Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Bayern: „Schweinsteiger távozik”, „Ribéry kiszorul”
Hát, majd kiderül, hogy ebből mi igaz, de Schweinsteiger-t elhoznám, ha olcsó. Khedira - Illarra úgyis megy. Verratti vagy Pogba jönni fog, de egy Schweinsteiger bármikor jól jöhetne, mint például most...
Hát, majd kiderül, hogy ebből mi igaz, de Schweinsteiger-t elhoznám, ha olcsó. Khedira - Illarra úgyis megy. Verratti vagy Pogba jönni fog, de egy Schweinsteiger bármikor jól jöhetne, mint például most...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Most néztem a májusi meccseinket...
-Az biztos,hogy nagyon-nagyon nehéz lesz!!!
5 nagyon komoly meccs....
Hát....Nem lesz egyszerű....
-Az biztos,hogy nagyon-nagyon nehéz lesz!!!
5 nagyon komoly meccs....
Hát....Nem lesz egyszerű....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
10 évesen szerinted mit tudtam a rivalizálásról? Szerintem még azt is gondolhattam, hogy spanyol-spanyol majdnem ugyanaz De akkor még ugye nem volt Sport 1,2, Digi, egyáltalán nem voltak ezek a csapatok így a köztudatban mint most, nem volt ekkora felhajtás. Az a vicc, hogy utána sem utáltam meg őket hosszú ideig. Az ellenszenv azóta van, amióta egyetemi éveim alatt elkezdtek a barcás ismerősök zrikálni. Egy jó ideje nekem is vörös posztó a Barca, ez van.De hogy egyszerre a realnak meg a barcanak? Huha
Emlékszem mennyire vártam az Eurosporton a spanyol bajnoki összefoglalókat, hogy lássam a Realt a BL-en kívül is, még heti 2 percet . Plusz infókat meg először a városi könyvtárban szereztem a Realról, az isdn-es nettel, kb. 5 perc volt amíg bejött a realmadrid.com . Jaj de szép is volt.
dzsi91: Ezt a több csapatnak szurkolást én sem tudom hova tenni. Voltak, vannak csapatok, akiket jobban bírok, mint a többit (valahogy a nyomi Arsenalt szeretem a régi jó focijuk miatt, spanyoloknál a Valenciát szeretem még), de nem tudok nekik úgy drukkolni mint a Realnak. Egy ideje, pl. különösen bírom a Napolit, amióta a Real lerakata lett meg még azt mondom szurkolok is nekik, de semmi nem történik, ha kikapnak. Nem nézem rendszeresen a meccseiket.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én is már kb 15-16 éve nézek meccseket, a galaktikus érában, én pl. nagyon csipáztam Zizout, Ronaldot, Figo-t. Nagyon rossz volt mikor Rivaldo elhagyta a Barcát, ám aki miatt én a legjobban megszerettem a csapatot, az Ronaldinho meg anno ugye 2002-ben azért az a Brazil válogatott nagyon szerethető volt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én 15 éve, és nagyon örülök neki,hogy pont ebben az időszakban.Kis pupákként végignéztem a csillogást a trófeákat, a joga bonítot, a felnőttéválásom során pedig blamát blama hátán.Így szerintem jobban értékelem a dolgokat, igazából ebben a 15 évben minden benne volt ami egy futballszurkolóval történhet, vol itt jogabonítótól célfociig minden, történelem írás, történelmi vereségek, drehnte-k és Zidane-ok stb... szóval szerintem aki Real szurkolóként végigtolta ezt a 2000-től napjainkig időszakot azt már igazából sok minden nem tudja kihozni a sodrából és meglepődni is kevésszer Persze mindenki máshogy reagálja le az eseményeket.
Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt rendben megfogalmaztad.Adom.Amúgy ez gyönyörűen kimutatható, hogy az én 20-as évek végén járó korosztályomban sok Real és MU szurkoló van (némi Barca), előttünk a 30-as éveik elején járók közt Juve, Milan. Aztán a semmiből feltűntek a Chelsea szurkolók, ahogy jött Abramovics. Na meg a tiki-taka korszakban Barca, a most tizenévesek közt szerintem a legtöbb Barca szurkoló, de azért van bőven realos is (főleg CR meg Messi az aki dönt náluk nem is az eredmények).
De hogy egyszerre a realnak meg a barcanak? Huha
Nekem vannak szimpi csapatok még,de szurkolni csak egy csapatnak...csak egynek már idestova 30 éve
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Chris
Ha már múltidézés. Én az 1999/2000-es szezon idején kezdtem el komolyabban focit nézni és akkor (kapaszkodjatok meg) egyszerre drukkoltam a Realnak és a Barcának. A Barcánál Rivaldot nagyon bírtam, a Realnak meg egyszerűen tetszett a játéka. Aztán kb. egy év alatt elkopott a Barca, főleg, ahogy jött Zidane és maradt a Real. Az a szép az egészben, hogy amikor mér érettebb lettem és komolyabban kezdtem követni az egész csapatot (bekötöttük a netet ) akkor jött a lejtmenet. Na persze voltak akkor is jó dolgok. De hát gondolom sokan vagyunk itt így, akik a 2000-es évek környékén kezdtünk el szurkolni.Én 98-ban kezdtem el nézni Juve meccseket Zidane miatt, és akkoriban kezdtem el szimpatizálni a Realal. Akkoriban 2 kedvencem csapatom volt a Real és a Juve, majd ahogy Zidane jött a Realba, már csak egy kedvenc létezett!
Amúgy ez gyönyörűen kimutatható, hogy az én 20-as évek végén járó korosztályomban sok Real és MU szurkoló van (némi Barca), előttünk a 30-as éveik elején járók közt Juve, Milan. Aztán a semmiből feltűntek a Chelsea szurkolók, ahogy jött Abramovics. Na meg a tiki-taka korszakban Barca, a most tizenévesek közt szerintem a legtöbb Barca szurkoló, de azért van bőven realos is (főleg CR meg Messi az aki dönt náluk nem is az eredmények).
- morientes
Lehet Egyszer egy olasz haverom kivitt egy meccsre az olimpicoba...hat volt feelingje A másik meg az O.M. Annyi fanatikus őrült a világon nincs mint a velodrome-ban Na jó talán még talán a signal idunapark dortmundbaValamennyire tudom tisztelni azt, hogy képes valaki a Romának szurkolni, akiknél 10 évente felmerül, hogy lehetnek bajnokok, de aztán úgyis elrontják. Ugyanez a helyzet az Atléticonál is... meddig megy ez a szekér? Utána még évekig nézhetik a bukdácsolást. Érdekes ez, kicsit mazochizmus.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én 98-ban kezdtem el nézni Juve meccseket Zidane miatt, és akkoriban kezdtem el szimpatizálni a Realal. Akkoriban 2 kedvencem csapatom volt a Real és a Juve, majd ahogy Zidane jött a Realba, már csak egy kedvenc létezett!
- Chris
Én két Atlético szurkolót is ismerek, pedig nincs olyan nagyon sok foci iránt ilyen szinten érdeklődő ismerősöm. És már Simeone előtt is nekik szurkoltak. Elmondom mi a kulcsszó: Torres. Ahogy van ismerősöm aki a Romának szurkol ott meg Totti miatt. Kisebb csapatoknál gyakran ezzel lehet magyarázni.
Azt én sem mindig értem, hogy ennél kisebb nyugati csapatoknak miért szurkol valaki. Már az is problémás, hogy a meccseket sem tudja megnézni. Ilyenkor személyes dolgok lehetnek, xy városban lakott valamikor és kijárt a meccsekre meg ilyenek.
Valamennyire tudom tisztelni azt, hogy képes valaki a Romának szurkolni, akiknél 10 évente felmerül, hogy lehetnek bajnokok, de aztán úgyis elrontják. Ugyanez a helyzet az Atléticonál is... meddig megy ez a szekér? Utána még évekig nézhetik a bukdácsolást. Érdekes ez, kicsit mazochizmus.
Azt én sem mindig értem, hogy ennél kisebb nyugati csapatoknak miért szurkol valaki. Már az is problémás, hogy a meccseket sem tudja megnézni. Ilyenkor személyes dolgok lehetnek, xy városban lakott valamikor és kijárt a meccsekre meg ilyenek.
Valamennyire tudom tisztelni azt, hogy képes valaki a Romának szurkolni, akiknél 10 évente felmerül, hogy lehetnek bajnokok, de aztán úgyis elrontják. Ugyanez a helyzet az Atléticonál is... meddig megy ez a szekér? Utána még évekig nézhetik a bukdácsolást. Érdekes ez, kicsit mazochizmus.
- morientes
Idén sem védekezik a cityben,ellenben van össz-vissz vmi 8 gólja,(asszisztot nemtom),tavaly ilyenkor meg volt neki 20+.Öregszik az a nagy igazság.Még ha Verratti el is menne,és mondjuk érkezne Pogba,akkor is Pastore lehozná ugyan azt,aki amúgy meg előbbre is játszik.numberone1 írta:Ha 4-3-3-ban fog jatszani jovore a PSG akkor megujulhat Yaya egy Matuidival es Verattival az oldalan. Nem kell annyit vedekeznie, mint a Cityben iden. Pogba meg csak jojjon hozzank.dannen írta:psg helyében akkor rámennék yayara is. 1-2 jó évet talán még ki lehetne belőle sajtolni, pogba-yaya a kp-n meg igen csak jól hangozna, még több divat szurkolna nekik
Az meg hogy ki kinek szurkol...azért lehet meglepő hogy vki pl nem top csapatnak szurkol,hanem vmi közepesnek,mert lehet pl hogy ott él,dolgozik,ahol az a csapat van mondjuk abban a városban,vagy esetleg gyerekkorában megkedvelt egy ott szereplő játékost,szvsz...
Nekem is van ismerősöm aki a kölnnek,a nottingham forrestnak,a sevillanak,vagy éppen a fiorentinanak szurkol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nekem az egyik gyerekkori cimbim is Atléti drukker, nagyjából 25 éve!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
miért is? én 12 éves korom óta (ami a Realnak is) vagyok a világ no1. Norwich City szurkolójaAmit nem tudok hova tenni: Van Blackburn szurkoló haverom.
ki az?De van Norwich, Valencia (azért az se gyakori), sőt még West Ham drukker ismerős is.
jól van uefa..
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én ismerek olyat,akinek van rendes atletico drukker munkatársa
Amit nem tudok hova tenni: Van Blackburn szurkoló haverom.
P$G-s nincs
Amit nem tudok hova tenni: Van Blackburn szurkoló haverom.
P$G-s nincs
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Nekem csapattársam már több mint 10 éve Atletico drukker ( és nem az a ganxsta fajta akik csak a divat miatt vannak oda értük...) Szóval létezik Atletico drukker Madridon kívül is csak ritkák mint a fehér holló
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Van. Én egyet ismerek, de Atletico-st még soha nem láttam, pedig elég sok fociörültet ismerek, mint mondtam még PSG-s is akad köztük. De van Norwich, Valencia (azért az se gyakori), sőt még West Ham drukker ismerős is. Érdekes módon ezek az emberek (akik ilyen kis csapatoknak szurkolnak) tényleg fanatikusok, még az ificsapatot is fejből nyomják .Jó, mondjuk én is tisztába vagyok azért az utánpótlással is, de ez nen gyakori. Atletico szurkoló tehát nincs, de a neten (fészbúkon) meg kezdenek elszaporodni az Aupe Atleti-k, de mindig csak a meccseink előtt (és után).Enrique írta:Mert amúgy vannak PSG-szurkolók itthon?dannen írta:még több divat szurkolna nekik
Én még eggyel sem találkoztam sem élőben, sem neten, normális szurkolói oldaluk sincs ahogy látom.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs madridon kívül Atlético drukker.Az ilyen szúnyogzoli féléknek meg csak jól megy a műgengszter imidzséhez ez a hentelés meg a real fikázás
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azon csodálkozom h atletico drukker van...bár ezek vagy nagyon utaljak a realt, vagy ganxta zolee rajongók es nekik az atma a klubb, argentina az orszag, messi az isten
Mert amúgy vannak PSG-szurkolók itthon?dannen írta:még több divat szurkolna nekik
Én még eggyel sem találkoztam sem élőben, sem neten, normális szurkolói oldaluk sincs ahogy látom.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
én szerintem a psg nél nem lesz egyszerre pogba és verratti és matuidi. valamelyik a 3 ból nem lesz ott jövőre. viszont bármelyiket a 3ból leigazolnám. a sorrend az pogba-verratti-matuidi.