemával semmivel nem mutat többet, mint Bale az elmúlt években.
Ha már Bale lecserélése a téma, akkor egy komolyabb játékos érkezzen, mint Griezzman
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért ezt így kijelenteni. A francia válogatott sincs előrébb egy Griezmannal mint mondjuk egy Valbuénával.Remy írta: A Real Madrid előrébb lenne Griezmannal. Egy angol klub már nem biztos. Ott Bale tudna szerintem eredményesebb focit produkálni.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Rendben, ha te úgy érzed nem ezt csinálja, akkor legyen úgy, én ezt láttam belőle, ezért is volt jobb a PL-ben, viszont abban kiegyezhetünk, hogy a francia legalább a ziccereket tudja érvényesíteni.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy mi meg ismerjük Balet.... Griezmann évek óta itt van a spanyol bajnokságban és évről évre fejlődik, és eddig egyszer nem adatott meg neki olyan, hogy olyan minőségi csapatban focizzon, mint Bale. Az eredményeket meg így is hozza.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
A Real Madrid előrébb lenne Griezmannal. Egy angol klub már nem biztos. Ott Bale tudna szerintem eredményesebb focit produkálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedig nagyon nem lőtt mellé.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
- MesQueUnClub
Nem egy olyan statikus játékos mint Bale, akinek annyi a komfort zónája, hogy vonal mellett fut fel és megpróbál onnan ráfordulva minél nagyobbat a labdába rúgni. Másrészt a francia nem ragad fent minden támadás után.wxyz írta:miket értessz ez alatt?MesQueUnClub írta:Viszont mivel szerintem Griezmann teknikásabb
miket értessz ez alatt?MesQueUnClub írta:Viszont mivel szerintem Griezmann teknikásabb
Szerintem többre mennénk vele, mert ő a spanyol foci kölyke. Amúgy érdekes, mert szélsőként kezdett és most már éket játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Viszont mivel szerintem Griezmann teknikásabb mint Bale, neki többet számítana, hogy mondjuk 1 Modric és Karimtól kapja a bogyókat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát nem tudom... miatta nézek általában Atletico meccset, de azért más a helyzet. Elért 20 gólt úgy, hogy konkrétan nincs kivel összejátszani, mert tele van ketrecharcosokkal a csapat. Az egész támadószekció róla szól.wxyz írta:Azt amit Griezmann lehoz azt a mostani Bale is megcsinálná az Atleticoban
Nem nagy eresztés a gyerek. Az elején én is nagyon jónak gondoltam, de tévedtem
Nem az a csak elfutok aztán lesz, ami lesz játékos, mint Bale. Évről évre jobb a spanyol bajnokságban a francia. Bale meg évről évre rosszabb. Megnézném, hogy nálunk mit alkotna. Azt nem mondom, hogy ő lenne a kövi CR, de hozza a jó kategóriát a bajnokságban. És már nem csak egy csapatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
mi tűzijáték, de inkább balfarkaskodás volt ez az Atleticotól
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bélnek pont nem kell játszópajti. Neki az kell, hogy ő legyen a "falu fasza".
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És a francia itt is megcsinálná, amit Bale lehoz, mindezt negyed/harmad annyiért.Nem nagy eresztés a gyerek. Az elején én is nagyon jónak gondoltam, de tévedtem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Igazából érdekes meglátás melyik mit hozna le a másik helyén, azért az sem mind1 kik a játszópajtik.wxyz írta:Azt amit Griezmann lehoz azt a mostani Bale is megcsinálná az Atleticoban
Azt amit Griezmann lehoz azt a mostani Bale is megcsinálná az Atleticoban
- MesQueUnClub
Griezmann nélkül nagyon nagy ramatyba lenne az atma, a támadó szekciójuknak ő a lelke kb. Mondjuk ki Bale-re egy az egyben cserélhető lenne szerintem. Jó tudom árban nem ugyan az de tudásban a francia javára billen a mérleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Ez a Gámez mint egy katapult... Átdobja az egész pályát.