Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 25., szombat 15:07

Messi: We'll have to be at 110%; we have a very hard Champions League semi-final ahead of us.
Érdekes meccsek lesznek. Két labdatartós csapat kíváncsi vagyok mi lesz ebből. A logikus az lenne, ha az egyik csapat feladná az elveit és kontrázna. Pepből ezt nehezen nézem ki, ha eddig nem változtatott akkor most sem fog. Robben nagyon kéne a Bayernek most. Remélem összedrótozzák valahogy, mert ő rendesen megkavarhatja a barca védelmet. Könnyen zavarba lehet őket hozni hátul.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 24., péntek 21:49

3 evvel ezelott tortent :Đ

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 22., szerda 22:41

Teljesen megérdemelt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 22., szerda 19:50

Én is így gondolom,csak a kollega szerintem úgy értette,hogy én Guardiolát egy megye 2es edzőket tartom.
Nyilván én sem tartom annak,de vannak olyan szakemberek,europa top bajnokságai középcsapatainak padján,akiket sokkal jpbb szakembernek tartok mint Pep-et.Csak azok nem barcelonaba nevelkedtek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 19:43

morientes írta:
Amúgy nem kell ennyire komolyan venni mindent, ha leírom,hogy Guradiola egy bohóc, abban van egy jó adag """humor""" is az ellenszenv mellett.
Guardiola egy műmájer.Egy bohóc.Semmi féle humor nélkül.
Sose hittem hogy ilyet mondok,de LE jobb edző.Sőt,LE edző...
Én is így gondolom,csak a kollega szerintem úgy értette,hogy én Guardiolát egy megye 2es edzőket tartom.

Mourinhohoz meg nem hasonlítanám,ő bizonyított már gyenge és erős kerettel is és az ő focijának az élettartama jóval hosszan... Szóval ha makacs is és nem változtat ugyanúgy sikeres lesz.Pep viszont megy majd a süllyesztőbe ha ezzel a focival akar érvényesülni hosszútávon, még egy ilyen erős keretet bem fog bemakkolni mint a barca-Bayern mivel a Real kilőve így ha lesz következő állomás ott már muszály lesz valamit mutatni is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. április 22., szerda 19:32

Na most ha félretesszük a médiát, bár nehéz. Pep egyértelműen nem világklasszis edző. Annak a Barcának ő kellett, írhatunk itt 1000 nevet, más nem nyert volna annyi kupát. Nem azok a játékosok játszottak volna, nem ugyanaz lett volna... Nem folytatom, egyértelmű, ő is kellett hozzá. De azért totál semmibe venni dőreség srácok. Ott van Mou a nagy taktikus. Most ejtette ki sorozatban harmadszor ugyanúgy a csapatát a BL-ből. Kétszer titeket, egyszer a Chelsea-t. Egy focit tud ő is játszatni, ahogy Pep is, mégha teljesen el is tér a 2. Itt van LE nálunk. Ő sem tűnik annak az edzőzseninek, de ahhoz képest, hogy ősszel mi volt a csapattal, nagyon jól összekapta őket, meglátjuk mire lesz elég ez, és mit tud jövőre, de leginkább ha már ő igazolhat. Ancelotti szerintem mindegyiknél jobb, de ő sem hibátlan. De mondjatok már egy olyan edzőt, aki az. Egyébként komolyan, ti kit tartotok "klasszisnak" a felsoroltakon kívül?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 22., szerda 19:13

Guardiolát én sem szerettem,mert színezi magát,szerepet játszik. Nem őszinte. A mesterségét biztos elhivatottan űzi,de nem top edző. Csak a média tette azzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 22., szerda 19:07

Victor írta:azért néhányan szerintem marhára átestek itt a ló túloldalára, és guardiolát egy teljesen szakképzetlen, nincstelen senkinek titulálják. tény, hogy nem a világ legjobb edzője, de eleget tett le szerintem az asztalra már, hogy lehessen akár egy kicsit is tisztelni, illetve elismerni. :roll:
Összejörr neki egy olyan garnitura,ami mondjuk 50 évente egyszer,ráadásul olyan stílusban,ami ő gyerekkorától kezdve az anyatejjel szívott magába.Ebből egyenesrn következik hogy jönnek az eredmények,egy ideig,amíg aztán azt az egész tilitolit ki nem ismetik.
Na onnantól kezdve besesett az eső.A jó edző ismérve,hogy tud,és mer változtatni,taktikán,rendszeren,ha kell,meg tud ujulni ha kell,de Pep-ben ez az amit én nem látok bele.
Megcsapták a portot,oke,de ez nem egy konstans eredmény.Ettől még a bayern nem lett über über... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 22., szerda 18:50

azért néhányan szerintem marhára átestek itt a ló túloldalára, és guardiolát egy teljesen szakképzetlen, nincstelen senkinek titulálják. tény, hogy nem a világ legjobb edzője, de eleget tett le szerintem az asztalra már, hogy lehessen akár egy kicsit is tisztelni, illetve elismerni. :roll:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 22., szerda 18:46

Amúgy nem kell ennyire komolyan venni mindent, ha leírom,hogy Guradiola egy bohóc, abban van egy jó adag """humor""" is az ellenszenv mellett.
Guardiola egy műmájer.Egy bohóc.Semmi féle humor nélkül.
Sose hittem hogy ilyet mondok,de LE jobb edző.Sőt,LE edző...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 18:39

Guardiola szezon végén távozik ebben biztos vagyok,ha bemakkolja a bl-t akkor azért ha meg nem nyernek bl-t akkor rásegít a vezetőség.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 22., szerda 18:32

Jó, de Guardiola ha fele akkora edző lenne mint amekkorának gondolják már félúton járnának az igazsághoz :lol:
Tegnap is elmondták, a bayern a bl legtöbbet passzoló csapata...semmit nem tud az az ember, csak az ezer passzos fociját erőltetni. A jelenlegi barca könnyedén kiejtené őket, és valószínűleg azonnal megköszönnék Guardiolának az eddigi munkáját

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 18:03

lesliejr írta: Ettől is lehet egy csapat jó, nem csak attól, hogy dominál egész meccsen.
Ha ezt 2 évvel korábban sütöd el odahaza már a helyszínelők jegyzetelnek a hullád felett... :mrgreen:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 22., szerda 17:47

lesliejr írta:Nem tudom, hogy csúcsformában van e a csapat, de amit írtam nemrég, az tegnap is beigazolódott. LE kőkemény célfocit nyomat a csapattal a tavaszi hajrában (ez a BL-ben nem gond, de sokszor bajnokikon is ez van).
Utoljára Rijkaard csinálta ezt a csapattal, az akkor BL győzelmet ért. Lehet sok mindent mondani a PSG-re, tudom, itt többen csak azt nézik, hogy xar volt az ellenfél, de az első félidőben az Iniesta-Busquets-Rakitic középpálya olyan komolyan játszott, mint idén még soha. Egy fal volt, a franciák átjátszani is alig tudták, ráadásul a pálya közepére szűkítettük a területet. Ilyet ritkán látni egy Barcelona-tól. Nem volt egy látványos meccs, mert aki azt várta, hogy itt gála lesz az csalódott, de taktikai szempontból egy igazi csemege volt. Ahogy a labdás játékost becsapdáztuk 3an-4en, Ibra mire átvette a labdát Piqué és Busquets fogta közre, esélye sem volt vmit alkotni.
Dani Alves idén a nagy meccsekre összekapja magát, de mióta nincs szerződés hosszabbítás, teljesen kicserélték. Szinte minden labdája jó volt, beadásai ültek, ballal teker gólpasszt. :D A másik Iniesta. Pályafutása legszebb éveit idézte. Hol volt eddig ez a sebessége nem tudom, de tegnap mintha a 3-4 évvel ezelőtti játékos ment volna ki a pályára. 2-0 után leálltunk és visszavettünk a tempóból, nem is lehet bírni az ilyen letámadást 45 percnél tovább.
Bayern is 1 félidő alatt lerendezte. Porto olyan volt amilyen, most kijött a különbség. Ők se tudtak mit kezdeni a letámadással. Gyakorlatilag azt kapták, amit ők adtak az első meccsen, bár akkor is óriási hiba kellett a góljaikhoz. Ezt most nem kapták meg, helyette lett jó nagy verés. Vigyázni kell ezzel a Bayern-nel, hiába írják le itt sokan őket. Az elődöntőre több sérült is felépül, ennél csak jobbak lesznek. Az Allianz Aréna senkinek nem lesz kellemes hely.

Nagyon kíváncsi vagyok a mai derbire. Érdekes, feszült, izgalmas meccs lesz. :)
Vigyázni kell az Allianz arénára , tavaly csak 4 et vágtunk , ja de lehet az véletlen volt, de vághattunk volna 6-7 is ..ha a helyzeteket nézzük .. lehet itt szépíteni , hogy az egy kifutott eredmény .. meg mák volt meg már mindent kitalálnak.. elismerni azt a sikert úgy sem fogják .. könnyű ráfogni arra , hogy a NAGY bayern rossz napot fogott ki.. nyilván nincs annyi a 2 csapat között mert az eredmény túlzó.. de kíváncsi vagyok melyik top csapat fogja azt utánunk csinálni.. mondhat bárki bármit azt az érdemet nem veszi el tőlünk senki .. most is a Bayernt tartják a legnagyobb esélyesnek.. 0-5 (2 meccsen) előtt is őket tartották.. és felmostuk velük a padlót .. nem csak velük hanem az egész bundesligával.. utána meg az egész világgal:-) de addig jó ameddig őket tartják a legnagyobb esélyesnek, kérdem én mire fel? mert 6-1re megverték a portot? múlt héten még sírtak jaaj mi lesz hol a csapatunk:-)) micsoda változás.. de a Porto meg a shaktar gyenge csapat .. a tophoz képest mindenképp .. így kéne megközelíteni a dolgokat.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 22., szerda 17:40

dzsi91 írta:Nem azt mondtam,hogy nem csinál semmit,hanem hogy a szezon eleji bénázásából jól jött ki végül és szerintem ez nem szándékos, Ancelotti sem direkt csinálta ezt így tavaly. Guardiola meg egy bohóc.
Máshogy látjuk. Ancelotti feladata a Mourinho féle örökség és beidegződés felszámolása volt. Erre ráment a tavalyi ősz, de már akkor is lehetett látni, hogy vmi mást akar. LE-nél ugyanez van. Próbálgatott több mindent, voltak rossz és jó dolgok, de már akkor mondtuk (én biztos), hogy látszik, hogy kicsit mást akar, meglátjuk jól sül e el. Őt igazolják a dolgok. Most már legyen akármi a BL-ben. Pep féle arany generáció sem nyert minden évben BL-t, nagyon nehéz ezt a sorozatot végig menetelni. De 4 között vagyunk, elértük a minimális célt. Itt meg már bármi lehet, akárki lesz az ellenfél.
dzsi91 írta:Guardiola meg egy bohóc.

Erről beszéltem. :)
dzsi91 írta:De ha bajnokok lesztek nincs mit magyarázni, de itt egy madrid fórumon csak meg szabad említeni,hogy miért is nem mi nyertünk.Ha kikaptok mondjuk ellenünk ti is az elpuskázott helyzetekről beszéltek a legtöbbet nem arról,hogy mi mennyire megérdemeljük-e vagy nem
Az a baj, hogy pont a bajnoki címről nem kell semmit se mondani. Azt mindig a legjobb és legkiegyensúlyozottabb nyeri. Leadtátok az előny ez igaz, de ehhez kellett az is, hogy ugyanekkor mi elkezdtünk zsinórban nyerni. Ez mindig kétoldalú dolog, de értem amit írsz. Persze, hogy meg lehet említeni, hogy miért nem ti nyertek itt vagy ott, csak nekem az szúrta a szemem, hogy szégyen ez, szégyen az a csapat(nem csak tőled olvastam ezt), bezzeg ha nektek bemennek a helyzetek.....azért ennyire nem egyszerű ez a játék.
A kapu előtt a nagy meccseken gyilkosak vagyunk, főleg az első félidőben és főleg a BL-ben. Ha másban nem is vagyunk jobbak nálatok, ebben biztosan. Suarez-ék egyéb meccseken hihetetlen hibákat tudnak csinálni, de amikor nagyon kell mindig jönnek a gyors gólok az elején. Ettől is lehet egy csapat jó, nem csak attól, hogy dominál egész meccsen.
Elismerem a barcát, hogy jó csapat, de az a mákfaktor, ami ott van.... Illetve Bravo is élete meccsét játszotta. Ha ott még mindig Valdes van akkor benyelt volna párat.
Kiemelhettem volna az egész írást, de akkor még hosszabb lenne. Minden szállóige benne van velünk kapcsolatban. Egy biztos, Pep ide, Lucho oda, utóbbi 10 évből csak 2x nem elődöntőztünk és ezt lehet ferdíteni erre vagy arra, csak nincs értelme.
Bravo nem élete meccsét játszotta, ő így véd. Ezért vettük meg. Tudom furcsa, hogy két kapusunk is tud klasszis módon védeni, az meg, hogy jön ide, hogy ha Valdes védene akkor....most erre mondhatnám, hogy ha a Real meg olyan rossz taktikával áll ki ellenünk, mint Mou-val elsőre, akkor nagy verés lett volna megint. Amiket írsz, arról nincs értelme beszélni szerintem, mert az a múlt.
Annak a barcának én is lehettem volna akár az edzője.
Igen, azóta ketten is megmutatták, hogy csak Messi-t kell felrakni a pályára és kész a szuper Barca. Ezt vki elkezdte, páran meg bekajáltátok úgy látom. :)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 22., szerda 17:28

Elismerem a barcát, hogy jó csapat, de az a mákfaktor, ami ott van. Ha nem sérül le nálunk senki, akkor biztos vagyok benne, hogy nem hullajtunk annyi pontot a bajnokságban, hogy ledolgozzák a hátrányukat. Akkor most a tavaszi meccsen egy szavuk nem lehetett volna, ha az első félidőben lerendeztük volna őket. De nem volt szerencsénk a kapu előtt. Illetve Bravo is élete meccsét játszotta. Ha ott még mindig Valdes van akkor benyelt volna párat. Játékban szerintem sokkal jobbak vagyunk a barcánál, ha egészséges mindenki. + akkor a PSG elleni első meccsen nem volt ellenük Ibra meg Veratti se. Aztán kidől a legjobb védőjük is :lol: Akkor most hogy feljöttünk a bajnokságban megint kidőlnek az emberek tőlünk. A maradék meccseket hozni kell így is, de azért Modricékkal mégis csak biztosabb. Sőőt visszatérve az előzőre a Valencia ellen is az első félidőben miket úsztak meg. LE akkora edző, hogy azt se tudta mi van. :lol: de aztán Messiék lehozták neki a meccset. Még mindig ott van Messi meg Neymar, akik ha jó formában vannak hozzák ezeket a meccseket. Főleg a spanyol csapatok ellen, de ha egy csapat kicsit szervezetebben védekezik és nem fél letámadni őket, akkor matyiék se tudják, hogy mi újság van hátul. Pep sem nagy edző nálam. Annak a barcának én is lehettem volna akár az edzője. Most meg megint jó helyre rakta a seggét a Bayernél. Majd ha onnan is elmegy akkor megint bejelenti, hogy elmegy 1 év szünetre, addig Van Gaal felépíti neki a MU-t. :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 16:55

lesliejr írta:
dzsi91 írta:de azért ez a formaidőzítés közel sem szándékos szerintem.Addig bénázott variált Lucho ősszel,hogy amire megtalálta a kezdőjét kb végig lazulta a keret a szezon felét az meg már a mi szégyenünk
Mást nem is vártam tőled. :D Pep után megvan a következő edzőnk, aki szerintetek semmit se csinál. :)
Nem azt mondtam,hogy nem csinál semmit,hanem hogy a szezon eleji bénázásából jól jött ki végül és szerintem ez nem szándékos, Ancelotti sem direkt csinálta ezt így tavaly. Guardiola meg egy bohóc.

De mint Pep meistert Lucho-t is igazolhatják az eredmények, meglátjuk a szezon végén. De én az egész barca menetelést Messi feltámadásához kötném és ismerve a "múltjukat" Le-vel az biztos nem az edzőnek köszönhető.

Azért a szándékos formaidőzítés nem úgy néz ki,hogy ősszel ki olyan állapotok vannak,hogy minden héten ki akarják vágni az edzőt.
lesliejr írta: Szerintem az sem helyes, hogy minden sorozatban, ahol nem a Real fog nyerni, az a Madrid szégyene lesz. Nagyon jó csapatotok van, de nem különleges és nem egyedi. Vannak méltó ellenfelek és ha nyernek, az nekik köszönhető, nem annak, hogy a Real épp szerencsétlen volt. Peace. :)
Nem minden sorozatra írtam ezt,hanem a ligára.+4ről -4re(8pont) hozni 2-3 hét alatt az művészet.A barca is megtette ugyanezt csak hónapok alatt, szépen lassan hoztuk fel magunkat, míg itt valami orbitális bénaságot csináltunk ti meg köszöntétek szépen.De ha bajnokok lesztek nincs mit magyarázni, de itt egy madrid fórumon csak meg szabad említeni,hogy miért is nem mi nyertünk.Ha kikaptok mondjuk ellenünk ti is az elpuskázott helyzetekről beszéltek a legtöbbet nem arról,hogy mi mennyire megérdemeljük-e vagy nem

lesliejr írta:
dzsi91 írta:Meg azért tényleg durva,hogy a sérülések ennyire kerülik őket.
Itt is a Real-ból indulsz ki. Nem az a durva, hogy nálunk nem dől ki a fél csapat. Az a durva, hogy nálatok v a Bayern-nél igen. Ez a kirívó, nem ami nálunk van.
Ebben igazad van.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 22., szerda 16:20

dzsi91 írta:de azért ez a formaidőzítés közel sem szándékos szerintem.Addig bénázott variált Lucho ősszel,hogy amire megtalálta a kezdőjét kb végig lazulta a keret a szezon felét az meg már a mi szégyenünk
Mást nem is vártam tőled. :D Pep után megvan a következő edzőnk, aki szerintetek semmit se csinál. :) Szegény Tito vagy Martino nem csináltak semmit, meg is látszott a játékon. LE nem bénázott ősszel, hanem próbálta megtalálni a megfelelő csapatot, játékot, ráadásul Suarez 2 hónappal később csatlakozott. Ancelotti egyébként ugyanezt az utat járta be tavaly. Ősszel senki meg nem mondta volna, hogy a Real végig menetel és pl kiüti a Bayern-t, de tavaszra összeállt a csapat és ennek meglett az eredménye.
LE most is rotál, végig rotált tavasszal, nem csak ősszel és nem azért, mert egy fogalmatlan senki és véletlenül belenyúlt a tutiba. Bár Pep óta tudjuk, hogy van ilyen. :mrgreen:
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy Real Madrid oldal, ahol a Real szurkolók az utolsó vérükig tiltanák, tagadnák ami Barcelonában történik, de azért az erős, hogy már a második edzőre akarjátok ráakasztani, hogy egy senki. Játékban visszahozta a csapatot oda, ahova mi szurkolók is szerettük volna. Ha mást nem is csinál már nálunk, akkor is sikeres volt a leigazolása. (más kérdés, hogy engem kicsit aggaszt a bajnoki meccseken a védekezőbb játék, főleg vezetés után)
Szerintem az sem helyes, hogy minden sorozatban, ahol nem a Real fog nyerni, az a Madrid szégyene lesz. Nagyon jó csapatotok van, de nem különleges és nem egyedi. Vannak méltó ellenfelek és ha nyernek, az nekik köszönhető, nem annak, hogy a Real épp szerencsétlen volt. Peace. :)
hunmadridista írta:és szerintem amúgy szinte az összes nagy meccsüket behúzták idén
Ahogy mondod, a nagyon komoly meccseken nem kapunk ki, mindig akkor játszik a legjobban a csapat, amikor kell. Eddig legalábbis. Ez győztes mentalitás, ahogy írtad, mindenki akarja a sikert, de ez persze semmire sem garancia. Meglátjuk mi sül ki belőle. Ősszel azt mondtam, elégedett leszek ha visszatérünk a helye útra. most már elégedetlen lennék ha semmit se nyernénk.
dzsi91 írta:Meg azért tényleg durva,hogy a sérülések ennyire kerülik őket.
Itt is a Real-ból indulsz ki. Nem az a durva, hogy nálunk nem dől ki a fél csapat. Az a durva, hogy nálatok v a Bayern-nél igen. Ez a kirívó, nem ami nálunk van.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 15:31

hunmadridista írta:de úgy néz ki, hogy a szezon eleji rotálás meghozza a gyümölcsét náluk...nincsenek kifacsart emberek és ami még szembetűnőbb, motivált mindenki...
Persze utólag nincs mit magyarázni, a lényeg hogy most vannak toppon, de azért ez a formaidőzítés közel sem szándékos szerintem.Addig bénázott variált Lucho ősszel,hogy amire megtalálta a kezdőjét kb végig lazulta a keret a szezon felét az meg már a mi szégyenünk ,hogy a szezon eleji bénázásuk ellenére jelenleg vezetik a tabellát.Meg azért tényleg durva,hogy a sérülések ennyire kerülik őket.

Elődöntőben egy Barca-Bayern-t (elég pikáns lenne a 7-0 és Guardiola miatt)megnéznék, szerintem össze is hozzák ha mi is bent maradunk.Ha kiesünk akkor a döntőre hagyják majd.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 22., szerda 15:04

hunmadridista írta:A Barcelonánál tényleg tökéletesre sikeredett a formaidőzítés...a csapat bomba formában...és még inkább az MSN bombaformában...nagyon le van itt nézve LE, de úgy néz ki, hogy a szezon eleji rotálás meghozza a gyümölcsét náluk...nincsenek kifacsart emberek és ami még szembetűnőbb, motivált mindenki...elképesztő mennyire akarják a sikert...és szerintem amúgy szinte az összes nagy meccsüket behúzták idén...kupa biztos, hogy lesz idén, a kérdés már csak az, hogy mennyi?
Hát a kupa, oszt kész :mrgreen: i hope so
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: