én vagyok gyakorlatilag az egyik legnagyobb khedira ellenes ember itt a fórumon, de ma őt kezdetném. kroos-szal jól ismerik egymást, a német válogatottban jól muzsikálnak együtt, van tapasztalata az Európai Kupákban, és ha nem lépi át a felezővonalat, akkor még hasznos is lehet, mivel szerintem ha valakit, akkor őt nem nagyon lehet felhúzni úgy, hogy felrúgjon valakit. a másik, ami a tuniszi herceg mellett szól, hogy illarra nekem nem elég megbízható, lucas silvának pedig semmi ilyen rutinja nincs (nem mintha a baszknak több lenne sokkal). az, hogy bale és benzema nem játszik, szerintem ma előny lesz, chicharito pedig verjen be legalább egyet, hajtsa ki magát, és mutassa a virtuális fukkot ancelotti papának
az én kezdőmbe ugyan a kapus más lenne, így csak azt írom, milyen olyan kezdőt várok estére, aminek van realitása is:
casilas; carvajal-ramos-varane-pepe; james-khedira-kroos-isco; chicharito és ronaldo.
ehhez képest az olasz vezetőedzőnket ismervén könnyen eltudom képzelni, hogy ez lesz:
kapus, védelem; illarra-kroos-isco; james, chicharito és ronaldo.