HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. április 23., csütörtök 2:16
Óriási piros pont, nem volt ez egyszerű, picit nehezebb ellenfelet kaptunk, mint a riválisok. Ezek ellen focizni nem lehet, szép lassan be lettek darálva, egyszerűen le lettek verve. A két meccs alapján a jobb jutott tovább.
Carlot most dicsérni kell a Ramos féle húzásért, ez sorsdöntő volt, a srác is felnőtt a feladathoz. Ezek a barbárok Illarrát vagy Lucas Silvat megették volna. Most emberükre találtak. Először azt hittem, Pepét fogja feljebb tolni, mint néha Mou, de így volt jobb.
Tetszik a csapat Bale nélkül. Egyszerűen valahogy egységesebbnek tűnik szemre. Második meccsen sincs semmi hiányérzetem, nem hiszem, hogy most is jobbak lettünk volna vele. Remélem, jövőre máshol fog rohangálni.
Coentrao jól állta a sarat, főleg ha Marcelo legutóbbi bajnokijával hasonlítom össze. Támadásokat nem tudta segíteni, de ezt tudtuk is róla, viszont jól védekezett. Az elején féltem, hogy csinál valami hülyeséget, mert minden balhéban benne volt meg amúgy is ideggyenge, de aztán lenyugodott.
Chicharito hozzáállása példaértékű volt, megérdemelte, hogy ő lője a győztes gólt.
James egyre inkább a csapat pótolhatatlan részévé kezd válni, a fizikai hiányosságai ellenére is. Óriási meccseket hoz le újabban.
Pozitívum, hogy a sérüléseket megúsztuk ezek ellen a barbár vadbarmok ellen, bár Chicharitoval nem tudni, mi lesz.
Arda a két meccsen 6 sárgát érő megmozdulást mutatott be (3/3), számoltam. Az első meccset lap nélkül hozta, röhej, most viszont jogosan kivágták végre. Oké, hogy intenzív az Atleti, meg minden, de most is volt náluk egy-két önkívületben focizó srác, akiknél csak idő kérdése, hogy mikor okoznak súlyos sérülést az aktuális ellenfélnek.
Oblakról egyszerűen a végén már nem tudtam elképzelni, hogy egyáltalán lehet neki gólt rúgni. Élete formáját hozta a két meccsen.
Jól alakult, kicsit BL döntő érzésem volt a végén, olyan szempontból, hogy a 10 emberes Atleti egyszerűen elfogyott a végére. Nem bírta. Már csak idő kérdése volt, mikor találunk be. Ezt Cholo is érezte, ezért cserélt be védőt, hátha valahogy elvergődnek a tizikig. Már ő sem bízott a rúgott gólban. Ha hosszabbítás lett volna, meggyőződésem, hogy gála a vége. Nagyon tartott a csapatunk joggal a kapott góltól, kettőt ezeknek nem rúgtunk volna, ez pedig a teljesítményünket visszafogta. Hosszabbításban ez sem lett volna. De így lett jó, vége előtt két perccel, utána meg széttördelni a játékot, szinte már sorokat cseréltünk, tökölés a pontrúgásokkal, stb., onnan már nem lehetett esélyük. Rájuk fért már végre a verés a hosszú böjt után, ez most nagyon fáj nekik végre. Van egy kis kárörömöm, amiért a bajnokságot elvették tőlünk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)