Persze, én még mindig imádom, és most is vannak baromi jó részek, sőt, nem sok gyengére emlékszek.pheco írta:TBBT-t nézitek még?
Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy néz ki, hogy bennem van a hiba. Én a Tbbt-t is jobban szeretem a 4. évad óta, mint előtte. Illetve a Két pasi meg egy kicsinél is jobban szerettem az új, Ashtonos részeket. Egyedül a kicsi Jake hiányzott már onnan.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyertelmu, hogy a harmadik evad utan megvaltozott a sorozat az uj szereplok behozasaval, de en meg mindig varom a penteki napokat, az uj reszek miatt.pheco írta:TBBT-t nézitek még? Háromszor megnéztem a múlt heti részt. Azt hittem, hogy kipukkan a sorozat, de szerintem még mindig rohadt jó. Mondjuk sokak szerint már a 4. évad körül kipukkant.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
once upon time sorozatot nézi valaki? Milyen?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Abszolút egyetértek azzal, hogy kipukkant. Erőltetett, gyenge, és repetitív. 1,5 évadot gyömöszöltem le a 4. után még, aztán hagytam a 'csába. Heti 20 percet sem ér.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
TBBT-t nézitek még? Háromszor megnéztem a múlt heti részt. Azt hittem, hogy kipukkan a sorozat, de szerintem még mindig rohadt jó. Mondjuk sokak szerint már a 4. évad körül kipukkant.
ahh, kint van az orphan blackhez a felirat.
ééés leghamarabb kedd este jutok oda, h megnézzem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rohadt kíváncsi vagyok arra, h mit hoznak ki a férfiklónos dologból, van a tagban lehetőség ránézésre, meg hát tatianat is még nézni kell.
ééés leghamarabb kedd este jutok oda, h megnézzem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rohadt kíváncsi vagyok arra, h mit hoznak ki a férfiklónos dologból, van a tagban lehetőség ránézésre, meg hát tatianat is még nézni kell.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Marmint kinek? Mi ez egyaltalan? Van aki ezert fizet?
Lehet, de remelem alakitanak rajta valamit akkor mert ez igy vicc.Szerintem direkt ilyen bárgyú, és egyszerű, engem nem zavart egyáltalán.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
Kínos.
- nmate
Szerintem direkt ilyen bárgyú, és egyszerű, engem nem zavart egyáltalán.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akik nezik a Daredevilt nyilatkozhatnanak Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wilson Fiskrol kivancsi vagyok a velemenyekre. En mar nagyon kivagyok tole. Szerintem rohadtul elfuseralt, sablonos es bena fogonosz. A falat kaparom mikor kepernyon van, remelem evad vegeig kiiktatjak es valaki atveszi a helyet...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
nem indult be a következő rész?hamesz írta:
Kaszáltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kaszáltam.h3x0r írta:hamesz hol vagy?Remy írta:Nézi még itt valaki a Gotham sorozatot? Bár már annyira nem tartom jó sorozatnak, mint az elején, de mégis beszippantott. Nem bírok leállni vele, kíváncsi vagyok, mi sül ki a dolgokból. Gordon szála nagyon jól halad.
- h3x0r
hamesz hol vagy?Remy írta:Nézi még itt valaki a Gotham sorozatot? Bár már annyira nem tartom jó sorozatnak, mint az elején, de mégis beszippantott. Nem bírok leállni vele, kíváncsi vagyok, mi sül ki a dolgokból. Gordon szála nagyon jól halad.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézi még itt valaki a Gotham sorozatot? Bár már annyira nem tartom jó sorozatnak, mint az elején, de mégis beszippantott. Nem bírok leállni vele, kíváncsi vagyok, mi sül ki a dolgokból. Gordon szála nagyon jól halad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Tudom,hogy Barcásként nem illik ilyet írni,de hagyd el a fórumot!csabi* írta:got
spoiler
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GoT s5 első 4 rész pipa, a negyedikre azért már beindult
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaime meg Bronn jó páros, töketlen király és a két hárpia mellette, Jon is alakul és a sárkányoslány szála is végre ismér érdekes lesz, pláne az utolsó percek függvényében
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaime meg Bronn jó páros, töketlen király és a két hárpia mellette, Jon is alakul és a sárkányoslány szála is végre ismér érdekes lesz, pláne az utolsó percek függvényében
Nem illik.