Egysorosokra fel :Đnmate írta:Ma van a határidő.
Madridom Filmklub
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Madridom Filmklub
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ugyanezt akartam írni, mint roli.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én már láttam rég, csak nem írtam róla. Nem holnap van a határidő?nmate írta:Santi, Roli vaccap?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Santi, Roli vaccap?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, ennek örülök. Azért most több embernek is bejött az ajánlás, szóval király.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A bérgyilkos
Abszolút adom RealRaúl77 véleményét. Sajnos nincs időm többet írni róla, a kör végén megpróbálok a legtöbb filmhez pár gondolatot fűzni. Remek ajánlás volt, főleg, hogy azt hittem, abszolút nem jönnek be az ázsiai vonatkozású filmek.
8/10
Abszolút adom RealRaúl77 véleményét. Sajnos nincs időm többet írni róla, a kör végén megpróbálok a legtöbb filmhez pár gondolatot fűzni. Remek ajánlás volt, főleg, hogy azt hittem, abszolút nem jönnek be az ázsiai vonatkozású filmek.
8/10
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A bérgyilkos
Nekem nagyon tetszett. A maga tökéletlenségében volt majdnem tökéletes.
A hangulat, az érzelmi része volt, ami leginkább megfogott, a sztori bár kicsit sablonos, és egyszerű, mégis megható, a vége pedig kiszámítható, de mégis hatásos.
A zene nagyon jó volt önmagában, de egy idő után idegesítő volt, hogy bármilyen lejátszót kapcsoltak be, mindig az szólt..
Azt is bírtam nagyon, hogy úgymond mindkét oldalt meg tudtam kedvelni, és azonosulni tudtam velük, valahogy mindig kedveltem az olyat, amikor a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"rossz" is igazából jó, (vagy máshol, amikor az általánosan rossznak tartott az igazából emberségesebb, és az őt üldöző, aki a jónak van tartva, igazából ő az alávaló, embertelen. Tokyo Ghoul ilyesmi, de az kicsit komplexebb ennél).
Ami nagyon idegesített az, hogy néha igazán rossz minőségű volt maga az alkotás része, de efelett még szemet hunytam, de az állandó lövöldözéstől a végére besokalltam, a sose fogy ki a tárunk, valamint néhány szereplők hallhatatlansága is zavaró lett a végére.
Maga a bérgyilkos karakterének igazán mély mondani valója volt, és ez a része a rengeteg lövöldözés, és vér közt is szívet melengető volt.
Összességében rendkívül jó szórakozás volt.
8.5/10
Halálos közellenség
Brutális, kegyetlen, izgalmas.
Ha röviden írnék.
Az nagyon tetszett, hogy annak ellenére, hogy tudtam, hogy mi lesz a vége, mégis elég izgalmasra csinálták meg.
Az is különösen, hogy egy kegyetlen bűnöző, aki brutális gyilkosságokat követett el, mégis valamiért megkedveltem. Na jó, rohadtul nem értettem egyet a dolgaival, és leginkább csak azért szurkoltam neki, hogy izgalmasabb legyen a film, de volt egy rész, aminek volt egy olyan mondanivalója, amivel mélységesen egyetértek. Politizálni nincs kedvem, itt nem is szabad, szóval nem részletezem. Ott van az interjúban, a második rész közepe fele.
Talán a négy óra kicsit hosszú idő, egyrészt ezért csak részletekben láttam, de így nem is untam viszont, és kellően részletes tudott lenni.
Cassel hatalmasat játszott, bírtam a csókát, és Mesrine-t is nagy arcnak tartanám, ha nem követte volna el mindezeket. De ha nem túlzás, amit a film bemutatott róla, akkor volt egyfajta stílusa.
Tipikusan az a film, amikor próbálod utálni a csókát, mert tudod, hogy utálnod kell, mert úgy kívánja a lelkiismeret, na meg főleg a társadalmi norma, de azért a 4 óra csak elég arra, hogy valamikor elérje azt, hogy kicsit szimpatizálj vele. Lehet én vagyok az elborult őrült, de valahogy nálam kicsit így csapódott le.
Már régen volt, így kopnak az emlékeim a részleteket illetően, de azt tudom, hogy rendkívül jó hangulatban telt a film ideje, és jól szórakoztam alatta. Ahhoz amúgy is túl hosszú, hogy túlzottan részletekbe belemenjek. Már mire végeztem, kcsit felejtettem az elejéből. A pontszám adott, ezzel voltam adós.
Nekem nagyon tetszett. A maga tökéletlenségében volt majdnem tökéletes.
A hangulat, az érzelmi része volt, ami leginkább megfogott, a sztori bár kicsit sablonos, és egyszerű, mégis megható, a vége pedig kiszámítható, de mégis hatásos.
A zene nagyon jó volt önmagában, de egy idő után idegesítő volt, hogy bármilyen lejátszót kapcsoltak be, mindig az szólt..
Azt is bírtam nagyon, hogy úgymond mindkét oldalt meg tudtam kedvelni, és azonosulni tudtam velük, valahogy mindig kedveltem az olyat, amikor a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"rossz" is igazából jó, (vagy máshol, amikor az általánosan rossznak tartott az igazából emberségesebb, és az őt üldöző, aki a jónak van tartva, igazából ő az alávaló, embertelen. Tokyo Ghoul ilyesmi, de az kicsit komplexebb ennél).
Ami nagyon idegesített az, hogy néha igazán rossz minőségű volt maga az alkotás része, de efelett még szemet hunytam, de az állandó lövöldözéstől a végére besokalltam, a sose fogy ki a tárunk, valamint néhány szereplők hallhatatlansága is zavaró lett a végére.
Maga a bérgyilkos karakterének igazán mély mondani valója volt, és ez a része a rengeteg lövöldözés, és vér közt is szívet melengető volt.
Összességében rendkívül jó szórakozás volt.
8.5/10
Halálos közellenség
Brutális, kegyetlen, izgalmas.
Ha röviden írnék.
Az nagyon tetszett, hogy annak ellenére, hogy tudtam, hogy mi lesz a vége, mégis elég izgalmasra csinálták meg.
Az is különösen, hogy egy kegyetlen bűnöző, aki brutális gyilkosságokat követett el, mégis valamiért megkedveltem. Na jó, rohadtul nem értettem egyet a dolgaival, és leginkább csak azért szurkoltam neki, hogy izgalmasabb legyen a film, de volt egy rész, aminek volt egy olyan mondanivalója, amivel mélységesen egyetértek. Politizálni nincs kedvem, itt nem is szabad, szóval nem részletezem. Ott van az interjúban, a második rész közepe fele.
Talán a négy óra kicsit hosszú idő, egyrészt ezért csak részletekben láttam, de így nem is untam viszont, és kellően részletes tudott lenni.
Cassel hatalmasat játszott, bírtam a csókát, és Mesrine-t is nagy arcnak tartanám, ha nem követte volna el mindezeket. De ha nem túlzás, amit a film bemutatott róla, akkor volt egyfajta stílusa.
Tipikusan az a film, amikor próbálod utálni a csókát, mert tudod, hogy utálnod kell, mert úgy kívánja a lelkiismeret, na meg főleg a társadalmi norma, de azért a 4 óra csak elég arra, hogy valamikor elérje azt, hogy kicsit szimpatizálj vele. Lehet én vagyok az elborult őrült, de valahogy nálam kicsit így csapódott le.
Már régen volt, így kopnak az emlékeim a részleteket illetően, de azt tudom, hogy rendkívül jó hangulatban telt a film ideje, és jól szórakoztam alatta. Ahhoz amúgy is túl hosszú, hogy túlzottan részletekbe belemenjek. Már mire végeztem, kcsit felejtettem az elejéből. A pontszám adott, ezzel voltam adós.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Santi
Köszi, erre voltam kiváncsi, akkor ezek alapján a csss-féle lesz.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A csss tökéletes volt. Talán egy, vagy két helyesírási hiba volt benne, és nagyon félrefordítást se hallottam. Ági-s kicsit kezdetlegesebb, néhány helyen nem annyira "magyaros", egy helyen még angol szó is van benne. De ott sem fordítottak félre semmit. Szóval tartalmilag jó, a stílusba meg olvass bele, hogy melyik tetszik szerintem.
- Santi
Többiek?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
szerintem amelyik kint van a feliratok.info-n, az Ágis.
- Santi
Sikerült 2 különböző feliratozással összeszedni ezt a Calvary-t Ti melyikkel néztétek? Az egyiket egy bizonyos "cccs", a másik pedig egy "Ági" nevű fordító csinálta. Melyik a jobb fordítás?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sikeresen megleptelek, egyezik az év, de a film nem. :ĐAnyaka írta:De ugye nem 2011-es? Mert azt sokan látták itt.lordgabi írta:Még komolyabban nem vetettem bele magamat az ajánláskutatásba, de a közelmúltban láttam egy jóféle spanyol misztikus-thrillert, nagy eséllyel pályázik, hogy bekerüljön ide, feliratos lesz ez is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor ajánlom még neked a Hard Boiled és a Szebb holnap című filmeket is Woo-tól. A legtöbb helyen a Bérgyilkost és az említett kettőst tartják Woo legjobb filmjeinek (ami nem Hollywood).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Dip huet seung hung
Hamisíthatatlan 80's...90's akciófilm atmoszféra, sok töltény, drámai karakterek és drámai hatást fokozó effektek az egyébként pattanásig feszült akciójelenetek közben. A mai akciófilmek igen nagy részének adhatott inspirációt, John Wick pl többször bevillant nekem. Montázsvideókban láttam már több jelenetet a filmjeiből, ez egyből beugrott nézés közben, nagyon könnyen ráismerni erre a stílusra.
Alapvetően amúgy rápillant az ember sztorira és röhög a markába, hogy tucat akciófilm. Aztán megnézi és rájön, nem az. Engem többször beszippantott, hiába hosszú, Woo jól csinálta meg az üresjáratokat is szerintem, különösebben nem unatkoztam a film alatt. A vége külön zseniális. A zene bár passzol, a végére kicsit azért kezdett az agyamra menni, nem az a tipikus OST, amit a megnézés után lepörgetek még párszor.
Ál/Arc volt meg korábban Wootól, meg a Rés a pajzson, előbbi mondjuk jóval jobb film.
Én azt mondom, akinek átjön a 90-es évek actionmovie feeling, annak bejön ez is. Aki az önmagát lúzernek valló és azzal kb dicsekvő Vúdielenen nevelkedett, annak valószínű nem fog (no offence).
Nagy hiánypótlás volt számomra, és azt kaptam amire számítottam.
8/10 eddig zseniális kör skacok.
Hamisíthatatlan 80's...90's akciófilm atmoszféra, sok töltény, drámai karakterek és drámai hatást fokozó effektek az egyébként pattanásig feszült akciójelenetek közben. A mai akciófilmek igen nagy részének adhatott inspirációt, John Wick pl többször bevillant nekem. Montázsvideókban láttam már több jelenetet a filmjeiből, ez egyből beugrott nézés közben, nagyon könnyen ráismerni erre a stílusra.
Alapvetően amúgy rápillant az ember sztorira és röhög a markába, hogy tucat akciófilm. Aztán megnézi és rájön, nem az. Engem többször beszippantott, hiába hosszú, Woo jól csinálta meg az üresjáratokat is szerintem, különösebben nem unatkoztam a film alatt. A vége külön zseniális. A zene bár passzol, a végére kicsit azért kezdett az agyamra menni, nem az a tipikus OST, amit a megnézés után lepörgetek még párszor.
Ál/Arc volt meg korábban Wootól, meg a Rés a pajzson, előbbi mondjuk jóval jobb film.
Én azt mondom, akinek átjön a 90-es évek actionmovie feeling, annak bejön ez is. Aki az önmagát lúzernek valló és azzal kb dicsekvő Vúdielenen nevelkedett, annak valószínű nem fog (no offence).
Nagy hiánypótlás volt számomra, és azt kaptam amire számítottam.
8/10 eddig zseniális kör skacok.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
De ugye nem 2011-es? Mert azt sokan látták itt.lordgabi írta:Még komolyabban nem vetettem bele magamat az ajánláskutatásba, de a közelmúltban láttam egy jóféle spanyol misztikus-thrillert, nagy eséllyel pályázik, hogy bekerüljön ide, feliratos lesz ez is.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Még komolyabban nem vetettem bele magamat az ajánláskutatásba, de a közelmúltban láttam egy jóféle spanyol misztikus-thrillert, nagy eséllyel pályázik, hogy bekerüljön ide, feliratos lesz ez is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- nmate
Sehol nem mindegy. Vannak kultikus és jobb szinkronok, amikkel nem rossz a film, de attól még nem tudok olyat mondani, ahol ne javasolnám, hogy eredeti nyelven nézzük. Legyen az angol, német, francia vagy mandarin.
#sznobmáté
#sznobmáté
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
+1, de ennél a filmnél mindegy voltSanti írta:Nem érdekel. Mindent szinkronnal nézek, amit lehetséges. Például Remy filmjének a szinkronját mindenhol ócsárolják, de nekem semmi bajom azzal se. Engem az eredeti hungcsungmang nyelvezete sokkal jobban zavar.
Remy + Faust:
Rég nem nézek már W.A. filmeket
"And my heart will leave you never."