Madridom Filmklub
Re: Madridom Filmklub
Nem bannam ha valaki jonne ma helyettem, ha nem akkor este 10 korul tudok bedobni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Útkereszteződések (Crossroads) - 1986
Nem tudok semmi újat mondani, beállok én is a sorba. Annyit tennék hozzá, hogy én szeretem a gitárt meg a 20-as 30-as 40-es évek zenéit is bírom + Steve Vai is nagy király, Joe Seneca meg nagy betyár, filmként viszont kevés ez a Crossroads. Mondjuk sztem ajánlásnak viszont annyira nem rossz, mert az ajánlót és stílusát hűen tükrözi és amúgy meg kell néha ilyen könnyebb film is. Erre megy a fél pont, amúgy ötpertíz full középszer maga a film.
5,5/10
Nem tudok semmi újat mondani, beállok én is a sorba. Annyit tennék hozzá, hogy én szeretem a gitárt meg a 20-as 30-as 40-es évek zenéit is bírom + Steve Vai is nagy király, Joe Seneca meg nagy betyár, filmként viszont kevés ez a Crossroads. Mondjuk sztem ajánlásnak viszont annyira nem rossz, mert az ajánlót és stílusát hűen tükrözi és amúgy meg kell néha ilyen könnyebb film is. Erre megy a fél pont, amúgy ötpertíz full középszer maga a film.
5,5/10
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi, kedves tőletek
Most kicsit el vagyok havazva. Halálos közellenségről fogok írni, nem felejtettem el, csak semmi időm nincs, Crossroads-t sem tudtam újranézni.
Jövő hétvégén több időm lesz, hozom majd az az ajánlott filmeket, illetve akkor írok majd az első filmről is.
Most kicsit el vagyok havazva. Halálos közellenségről fogok írni, nem felejtettem el, csak semmi időm nincs, Crossroads-t sem tudtam újranézni.
Jövő hétvégén több időm lesz, hozom majd az az ajánlott filmeket, illetve akkor írok majd az első filmről is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ajánlásnak tényleg jó volt, már csak a témáját tekintve is.
A kérdés jogos: Faust jön, vagy soadroli? Vagy esetleg én hozzam?
A kérdés jogos: Faust jön, vagy soadroli? Vagy esetleg én hozzam?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs ezzel baj. Én eddig csak jó filmeket hoztam ( ), aztán az utolsó néhány körben eléggé gyér pontszámokat kaptam ennek ellenére.RealRaúl77 írta: Engem a film hangulata nagyon megfogott, azt gondoltam talán más is lesz vele így. Mivel nem túl ismert, úgy gondoltam jó lehet ajánlásnak. Úgy látszik tévedtem.
Gondoltam, hogy nem fognak 10-esek repkedni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire nem jön be majd senkinek sem. Úgy gondoltam, hogy egy jó hangulatú, kellemes film lehet, számomra az is.
Nyilván nem az a szívbemaró dráma, nem egy pörgős akciófilm, nem egy idegölő thriller, nincs tele meghökkentő csavarokkal sem, de valamiért különleges filmnek éreztem, magával ragadott az egész, a hangulat, a zene, a könnyedség miatt végig élveztem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó volt ez ajánlásnak teljesen, nincs vele semmi baj.
Két könnyed film Faust előtt kell amúgy is (már ha ő jön)
Két könnyed film Faust előtt kell amúgy is (már ha ő jön)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Újra akartam nézni, de nem jött össze.
Engem a film hangulata nagyon megfogott, azt gondoltam talán más is lesz vele így. Mivel nem túl ismert, úgy gondoltam jó lehet ajánlásnak. Úgy látszik tévedtem.
Gondoltam, hogy nem fognak 10-esek repkedni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire nem jön be majd senkinek sem. Úgy gondoltam, hogy egy jó hangulatú, kellemes film lehet, számomra az is.
Nyilván nem az a szívbemaró dráma, nem egy pörgős akciófilm, nem egy idegölő thriller, nincs tele meghökkentő csavarokkal sem, de valamiért különleges filmnek éreztem, magával ragadott az egész, a hangulat, a zene, a könnyedség miatt végig élveztem.
Nálam 8/10, de gondolom 5-nél nem lesz sokkal jobb átlaga.
Engem a film hangulata nagyon megfogott, azt gondoltam talán más is lesz vele így. Mivel nem túl ismert, úgy gondoltam jó lehet ajánlásnak. Úgy látszik tévedtem.
Nálam 8/10, de gondolom 5-nél nem lesz sokkal jobb átlaga.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- nmate
nmate írta:Majd vasárnap délután jönnek amúgy a +1-ek meg a 2 mondatosok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Crossroads
Hát ez elég semmilyen volt számomra, én is csak bambultam végig, egyáltalán nem kötött le. Egyet kell értsek Fausttal és Remyvel. Nem ragozom tovább, 4,5/10.
Hát ez elég semmilyen volt számomra, én is csak bambultam végig, egyáltalán nem kötött le. Egyet kell értsek Fausttal és Remyvel. Nem ragozom tovább, 4,5/10.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Útkereszteződések
Faust írásával értek kb 100%-osan egyet. Alig lehet kiemelni valamit a filmből, teljesen átlagos, unalmas alkotás, amit csak Joe Seneca és a zenék vittek előrébb. De, ha már zenék (bírom a bluest)... a végjáték valami botrányos volt. Teljes stílusidegen volt a filmhez képest, iszonyatosan rossznak véltem az utolsó néhány percet. Felejthető, szerintem nem filmklubba való ajánlás. (bocsi) Duna tv-re tökéletes film. 5/10
Ha már Walter Hill, akkor inkább a 48 óra.
Faust írásával értek kb 100%-osan egyet. Alig lehet kiemelni valamit a filmből, teljesen átlagos, unalmas alkotás, amit csak Joe Seneca és a zenék vittek előrébb. De, ha már zenék (bírom a bluest)... a végjáték valami botrányos volt. Teljes stílusidegen volt a filmhez képest, iszonyatosan rossznak véltem az utolsó néhány percet. Felejthető, szerintem nem filmklubba való ajánlás. (bocsi) Duna tv-re tökéletes film. 5/10
Ha már Walter Hill, akkor inkább a 48 óra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Remy, soadroli és Santi adós még éjfélig.
Meg RR77 egy pontszám is kéne a filmedre.
Faust akkor cseréltetek?
Meg RR77 egy pontszám is kéne a filmedre.
Faust akkor cseréltetek?
Crossroads
Hát mit mondjak...tegnap délután néztem, de semmire nem emlékszem már belőle. Tökéletesen jellegtelen és unalmas tucatfilm pár szép pillanattal. Gyakorlatilag végig bambultam az egészet, lekötni lekötött de semmi más. Annyira felesleges volt számomra az egész, írni sem tudok semmiről, sajnálom. Rossz film, rossz ajánlás.
5/10
Hát mit mondjak...tegnap délután néztem, de semmire nem emlékszem már belőle. Tökéletesen jellegtelen és unalmas tucatfilm pár szép pillanattal. Gyakorlatilag végig bambultam az egészet, lekötni lekötött de semmi más. Annyira felesleges volt számomra az egész, írni sem tudok semmiről, sajnálom. Rossz film, rossz ajánlás.
5/10
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
crossroads
totális középszert képviselő családi/road/réteg film. annak aki szereti a bluest biztos bejön, de az nem én vagyok. sajnos egy jó gitárszóló nem tud a földhöz vágni... sem zeneileg, sem filmügyileg nem tudott lekötni, rakásig van sablonnal, ó az élet szeretete, meg mindent le lehet győzni blahblahblah. az öreg jól tolta a lazát, lényegben az ő karaktere volt ez egytlen ami vitte a hátán a filmet. egyébként jut eszembe anno a ray-re simán dobtam a 10-est, de ott jamie foxx oriasit játszott, meg a történet is lekötött. ez itt nem ment.
5.5/10
totális középszert képviselő családi/road/réteg film. annak aki szereti a bluest biztos bejön, de az nem én vagyok. sajnos egy jó gitárszóló nem tud a földhöz vágni... sem zeneileg, sem filmügyileg nem tudott lekötni, rakásig van sablonnal, ó az élet szeretete, meg mindent le lehet győzni blahblahblah. az öreg jól tolta a lazát, lényegben az ő karaktere volt ez egytlen ami vitte a hátán a filmet. egyébként jut eszembe anno a ray-re simán dobtam a 10-est, de ott jamie foxx oriasit játszott, meg a történet is lekötött. ez itt nem ment.
5.5/10
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mér? Mi a baj velem? Mondjuk nincs még meg az ajánlásom.Faust írta:Nem akar cserélni valaki holnapra aki nem Santi?
- nmate
Best of lordg:
lordgabi írta:Megnéztem az Útkereszteződések c. filmet, csak nagyon fáradt voltam már éjszaka írni róla, a véleményeket elolvasva egyetértek szinte mindegyikkel,
lordgabi írta:Lehet írok majd róla az ünnepek közben, vagy ahogyan többen értékelitek majd hozzászólogatok
lordgabi írta:Az első fele valahogy jobban tetszett, olvasgattam utána néhány oldalon, szinte mindenhol kiemelik
lordgabi írta:Még a reggel bepótoltam Santi filmjét, elolvasgattam utána az itteni véleményeket, maximálisan egyetértek a hosszabb írásokkal, még a pontszám is egyezik:
:Đlordgabi írta:Egy az egyben egyetértek a véleményeddel, nincs mit szépíteni rajta, nem kell róla regényt írni:
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Tőlem cserélhetünk, még ma hozom az elmaradást isFaust írta:Nem akar cserélni valaki holnapra aki nem Santi?
Nem akar cserélni valaki holnapra aki nem Santi?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megnéztem az Útkereszteződések c. filmet, csak nagyon fáradt voltam már éjszaka írni róla, a véleményeket elolvasva egyetértek szinte mindegyikkel, ha nem Filmklubos filmről lenne szó, soha nem néztem volna meg valószínűleg, talán nem is hallottam volna róla, köszi az ajánlást. A zenei világa annyira nem állt közel hozzám, ajánlásnak tökéletes volt.
A lány hasonlított az egyik volt osztálytársamra, ő is szeleburdi volt hasonlóképp, csak ő melltartóban járt mindig a póló kíséretében. :Đ
Az öreg játéka tartotta a szintet, a többiek karaktere pedig nem volt szerintem eléggé fajsúlyos, nekem mindegy volt, hogy a Karatekölyök nyomta például, vagy a fiatal Bieber lett volna helyette (na jó, azért nem ). Túl sok időm nincs kibogozni a történetet, nem volt semmi érthetetlen benne számomra, sajna egyáltalán nem tudtam beleélni magamat, nem az én világom volt őszintén...sima esetben öt alá, de mivel ez nem egy sima eset: 5/10.
Remy filmjét is elkezdtem, 15 percig bírtam csak (nem azért, mert rossz volt), de ma este ismét nulláról kezdem majd, tetszettek azok az arcbevágások/képi világ + az éneklés, az akciójeleneten pedig picit röhögtem is, kíváncsi vagyok mi jön ki majd belőle.
A lány hasonlított az egyik volt osztálytársamra, ő is szeleburdi volt hasonlóképp, csak ő melltartóban járt mindig a póló kíséretében. :Đ
Az öreg játéka tartotta a szintet, a többiek karaktere pedig nem volt szerintem eléggé fajsúlyos, nekem mindegy volt, hogy a Karatekölyök nyomta például, vagy a fiatal Bieber lett volna helyette (na jó, azért nem ). Túl sok időm nincs kibogozni a történetet, nem volt semmi érthetetlen benne számomra, sajna egyáltalán nem tudtam beleélni magamat, nem az én világom volt őszintén...sima esetben öt alá, de mivel ez nem egy sima eset: 5/10.
Remy filmjét is elkezdtem, 15 percig bírtam csak (nem azért, mert rossz volt), de ma este ismét nulláról kezdem majd, tetszettek azok az arcbevágások/képi világ + az éneklés, az akciójeleneten pedig picit röhögtem is, kíváncsi vagyok mi jön ki majd belőle.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Az állás mellett már a határidők is szerepelnek a táblázatban.
Vasárnap éjfél a határidő a Crossroadsra.
Vasárnap éjfél a határidő a Crossroadsra.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az emberek jobban zavaróak voltak, amikor jött 20 az ajtón, meg ott teremtek hirtelen az állványon, amire valószínű kívülről nincs bejárat, és szörnyű elhalálozásuk után meg jó, ha volt összesen 10 holttest, de szerintem is jó, kicsit átlagos akciófilm volt. Ha letudom valahogy szűrni a filmjeimet, majd kiírom neked a jó ázsiai akciókat, ha bírod ezeket.
Én például a töltényekkel nem foglalkozom soha sem, egyrészt egy pisztolyba is belefér 20-30 lőszer, meg a fegyvert sem feltétlen ismerem fel mozgás közben, állítgatni meg állítsa meg a hóhér. Sok CSGO miatt mindenki számolja most...
Én például a töltényekkel nem foglalkozom soha sem, egyrészt egy pisztolyba is belefér 20-30 lőszer, meg a fegyvert sem feltétlen ismerem fel mozgás közben, állítgatni meg állítsa meg a hóhér. Sok CSGO miatt mindenki számolja most...