Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
Bergkamp-féle Arsenalt csíptem valamennyire, mert szép focit játszottak, bár a klubbot attól még nem csípem.
Lazioval még szimpatizálok valamennyire
1) mert '56-ban jó arcok voltak velünk (most a politikai oldalát hagyjuk)
2) mert rühellem az AS Romat
Magyar csapatok közül totál közömbös mindegyik. Nem véletlenül.
Facnak offoltok. Csapjuk a Juvet aztán jön Pogbinho, ezt a hírt akarom majd hallani
Lazioval még szimpatizálok valamennyire
1) mert '56-ban jó arcok voltak velünk (most a politikai oldalát hagyjuk)
2) mert rühellem az AS Romat
Magyar csapatok közül totál közömbös mindegyik. Nem véletlenül.
Facnak offoltok. Csapjuk a Juvet aztán jön Pogbinho, ezt a hírt akarom majd hallani
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ujjujjuj... Te nem kicsit lehetsz mazochista.BH710 írta:angolból a stoke
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csakaszpari
ja meg a real
ja meg a real
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Nálam ez így van,de a Barcelonához semelyik csapat nem ér fel ilyen téren. Németből a dortmund,franciából a lille,angolból a stoke olaszból pedig dybala miatt a palermoSimi írta: Én mondjuk ligánként kb el tudom mondani, hogy kik azok, akiknek szorítok
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Én nem sokat, de a hírek alapján elég valószínű, hogy ő visszajön. Villarreal szinten fasza játékos, de nem tudom, hogy itt mit tudna kezdeni a kevés játékidővel.Géci írta:Az oroszban nem tudom mit látnak sokan, de szerintem nagyon kevés ide a padra is...
Szerintem ugyanúgy tovább lesz passzolva, mint anno Negredo.
Mondjuk őt a mai napig sajnálom. Bár több mint valószínű, hogy a padot nem tűrte volna, a kezdőbe meg kevés.
ZIDANE
Szívemből szóltál. Hasonlóan vagyok két év különbséggel ugyan (én 2002-es BL döntő szezonjában kezdtem követni a Realt, és a BL döntő volt mondjuk a pont a mondat végén). És valóban, nem sok minden tud már engem se kihozni a sodromból . (Bár Bale azért idén igyekezett )dzsi91 írta:Én 15 éve, és nagyon örülök neki,hogy pont ebben az időszakban.Kis pupákként végignéztem a csillogást a trófeákat, a joga bonítot, a felnőttéválásom során pedig blamát blama hátán.Így szerintem jobban értékelem a dolgokat, igazából ebben a 15 évben minden benne volt ami egy futballszurkolóval történhet, vol itt jogabonítótól célfociig minden, történelem írás, történelmi vereségek, drehnte-k és Zidane-ok stb... szóval szerintem aki Real szurkolóként végigtolta ezt a 2000-től napjainkig időszakot azt már igazából sok minden nem tudja kihozni a sodrából és meglepődni is kevésszer Persze mindenki máshogy reagálja le az eseményeket.
Én mondjuk ligánként kb el tudom mondani, hogy kik azok, akiknek szorítok. De azért eltörpül az irántuk érzett izgalom a Realhoz képest.dzsi91 írta: Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
Na, valami ilyesmi nálam is .Géci írta:Én ezzel ùgy vagyok, hogy ez olyan mint a nők. Lehet, hogy sok csaj tetszik meg megnézem magamnak, de szeretni csak egyet lehet igazán!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ezzel ùgy vagyok, hogy ez olyan mint a nők. Lehet, hogy sok csaj tetszik meg megnézem magamnak, de szeretni csak egyet lehet igazán!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hm, itt vagyok élő példának. Amióta az eszemet tudom, United szurkoló voltam, de tényleg már nagyon kicsi kórom óta, 6 évesen már vágtam ki az újságokból a United játékosokat és ragasztottam füzetbe, videókazira vettem fel minden összefoglalót, csapattal kapcsolatos témát. 2003-ig csak a United létezett (90-es születésű vagyok), de akkor a "bálványom", aláírt a Real Madrid-hoz. Ekkor kezdtem el követni a csapatot, addig amolyan semlegesként tekintettem a Blanco-kra, de pont abban az évben volt egy hatalmas összecsapás a két klub között (3-1, 3-4 madridi szemszögből), és hát Ronaldo-t nem lehetett nem szeretni, a második meccsen olyan mesterhármast szórt, ami nem gyakori, tarthatatlan volt, de Becks megnyerte a meccset a United-nek. Az első meccsen Figo csavart egy nem akármilyen gólt Barthez-nek (Victor Valdes "elődje"), látszott hogy a két csapat nagyon tiszteli egymást, és már ekkor szóbeszéd volt hogy Beckham itt fog kikötni, így ezután kezdtem el követni a csapatot. Évekig United szurkoló, és Real Madrid szimpatizáns voltam, közben egy másik kedvencem, Van Nistelrooy is átjött, tovább erősítve a madridi köteléket, majd végül Cristiano, akiért ha nem is rajongok annyira mint anno Beckham-ért (nem is vagyok már 12-14 éves), de imádom a palit, a kis hibáival együtt. Rengeteg idő, rengeteg Real-lal kapcsolatos időtöltés (meccsek, hírek, könyvek, dvd-k), de volt még valami, ami egy extra lökést adott a "madridistává válásomnak". Ez pedig a Barcelona, és a média. Világ életemben utáltam a kettős mércét, volt nekem is részem benne, de ami ezt a két csapatot körülvette az nem semmi, de ezt talán nem kell bemutatni. Ilyen esetekben extra mellszélességgel tudtam mindig kiállni a hátrányban részesített fél mellett, és itt sem volt ez másképpen. Most már ugyanúgy tudok rajongani a Real-ért, mint a United-ért, amely csapat továbbra is "az első szerelmem", de már nem nagyon teszek különbséget köztük, főleg Fergie visszavonulása óta. Azóta ugyanis amatőrök kezébe került a United, Moyes és Van Gaal is FM-est játszik a csapattal, mit sem törödve azzal amit Sir Alex 27 év alatt felépített. Ez persze nem csökkentette a United iránti szeretetemet, de kénytelen vagyok sokszor a klub ellen szurkolni, mert hosszútávon azzal jár a legjobban a csapat, ha minnél előbb szakértő kezekbe kerül. Röviden ennyi, és bocsánat ha ez offnak számít, csak mivel felröppent a téma, gondoltam válaszolok.dzsi91 írta: Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem sokat, de a hírek alapján elég valószínű, hogy ő visszajön. Villarreal szinten fasza játékos, de nem tudom, hogy itt mit tudna kezdeni a kevés játékidővel.Géci írta:Az oroszban nem tudom mit látnak sokan, de szerintem nagyon kevés ide a padra is...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az oroszban nem tudom mit látnak sokan, de szerintem nagyon kevés ide a padra is...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha, Bale eltakarodna... akkor egy brutál 4-4-2-t lehetne tolni.
Középpályára lenne egy Kroos-Modric-James-Isco- Pogba/Verrati - Schweinsteiger, Lucas Silva
Megfelelő rotálással ez lehetne a világ legjobb középpályája. Elől meg Benzema és CÉ megoldaná.
Jesé kölcsönbe, Csicsa és Cherysev elöl. Vagy Csicsa helyett valakit hoznánk. (Lacazette )
Középpályára lenne egy Kroos-Modric-James-Isco- Pogba/Verrati - Schweinsteiger, Lucas Silva
Megfelelő rotálással ez lehetne a világ legjobb középpályája. Elől meg Benzema és CÉ megoldaná.
Jesé kölcsönbe, Csicsa és Cherysev elöl. Vagy Csicsa helyett valakit hoznánk. (Lacazette )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy Schweini vagy Guardiola menni fog az egyértelmű szerintem.
Most már nem kéne a német, a Mourinhos időkben passzolt volna. Szerintem a MU pl befutó lehet.
Riberynek meg már nagyjából vége, ez látszott egy ideje.
Most már nem kéne a német, a Mourinhos időkben passzolt volna. Szerintem a MU pl befutó lehet.
Riberynek meg már nagyjából vége, ez látszott egy ideje.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Bayern: „Schweinsteiger távozik”, „Ribéry kiszorul”
Hát, majd kiderül, hogy ebből mi igaz, de Schweinsteiger-t elhoznám, ha olcsó. Khedira - Illarra úgyis megy. Verratti vagy Pogba jönni fog, de egy Schweinsteiger bármikor jól jöhetne, mint például most...
Hát, majd kiderül, hogy ebből mi igaz, de Schweinsteiger-t elhoznám, ha olcsó. Khedira - Illarra úgyis megy. Verratti vagy Pogba jönni fog, de egy Schweinsteiger bármikor jól jöhetne, mint például most...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Most néztem a májusi meccseinket...
-Az biztos,hogy nagyon-nagyon nehéz lesz!!!
5 nagyon komoly meccs....
Hát....Nem lesz egyszerű....
-Az biztos,hogy nagyon-nagyon nehéz lesz!!!
5 nagyon komoly meccs....
Hát....Nem lesz egyszerű....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
10 évesen szerinted mit tudtam a rivalizálásról? Szerintem még azt is gondolhattam, hogy spanyol-spanyol majdnem ugyanaz De akkor még ugye nem volt Sport 1,2, Digi, egyáltalán nem voltak ezek a csapatok így a köztudatban mint most, nem volt ekkora felhajtás. Az a vicc, hogy utána sem utáltam meg őket hosszú ideig. Az ellenszenv azóta van, amióta egyetemi éveim alatt elkezdtek a barcás ismerősök zrikálni. Egy jó ideje nekem is vörös posztó a Barca, ez van.De hogy egyszerre a realnak meg a barcanak? Huha
Emlékszem mennyire vártam az Eurosporton a spanyol bajnoki összefoglalókat, hogy lássam a Realt a BL-en kívül is, még heti 2 percet . Plusz infókat meg először a városi könyvtárban szereztem a Realról, az isdn-es nettel, kb. 5 perc volt amíg bejött a realmadrid.com . Jaj de szép is volt.
dzsi91: Ezt a több csapatnak szurkolást én sem tudom hova tenni. Voltak, vannak csapatok, akiket jobban bírok, mint a többit (valahogy a nyomi Arsenalt szeretem a régi jó focijuk miatt, spanyoloknál a Valenciát szeretem még), de nem tudok nekik úgy drukkolni mint a Realnak. Egy ideje, pl. különösen bírom a Napolit, amióta a Real lerakata lett meg még azt mondom szurkolok is nekik, de semmi nem történik, ha kikapnak. Nem nézem rendszeresen a meccseiket.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én is már kb 15-16 éve nézek meccseket, a galaktikus érában, én pl. nagyon csipáztam Zizout, Ronaldot, Figo-t. Nagyon rossz volt mikor Rivaldo elhagyta a Barcát, ám aki miatt én a legjobban megszerettem a csapatot, az Ronaldinho meg anno ugye 2002-ben azért az a Brazil válogatott nagyon szerethető volt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én 15 éve, és nagyon örülök neki,hogy pont ebben az időszakban.Kis pupákként végignéztem a csillogást a trófeákat, a joga bonítot, a felnőttéválásom során pedig blamát blama hátán.Így szerintem jobban értékelem a dolgokat, igazából ebben a 15 évben minden benne volt ami egy futballszurkolóval történhet, vol itt jogabonítótól célfociig minden, történelem írás, történelmi vereségek, drehnte-k és Zidane-ok stb... szóval szerintem aki Real szurkolóként végigtolta ezt a 2000-től napjainkig időszakot azt már igazából sok minden nem tudja kihozni a sodrából és meglepődni is kevésszer Persze mindenki máshogy reagálja le az eseményeket.
Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
Azt viszont nem tudom feldolgozni amikor valaki több csapatnak szurkol, mármint azt a részét igen amikor ott lakott stb és akkor van egy ilyen,hogy Real és mondjuk egy Mainz vagy valami.De amikor olyat látok,hogy Real és mittudomén Arsenal ezeket nem értem Mondjuk én válogatottaknak se tudok szurkolni, vb-ken is mindig csak 1-2 játékos miatt választok magamnak szimpatikusabb csapatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt rendben megfogalmaztad.Adom.Amúgy ez gyönyörűen kimutatható, hogy az én 20-as évek végén járó korosztályomban sok Real és MU szurkoló van (némi Barca), előttünk a 30-as éveik elején járók közt Juve, Milan. Aztán a semmiből feltűntek a Chelsea szurkolók, ahogy jött Abramovics. Na meg a tiki-taka korszakban Barca, a most tizenévesek közt szerintem a legtöbb Barca szurkoló, de azért van bőven realos is (főleg CR meg Messi az aki dönt náluk nem is az eredmények).
De hogy egyszerre a realnak meg a barcanak? Huha
Nekem vannak szimpi csapatok még,de szurkolni csak egy csapatnak...csak egynek már idestova 30 éve
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ha már múltidézés. Én az 1999/2000-es szezon idején kezdtem el komolyabban focit nézni és akkor (kapaszkodjatok meg) egyszerre drukkoltam a Realnak és a Barcának. A Barcánál Rivaldot nagyon bírtam, a Realnak meg egyszerűen tetszett a játéka. Aztán kb. egy év alatt elkopott a Barca, főleg, ahogy jött Zidane és maradt a Real. Az a szép az egészben, hogy amikor mér érettebb lettem és komolyabban kezdtem követni az egész csapatot (bekötöttük a netet ) akkor jött a lejtmenet. Na persze voltak akkor is jó dolgok. De hát gondolom sokan vagyunk itt így, akik a 2000-es évek környékén kezdtünk el szurkolni.Én 98-ban kezdtem el nézni Juve meccseket Zidane miatt, és akkoriban kezdtem el szimpatizálni a Realal. Akkoriban 2 kedvencem csapatom volt a Real és a Juve, majd ahogy Zidane jött a Realba, már csak egy kedvenc létezett!
Amúgy ez gyönyörűen kimutatható, hogy az én 20-as évek végén járó korosztályomban sok Real és MU szurkoló van (némi Barca), előttünk a 30-as éveik elején járók közt Juve, Milan. Aztán a semmiből feltűntek a Chelsea szurkolók, ahogy jött Abramovics. Na meg a tiki-taka korszakban Barca, a most tizenévesek közt szerintem a legtöbb Barca szurkoló, de azért van bőven realos is (főleg CR meg Messi az aki dönt náluk nem is az eredmények).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehet Egyszer egy olasz haverom kivitt egy meccsre az olimpicoba...hat volt feelingje A másik meg az O.M. Annyi fanatikus őrült a világon nincs mint a velodrome-ban Na jó talán még talán a signal idunapark dortmundbaValamennyire tudom tisztelni azt, hogy képes valaki a Romának szurkolni, akiknél 10 évente felmerül, hogy lehetnek bajnokok, de aztán úgyis elrontják. Ugyanez a helyzet az Atléticonál is... meddig megy ez a szekér? Utána még évekig nézhetik a bukdácsolást. Érdekes ez, kicsit mazochizmus.
LEGIO PATRIA NOSTRA