Erre kivancsi leszek, mert amugy mindenki szidja, de azert csak nezitek.Kerlon írta:ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt
Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
jaja, Felicityt is kinyírhatták volna már, vagy legalább csapja el egy kamion az utcán...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legalább Oli beállt a ligába, ennyi érdekesség van benne
ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legalább Oli beállt a ligába, ennyi érdekesség van benne
ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Arrow: Most akkor ez akció sorozat vagy dráma? Mert annak elég gyenge.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannibal Bates.Remy írta:Flash!! Azonnal akarom a következő részt. Ez nagyon állat volt.
szellemes.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kelemen.istvan írta: Ezt nem értem én sem. Nyílván meg fog halni Ragnar.
Az sem lenne spoiler ha tegyük fel: A Harmadik Birodalomról szólna egy sorozat és 1945. április 29-e körül járna a sorozat, amit történetesen a History készített és beírná valaki, hogy "surprise mother f*cker": Hitler meg fog halni.
mi nem világos azon, hogy a sorozat szempontjából nem mindegy, hogy az első második vagy harmadik évadban fog ez megtörténni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Flash!! Azonnal akarom a következő részt. Ez nagyon állat volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Latom ügyeskedtek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Épp akartam írni, örüljetek bazz, mert másnak lehet úgysem fogtok örülni ma..h3x0r írta:HIVATALOS: Daredevil 2. evad berendelve, 2016-ban jon Netflixre
(http://marvel.com/news/tv/24478/netflix ... _daredevil)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt nem értem én sem. Nyílván meg fog halni Ragnar.Boky írta:akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam.
bár mivel a sorozat a 9. században játszódik, nem merész feltételezés, hogy ragnar meg fog halni
Az sem lenne spoiler ha tegyük fel: A Harmadik Birodalomról szólna egy sorozat és 1945. április 29-e körül járna a sorozat, amit történetesen a History készített és beírná valaki, hogy "surprise mother f*cker": Hitler meg fog halni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
HIVATALOS: Daredevil 2. evad berendelve, 2016-ban jon Netflixre
bakker most meg szilamer tol egy jó kis spoilert...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
hát ha csak a történelem miatt, akkor ragnar nem emiatt hal meg, hanem törisSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aella király által egy kígyóveremben, northumbriában hal meg, nem sokkal párizs után. amit azt hiszem ivar, egy jó kis vérsassal bosszul meg. [/quote]raul0791 írta:szilamer írta:Nem volt ez Spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként meg ez történelmi sorozat, a történelemben meg
Na most egy kis töri spoiler:........................
A vikingek megkeresztelkednek, milyne meglepő
..........................
............
Szóval kell követni azt is, bizonos szintig lekorlátozza ez a filmet. DE eddigi legjobb évad szerintem.
Meg Ragnar szerintme meg fog halni vagy az utcsó részben, vagy pedig a kövi évad elején, de inkább a következő évadban. Csak a történelem miatt.
Épp ezért írtam, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!inkább a köv vad elején fog meghallni, de a 4. évadban tuti meg murdál.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
szeretem az írásaid, nem hagyhattam ki
szvsz az meg nem mindegy a sorozat szempontjából, hogy mikor murdel meg
szvsz az meg nem mindegy a sorozat szempontjából, hogy mikor murdel meg
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
[/quote]szilamer írta:Nem volt ez Spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként meg ez történelmi sorozat, a történelemben meg
Na most egy kis töri spoiler:........................
A vikingek megkeresztelkednek, milyne meglepő
..........................
............
Szóval kell követni azt is, bizonos szintig lekorlátozza ez a filmet. DE eddigi legjobb évad szerintem.
Meg Ragnar szerintme meg fog halni vagy az utcsó részben, vagy pedig a kövi évad elején, de inkább a következő évadban. Csak a történelem miatt.
hát ha csak a történelem miatt, akkor ragnar nem emiatt hal meg, hanem törisSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aella király által egy kígyóveremben, northumbriában hal meg, nem sokkal párizs után. amit azt hiszem ivar, egy jó kis vérsassal bosszul meg.
Boky írta:akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam.
bár mivel a sorozat a 9. században játszódik, nem merész feltételezés, hogy ragnar meg fog halni
jó, bocs arra nem gondoltam, hogy vannak akik nem követik hétről hétre, mondjuk ezzel a tényezővel nem is értem, hogy minek olvasgatsz az aktuális részeket taglaló hozzászólások között ...csabi* írta:kerlon: írod itt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ragnar ha meghal
nekem aki jócskán le vagyok maradva elég sok mindent sejtet
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam.
-
épp ez az, hogy nem volt szpojlerbe
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
az én olvasatomban egy spoilernél ha nincs évad/epizód megjelölés, akkor egyértelmű, hogy az utolsó részig lehetnek a spoilerek.csabi* írta:kerlon: írod itt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ragnar ha meghal
akkor minek panaszkodsz, ha beleolvasol annak ellenére, hogy le vagy maradva?
-
kerlon: írod itt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ragnar ha meghal
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Vikinges témához:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugy-e írtad, hogy megjósolták, hogy I can see that not the living, but the dead will conquer Paris.
Ezt szerintme a Pestisre értik amit láthattunk már az utolsó részben, hogy "bevette Párizst". Meg éheznek is lassan stb.
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát... Khal Drogot, már megülte
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugy-e írtad, hogy megjósolták, hogy I can see that not the living, but the dead will conquer Paris.
Ezt szerintme a Pestisre értik amit láthattunk már az utolsó részben, hogy "bevette Párizst". Meg éheznek is lassan stb.
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát... Khal Drogot, már megülte
In vino veritas.