Kommentáld a híreket
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Kommentáld a híreket
A gond a játékperccel volt, mert ott csak a bajnokságot számoltátok. 798 perc alatt van 5 gólja, és 5 gólpassza, ami 159,6 perc/gólos mutató. Vagy, 79,8 perc/gólpont Szívesen.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Valahogy nekem nem jön ki a 159 perc. Ha az összperc stimmel, akkor 87 percenként talál be, ha az átlag stimmel, akkor nem 436, hanem 795 percet játszott. Vagy nekem kéne visszaülni harmadik osztálybaEbben a szezonban Javier Hernández 24 mérkőzésen mindössze 436 percnyi játéklehetőséghez jutott, mégis szerzett 5 gólt, és kiosztott ugyanennyi gólpasszt. Összességében a mexikói támadó minden 159. percben betalál a Real Madrid színeiben, amivel ha kicsivel is, de megelőzi Karim Benzemát, aki 160 percenként tud eredményes lenni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
BENZEMA'S MEDICAL REPORT:
He has been found to have a sprain to the medial collateral ligament of his right knee. His situation will be monitored.
101% így már..
chica its your time.
He has been found to have a sprain to the medial collateral ligament of his right knee. His situation will be monitored.
101% így már..
chica its your time.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
fel van adva a lecke...Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
442, borsó és c elől, kp-n 3 adott, 4. meg jó kérdés...
nem lehetetlen, még így sem. kérdés, hogy a horvát hiányában hogy változik a játékunk..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Akkor ideje lesz szegény gyereket levenni már a főoldalról.Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
Sérülés: Lábközépcsont törés
Sérülés időpontja: 2015.02.04
James
Várható felépülés: 2-3 hónap
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó-jó, de a lényegre térj légyszi...Khedira?Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
legnagyobb kacsa szerintem idénPipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
3 zacskó krumpliért vihetik az érdeklődők az egyik legtechnikásabb és legtehetségesebb spanyol KP-t aki akár pár éven belül a világ egyik legjobbja lehet, de hát ő ugyebár nem 100000csillióbillióért jött agyonhypolva, így hát oda se neki. Milyen király lenne átmenne az Arsenálba nem? a büdös életbe többet pályán nem látnánk mert folyamat az orvosiba lenne, mint a mi jó Vermaelenünk bratyizhatnának a klinikákon...Pipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
Biccs plíz.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Igen, tudom, hogy andalúz a Tarzanunk, de az a luzitán dolog kiütötte a szemem
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
jogos volt, csak közbe Cristiano Ronaldós hírt is írtam, és összekeveredtem. javítvaCsak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni? Ramos a luzitán?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Andalúz.peti_madrid írta:Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni? Ramos a luzitán?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.hu
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni? Ramos a luzitán?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.hu
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért csak le kéne csapni a BM.-es orvosokra, ha már Pep elüldözte őket.
Ahol egy Robben ilyen sokáig húzta sérülések nélkül, ott azért csak tudnak valamit.
Ahol egy Robben ilyen sokáig húzta sérülések nélkül, ott azért csak tudnak valamit.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Carlo nyilatkozata alapján szerintem Nacho vagy Arbeloa lesz a balbekk...Danderan írta:Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd reaktiválná Khedirat és visszatérne a hírszerkesztőnk nagy kedvence...PipitawZoLee7 írta:Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.