kapta a falloszt rendesen az elmúlt időkben és mint megtudtuk 3 BL-t is be lehet csak úgy mákolniterry76 írta:Carlo-ról vélemény?szerintem tudatos volt,hogy a végén nyomjuk meg, nehogy legyen idejük az x re
de ma este toppon volt az öreg.
100% biztos vagyok abban, hogy Ramosnak ez volt a dolga, hogy szűrjön, támadásoknál második hullámban fejjel érkezzen. 2x majdnem be is jött.
Féltem, hogy valamelyik lassú faxt teszi be, de 19-re lapot húzott és bejött. Bár ha Illarra lennék nem lennék túl boldog most.
Az Atleti a Mourinho-féle focit tolják. Betolták a buszt. Rohadt nehéz ezt feltörni. Pláne egy felforgatott kerettel 0 CR-el.
Viszont Chicharito szíve tovább vitt minket! Óriási sportemberi teljesítmény, amit csinál. Jesé ugatott hogy miért nem játszik, a mexikói beállt és lőtte a kis góljait amikor csak tudta, mindent beleadott. Ma megkapta a BL-ben a top szerepet és nála dupla olyan magas embereket ugrott túl, meghalt, vértizzadt a pályán.
Nem akarok túlzásokba esni, de ezért szép a foci és a sport, pláne a mai elqurvult foci világában! Ha mást nem ő így letette a nevét a Real idei szezonjában, ha többre nem is kapott lehetőséget.