nyittassunk egy topikot neki!!!!! ámenmorientes írta:Én meg a valenciaban...úgy látszik hogy hinni a templomban kellnmate írta:Ne már, én ebben a meccsben bíztam
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja,a BL döntőben ellenünkAkkor botlanak majd, amikor senki sem várja :shifty:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
már a katalán derbi sem a régi.
egy jó 10 -15 éve 2 piros alatt meg sem álltak a felek.
egy jó 10 -15 éve 2 piros alatt meg sem álltak a felek.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Akkor botlanak majd, amikor senki sem várja
Mondjuk lehet mi is
Mondjuk lehet mi is
- morientes
Én meg a valenciaban...úgy látszik hogy hinni a templomban kellnmate írta:Ne már, én ebben a meccsben bíztam
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne már, én ebben a meccsben bíztam
- András93
Nagy verés lesz ebből. Mintha pályán sem lenne az Espanyol.
Mint ellenünk a Granada.
Mint ellenünk a Granada.
- morientes
A barcanak ez már megint sétagalopp,ügy néz ki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érdekes lesz az biztos, de A bayern sokkal nehezebb helyzetben van, minden Guardiloa körül fog forogni, tőle várják majd a csodát hogy megállítsa a volt csapatát, szerintem a barca nyugodtabban tud majd készülni, Enriqe-vel nem igazán fognak foglalkozni a médiumok.Ha van eszük beállnak kontrára, de igazából ez mind2 csapatra igaz.Biztos vagyok benne,hogy a győztes az a csapat lesz amelyik képes váltani.
Viszont addig oké,hogy a barca mostmár néha kontrázgat, de azért úgy közel sem tudják még űzni ezt az ipart mint mi.Ha van rá lehetőségük mostmár kontráznak, de 180 percen átadni a labdabirtoklást és várni a lehetőségeket ez azért nem az ő műfajuk.A bayern erre képes lenne de ők meg Guardiola miatt nem fognak.Szerintem most nagy hátrány lesz a bajoroknak Pep(mondjuk szerintem mindig is az volt ).
De mivel stílusra és játékerőre is szinte tök azonos a két csapat, én teljesen semlegesként fogom nézni.Mind2 vereségének örülni fogok és mind2 győzelménél húzom majd a szám ... A barcát jobban akarom a döntőben,de a bayernt egy picivel könnyebb ellenfélnek érezném.
Viszont addig oké,hogy a barca mostmár néha kontrázgat, de azért úgy közel sem tudják még űzni ezt az ipart mint mi.Ha van rá lehetőségük mostmár kontráznak, de 180 percen átadni a labdabirtoklást és várni a lehetőségeket ez azért nem az ő műfajuk.A bayern erre képes lenne de ők meg Guardiola miatt nem fognak.Szerintem most nagy hátrány lesz a bajoroknak Pep(mondjuk szerintem mindig is az volt ).
De mivel stílusra és játékerőre is szinte tök azonos a két csapat, én teljesen semlegesként fogom nézni.Mind2 vereségének örülni fogok és mind2 győzelménél húzom majd a szám ... A barcát jobban akarom a döntőben,de a bayernt egy picivel könnyebb ellenfélnek érezném.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Messi: We'll have to be at 110%; we have a very hard Champions League semi-final ahead of us.
Érdekes meccsek lesznek. Két labdatartós csapat kíváncsi vagyok mi lesz ebből. A logikus az lenne, ha az egyik csapat feladná az elveit és kontrázna. Pepből ezt nehezen nézem ki, ha eddig nem változtatott akkor most sem fog. Robben nagyon kéne a Bayernek most. Remélem összedrótozzák valahogy, mert ő rendesen megkavarhatja a barca védelmet. Könnyen zavarba lehet őket hozni hátul.
Érdekes meccsek lesznek. Két labdatartós csapat kíváncsi vagyok mi lesz ebből. A logikus az lenne, ha az egyik csapat feladná az elveit és kontrázna. Pepből ezt nehezen nézem ki, ha eddig nem változtatott akkor most sem fog. Robben nagyon kéne a Bayernek most. Remélem összedrótozzák valahogy, mert ő rendesen megkavarhatja a barca védelmet. Könnyen zavarba lehet őket hozni hátul.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Teljesen megérdemelt.
- morientes
Nyilván én sem tartom annak,de vannak olyan szakemberek,europa top bajnokságai középcsapatainak padján,akiket sokkal jpbb szakembernek tartok mint Pep-et.Csak azok nem barcelonaba nevelkedtek.Én is így gondolom,csak a kollega szerintem úgy értette,hogy én Guardiolát egy megye 2es edzőket tartom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én is így gondolom,csak a kollega szerintem úgy értette,hogy én Guardiolát egy megye 2es edzőket tartom.morientes írta:Guardiola egy műmájer.Egy bohóc.Semmi féle humor nélkül.Amúgy nem kell ennyire komolyan venni mindent, ha leírom,hogy Guradiola egy bohóc, abban van egy jó adag """humor""" is az ellenszenv mellett.
Sose hittem hogy ilyet mondok,de LE jobb edző.Sőt,LE edző...
Mourinhohoz meg nem hasonlítanám,ő bizonyított már gyenge és erős kerettel is és az ő focijának az élettartama jóval hosszan... Szóval ha makacs is és nem változtat ugyanúgy sikeres lesz.Pep viszont megy majd a süllyesztőbe ha ezzel a focival akar érvényesülni hosszútávon, még egy ilyen erős keretet bem fog bemakkolni mint a barca-Bayern mivel a Real kilőve így ha lesz következő állomás ott már muszály lesz valamit mutatni is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Na most ha félretesszük a médiát, bár nehéz. Pep egyértelműen nem világklasszis edző. Annak a Barcának ő kellett, írhatunk itt 1000 nevet, más nem nyert volna annyi kupát. Nem azok a játékosok játszottak volna, nem ugyanaz lett volna... Nem folytatom, egyértelmű, ő is kellett hozzá. De azért totál semmibe venni dőreség srácok. Ott van Mou a nagy taktikus. Most ejtette ki sorozatban harmadszor ugyanúgy a csapatát a BL-ből. Kétszer titeket, egyszer a Chelsea-t. Egy focit tud ő is játszatni, ahogy Pep is, mégha teljesen el is tér a 2. Itt van LE nálunk. Ő sem tűnik annak az edzőzseninek, de ahhoz képest, hogy ősszel mi volt a csapattal, nagyon jól összekapta őket, meglátjuk mire lesz elég ez, és mit tud jövőre, de leginkább ha már ő igazolhat. Ancelotti szerintem mindegyiknél jobb, de ő sem hibátlan. De mondjatok már egy olyan edzőt, aki az. Egyébként komolyan, ti kit tartotok "klasszisnak" a felsoroltakon kívül?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Guardiolát én sem szerettem,mert színezi magát,szerepet játszik. Nem őszinte. A mesterségét biztos elhivatottan űzi,de nem top edző. Csak a média tette azzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Összejörr neki egy olyan garnitura,ami mondjuk 50 évente egyszer,ráadásul olyan stílusban,ami ő gyerekkorától kezdve az anyatejjel szívott magába.Ebből egyenesrn következik hogy jönnek az eredmények,egy ideig,amíg aztán azt az egész tilitolit ki nem ismetik.Victor írta:azért néhányan szerintem marhára átestek itt a ló túloldalára, és guardiolát egy teljesen szakképzetlen, nincstelen senkinek titulálják. tény, hogy nem a világ legjobb edzője, de eleget tett le szerintem az asztalra már, hogy lehessen akár egy kicsit is tisztelni, illetve elismerni.
Na onnantól kezdve besesett az eső.A jó edző ismérve,hogy tud,és mer változtatni,taktikán,rendszeren,ha kell,meg tud ujulni ha kell,de Pep-ben ez az amit én nem látok bele.
Megcsapták a portot,oke,de ez nem egy konstans eredmény.Ettől még a bayern nem lett über über...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
azért néhányan szerintem marhára átestek itt a ló túloldalára, és guardiolát egy teljesen szakképzetlen, nincstelen senkinek titulálják. tény, hogy nem a világ legjobb edzője, de eleget tett le szerintem az asztalra már, hogy lehessen akár egy kicsit is tisztelni, illetve elismerni.
- morientes
Guardiola egy műmájer.Egy bohóc.Semmi féle humor nélkül.Amúgy nem kell ennyire komolyan venni mindent, ha leírom,hogy Guradiola egy bohóc, abban van egy jó adag """humor""" is az ellenszenv mellett.
Sose hittem hogy ilyet mondok,de LE jobb edző.Sőt,LE edző...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
Guardiola szezon végén távozik ebben biztos vagyok,ha bemakkolja a bl-t akkor azért ha meg nem nyernek bl-t akkor rásegít a vezetőség.