Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 24., péntek 7:28

Family Guy meg a South Park is számomra ugyanúgy élvezhető felirattal is, az eredetivel sincs semmi baj, de a szinkron tényleg nagyon jó hozzá.

A Simpsonsnál meg tényleg szintkülönbség van a szinkron javára, de nagyon durván.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 24., péntek 6:29

jó az alja megfogalmazás nyilvánvalóan költői túlzás.:D animációs sorozat esetében pedig nem igaz az hogy eredetiben jobb.
ja, és ja american dadre gondoltam.;d Néztem én már mindegyiket eredetiben, ha pont nem tudtam várni magyarra és hát leginkább spnél és fgnél látszik a legnagyobb szint különbség.

Once upon a time tényleg nagyon jó, aranyos, illetve olykor nagyon szomorú tud lenni. Viszont sajnos nagyon bugyuta is helyenként. mary margaretet meg emmát alakító színész pedig első évad után csak stagnál színészi játékot illetően..vagyis a stagnál túl jó megfogalmazás, inkább azt mondanám hogy egyre bosszantóbbak. Péklapáttal csapkodnám őket.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 24., péntek 2:19

Once upon a time: 2 részt néztem eddig de kurva jó. A történet teljesen eredeti és érdekes. A szereplők sem idegesítőek telitalálat volt mindegyik főleg a "gonosz" téren. Spoiler nélkül az a baj nem lehet írni róla, de ezt tényleg látni kell. Beszippantott teljesen, mert ehhez hasonlót szerintem még senki nem látott full egyedi. Sokkal többet kihoztak belőle, mint gondoltam. Izgalmas, érdekes, eseménydús. Itt a tartalma:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 24., péntek 1:56

messideco írta:Megy szinkronosan a The Knick (A sebész) c. sorozat, aki el akar kezdeni egyet, az ne habozzon, nagyon jó minőség. Steven Soederbergh (Side effects, Contagion, Ocean's, Taffic) a rendező, főszerepben Clive Owen.
Bemutatja a 20. század technikai és orvosi vívmányait, az olyan elsősorban orvosi drogok elterjedését, mint a kokain, etnikai feszültségek, etikai kérdések, vallás, korrupció, szociográfia és a szereplők privát élete is helyet kap ebben a remek sorozatban. =EZ :D

Jo hogy szoba hoztad, igy legalabb en is folytatom ahol felbehagytam. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 23., csütörtök 22:55

Norbii írta:fg, sp, american father, simpson mind alja eredetiben. magyar rájuk ver mindenképp szerintem.
Azért ez erős túlzás.. tény, hogy kiemelkedően jók ezekhez a magyar szinkronok (szerintem főleg Family Guy, ott mindenki kurva jó), de az, hogy az eredeti alja... Mindig mindenben jobb az eredeti. Csak nyilván a szinkronhoz szoktunk, ezért tűnhet szarnak az eredeti.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 23., csütörtök 22:52

Alja... :lol:

Amúgy mi az az American Father? Dad? :D
nmate írta:Azért nem alja eredetiben, ilyet ne mondjunk. Simpsons is nagyon jó, + úgy azért jobban ülnek a poénok. Bár tény, Székhelyi mint Homer kibaszott zseniális.
És Harry Shearer és Hank Azaria.
Mondjuk leginkább magyarul nézem. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 23., csütörtök 22:45

Azért nem alja eredetiben, ilyet ne mondjunk. Simpsons is nagyon jó, + úgy azért jobban ülnek a poénok. Bár tény, Székhelyi mint Homer kibaszott zseniális.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 23., csütörtök 22:36

fg, sp, american father, simpson mind alja eredetiben. magyar rájuk ver mindenképp szerintem.

Amúgy úgy is annyit beszéltetek arrowról, esetleg nem tudjátok mikor jön a 3. évad szinkronosan az rtlen? Már nagyon nézném, a negativ vélemények ellenére is.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 23., csütörtök 20:52

Én is úgy néztem végig. Általában szinkronosan kezdem a sorozatokat, aztán behozom az aktuális részekig. Sokáig a Family Guyt csak szinkronnal tudtam elképzelni, de eredeti nyelven is ugyanolyan élvezhető, és a szójátékok is kijönnek természetes valójukban.
"And my heart will leave you never."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 23., csütörtök 20:48

Még mindig Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A CW-t ismerve szerintem ez több volt egy sima menetnél . Olivér magjai célt érnek , Felisziti terhes lesz és emiatt fog Olivér dobbantani a Ligából . :roll: :ike:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 23., csütörtök 20:35

messideco írta:Megy szinkronosan a The Knick (A sebész) c. sorozat, aki el akar kezdeni egyet, az ne habozzon, nagyon jó minőség. Steven Soederbergh (Side effects, Contagion, Ocean's, Taffic) a rendező, főszerepben Clive Owen.
Bemutatja a 20. század technikai és orvosi vívmányait, az olyan elsősorban orvosi drogok elterjedését, mint a kokain, etnikai feszültségek, etikai kérdések, vallás, korrupció, szociográfia és a szereplők privát élete is helyet kap ebben a remek sorozatban. =EZ :D
Én a napokban kezdem el - ragaszkodom az eredeti nyelvhez -, majd írok róla.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 23., csütörtök 20:34

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maseo nagyfejű felesége kimaradt , Ra's lánya is , Waller és Layla se kapta meg az adagját . De van még nyíl a tegezében . :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 23., csütörtök 20:26

P. Krisz írta:Arrow
Első reakcióm . Felisziti :fpalm: , kb . annyit bőg mint Keresztes Ildi az X-Faktorban .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea jelenete alatt is lehetne arcpálmát növeszteni , úgy kilőtt a vízből mint egy kibaszott torpedó . Akio halott , mint ha nem lehetett volna tudni hogy mi lesz a sorsa . Felisziti végre meg lett nyilazva Olivér által is , már csak Dig hiányzik a sorból . Az akciójelenetek pedig teljesen gagyik voltak , 3 katona géppityuval 5 méterről nem találja el Olivért . Nesze neked kiképzés . Teljesen olyanok mint az SW rohamosztagosai . :salute: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól számolom, hogy a főbb női karakterek közül a nyilascsávó már csak a húgát nem húzta meg? :hmmm: Jövőre kiderülhetne, hogy Olivérnek nem Moira az anyja, akkor megnyilazhatná őt is, csak hogy teljes legyen a paletta :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 23., csütörtök 20:23

Megy szinkronosan a The Knick (A sebész) c. sorozat, aki el akar kezdeni egyet, az ne habozzon, nagyon jó minőség. Steven Soederbergh (Side effects, Contagion, Ocean's, Taffic) a rendező, főszerepben Clive Owen.
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 23., csütörtök 19:45

Szerintem jó volt. :mrgreen: Így az évad vége felé jobban esik az Arrow is. Flash meg amúgy is fasza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 23., csütörtök 18:55

Arrow
Első reakcióm . Felisziti :fpalm: , kb . annyit bőg mint Keresztes Ildi az X-Faktorban .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea jelenete alatt is lehetne arcpálmát növeszteni , úgy kilőtt a vízből mint egy kibaszott torpedó . Akio halott , mint ha nem lehetett volna tudni hogy mi lesz a sorsa . Felisziti végre meg lett nyilazva Olivér által is , már csak Dig hiányzik a sorból . Az akciójelenetek pedig teljesen gagyik voltak , 3 katona géppityuval 5 méterről nem találja el Olivért . Nesze neked kiképzés . Teljesen olyanok mint az SW rohamosztagosai . :salute: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 17:23

Ennél az Arrow harmadik évadnál nem nehéz jobbat csinálni. Az első két Arrow szerintem jobb volt. Igazából a Flashnek is csak az elmúlt 4-5 része, ami igazán tetszett. Addig csak töltelék meg Barry sírás, meg ilyenek voltak...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 23., csütörtök 17:18

Kerlon írta: Gothamet viszont elkezdeni se bírtam, annyira érdektelen volt a számomra az első rész
Dettó. :lol:

Azért azt elismerheted, hogy a Flash jobb azért mint az Arrow. :Đ

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 17:00

a 'szért írtad ezt le :/ :lol:

amúgy utálok valamit nem befejezni én ezért nézem már végig...

Gothamet viszont elkezdeni se bírtam, annyira érdektelen volt a számomra az első rész
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 23., csütörtök 16:53

Erre kivancsi leszek, mert amugy mindenki szidja, de azert csak nezitek. :lol: :mrgreen:
És tényleg... :lol:
am egy fokkal jobb lenne, ha történne is benne valami. De csak megy a dráma egyfolytában. Meg a hülyeségei most is meg voltak... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver kimászik a kocsi tetejére és közvetlen közelről 3 gépfegyveres nem találja el.
a folytatást meg már most lehet tudni, hogy mi lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csodálkoznék, ha nem az lenne, mint a Batmanben. Majd a régi csapatából az egyiket ki kell nyírnia és megtagadja és akkor mehet újra az Oliver VS Ras csihipuhi De szerintem már többet nem is csapnak össze. Oliver könnyek között meggyőzi, hogy Ras tedd le a kardot ne harcolj tovább erre semmi szükség Ras. Ras szíve megenyhül leteszi a kardot és vége a 3. évadnak.

Vissza: