szilamer írta:Az utolsó meccsen is beigazolódott, hogy az atleti jobb csapat mint mi. Ja nem
Csak be kell rgni a helyzeteket annyi a léneg. Első félórában két góllal elmenni, aztán meg megtartani a labdát.
Nem ismerlek, így természesen azt sem tudom mennyi idös vagy, de egy bizonyos kor felett a szövegértelmezés elvárható.
Ès tulajdonképpen bármeddig elsajátítható is, remény van még.
Magyarázatként:
Amennyiben az Atleti nyer a Bernabeuban, 90 perc alatt, vagy hosszabbításban, akkor kijelenthetjük, hogy IDÈN és abszolút ellenünk jobb csapat. Az egy más kérdés, hogy nekem biztosan nem tetszik a focijuk, ez a pokróc stílus nem jön be. De ha túlmennek rajtunk is, akkor sikeres.
Ez a stílus soha sem jött be a Realnak, mindegy melyik korszakról is beszéltünk. Még Mourinho alatt tudtuk felvenni a versenyt ezekkel az agresszív csapatokkal, bár akkor sok foci nem volt. Reményeim szerint minél elöbb megtaláljuk az ellenszerét ennek a szarnak. Szerintem jó úton vagyunk, mert igyekeztünk higgadtan focizni, tartani a labdát és az odavágó elsö félideje abszolút a miénk volt.
Bale-en nem fognak most elmenni a helyzetek, megnézhetjük, hogy a többi el tudja-e tenni. Bízom benne, hogy igen.