Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Amúgy ahogy mondani szokás annak van szerencséje aki megdolgozik érte...és Barca idén eddig elég szépen menetel...szervezettek, motiváltak, kevés gólt kapnak, az MSN élete formájában tolja...tipikus esete annak, hogy szinte minden klappol a trófeákhoz...én egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha 3-ból 2-őt behúznának (Kupa és BL/bajnokság)...szerintem a triplázás nem lesz meg...de kupát szinte biztosan fognak nyerni és egyelőre egyáltalán nem mondanám azt, hogy érdemtelenül...
Ja, tényleg nem vicc, hogy visszapattan minden Messi elé MÁK MÁK MÁKOSlesliejr írta:Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
Annyiban hibáztak, hogy a kapusuknak a félpályánál kellett volna állni, nem hátul a kapuban.
amúgy én a Barca 1 gólos győzelmére fogadtam, szóval csak azért vagyok kiakadva, mert Messi 0.1 mpvel a vége előtt gólt rúgott és ÍGYhttp://static.fjcdn.com/pictures/Nuke_4d8081_741579.jpg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért volt vicc sokak szerint, mert a Valencia az első félidőben lefocizta a Barca-t, eredmény 1-0. A második meg inkább csak erőlködés volt mind2 csapat részéről. A kapus meg szerintem jó helyen állt: ha fél pályánál állt volna, akkor aki adta a 2. gólpasszt, akkor ő lőtte volna be a kapuba (valószínűsíthetőleg)lesliejr írta:Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
Annyiban hibáztak, hogy a kapusuknak a félpályánál kellett volna állni, nem hátul a kapuban.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy semmi gond nincs ezzel a mai eredménnyel. Ahogy írtam korábban, akkor jön majd a pontvesztés tőlük, amikor senki nem várja. (tudom, a madridisták minden hétre várják :Đ )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ugyan kérlek, egy érzékletes példa volt, hogyha szerinte a Barca csak mákkal tud győzni ezzel az erővel az is az volt, de ezt nem kell túlmisztifikálni.Realista24 írta:És akkor valami megmagyarázhatatlan késztetést éreztél, hogy megpróbálj beszólni? Vagyis nem csak megpróbáltad. Na mindegy, nem szeretem az ilyet.Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ,
De ebből a témából valóban épp ennyi elég is volt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És akkor valami megmagyarázhatatlan késztetést éreztél, hogy megpróbálj beszólni? Vagyis nem csak megpróbáltad. Na mindegy, nem szeretem az ilyet.Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ,
Off vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ, nem pedig csak lesarkítja olyannyira a dolgokat, hogy más csak makkal győzhet. Természetesen ha nem lenne szerencse ebben a sportban, akkor értelmetlen lenne lejátszani a meccseket, elveszne a szépsége.Realista24 írta:Én értem, beírta, hogy makk, erre reagáltál Ramos döntőben szerzett góljával, ami szerinted sem makk.
Ahelyett, hogy érvekkel védekeznél, feszkót generálsz....logikusan hangzik egy Realos oldalon?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem nem kellene keverni a két esetet. Amíg a BL döntőben a Real kis túlzással egykapuzott, az ATMA-nak a gólon kívül nem sok helyzete volt, addig a Barca meccsen a Valencia 1 gólt mindenképp megérdemelt volna. Nem is emlékszem, mikor volt olyan, hogy a Barcanak ennyi mákja lett volna egy szezonban.MesQueUnClub írta:2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.Remy írta:A Barca és Messi 1 képen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én értem, beírta, hogy makk, erre reagáltál Ramos döntőben szerzett góljával, ami szerinted sem makk.MesQueUnClub írta:Így van gólt szerzett, ahogy Suarez is és igazából az miatt nyerték meg a meccset, kár azon agyalni, hogy melyik mit hagyott ki, mert minden meccsen vannak kihagyott helyzetek, Messi gólját hagyjuk az számomra is egy vicc, ilyet egy profi csapat védelme nem csinálhat.Realista24 írta:Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.
Ahelyett, hogy érvekkel védekeznél, feszkót generálsz....logikusan hangzik egy Realos oldalon?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Így-így,pontosan.adamzz írta: A legnagyobb ellenfelünk még mindig saját magunk vagyunk, ami nyilván nagyképűen hangzik de attól még van benne igazság.
Ezen felül a Barca továbbra is a képünkbe röhögve használja ki az amatőr hibáinkat.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- MesQueUnClub
Így van gólt szerzett, ahogy Suarez is és igazából az miatt nyerték meg a meccset, kár azon agyalni, hogy melyik mit hagyott ki, mert minden meccsen vannak kihagyott helyzetek, Messi gólját hagyjuk az számomra is egy vicc, ilyet egy profi csapat védelme nem csinálhat.Realista24 írta:Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szerencse nélkül nem lesz sikeres egy nagy csapat sem. Rohadt irritáló,hogy utánunk a Valencia is lefocizta őket az első félidőben és mindkét meccset nyerte a katalán brigád. Nyilván egy szinten a nagyságukat mutatja ez, de szerencse nélkül nehéz lett volna.
Mindegy, tovább kell lépni. Csak magunknak köszönhetjük,hogy megint rimánkodni kell,hogy pontokat hullajtsanak.
A legnagyobb ellenfelünk még mindig saját magunk vagyunk, ami nyilván nagyképűen hangzik de attól még van benne igazság.
Ezen felül a Barca továbbra is a képünkbe röhögve használja ki az amatőr hibáinkat.
Mindegy, tovább kell lépni. Csak magunknak köszönhetjük,hogy megint rimánkodni kell,hogy pontokat hullajtsanak.
A legnagyobb ellenfelünk még mindig saját magunk vagyunk, ami nyilván nagyképűen hangzik de attól még van benne igazság.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.MesQueUnClub írta:2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.Remy írta:A Barca és Messi 1 képen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
attól még magadról alkotsz véleményt, mert én letiltalak.miro írta:Ezért van a tiltó lista.Toti írta:miro te most direkt minden hsz-be belekötsz, meg röhögsz mindegyiken?
rohadt irritáló
a stílus maga az ember..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- MesQueUnClub
Igen csak ugye ez az érdemelt dolog is érdekes, ha az kapna mindig pontot aki érdemli, hát lássuk be érdekesen nézne ki a tabella.Kerlon írta:Semmi baj nem volt se a Rayo, se a Valenciával. Tipikusan azért kaptak ki, mert nincs meg a nagy csapat faktor bennük, mert mindkét csapat érdemelt volna egy-egy pontot.
Semmi baj nem volt se a Rayo, se a Valenciával. Tipikusan azért kaptak ki, mert nincs meg a nagy csapat faktor bennük, mert mindkét csapat érdemelt volna egy-egy pontot.MesQueUnClub írta:Mondjuk nekem szimpatikusak voltak, hogy próbáltak focizni és nem 10en álltak a 16oson belül. Sajnos nagy átlagban az ilyen kis csapatok, felállnak a Rómaiak által kifejlesztett teknősbéka alakzatba, aztán ami jön és gurul abba minél nagyobbat belerugnak.Kerlon írta:Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Mi engedtük ki a sorsunkat a kezünkből,sajnos várnunk kell hátha buknak még.
Nem érdekel mit csinált a Valencia,várnunk kell hátha szerencsénk lesz és hozni minden meccsünket ha ezt megcsináljuk én már büszke leszek a csapatra.
Nem érdekel mit csinált a Valencia,várnunk kell hátha szerencsénk lesz és hozni minden meccsünket ha ezt megcsináljuk én már büszke leszek a csapatra.
- MesQueUnClub
Mondjuk nekem szimpatikusak voltak, hogy próbáltak focizni és nem 10en álltak a 16oson belül. Sajnos nagy átlagban az ilyen kis csapatok, felállnak a Rómaiak által kifejlesztett teknősbéka alakzatba, aztán ami jön és gurul abba minél nagyobbat belerugnak.Kerlon írta:Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.
Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.MesQueUnClub írta:Ezen az elven mozogva, ugyan ez igaz a múltkori Rayo meccsre is, de mint mondottam aki berúgja a helyzeteit az nyer.Kerlon írta:Legyünk racionálisak és valljuk be, hogy a meccs képe alapján a Valencia akár pontokat is szerezhetett volna. Legyünk racionálisak... Summa summarum.
K
K