Tesóm a fifában miután karim és chicharito is megsérült Ramost rakta be középcsatárnak. Lőtt is vele egy mesterhármastwZoLee7 írta:Nyáron sor kerülhet ráCarlo Ancelotti: " Sergio Ramos nagyon jól szerepelt középpályásként de a hétvégén védő lesz. Ő egy olyan játékos, aki minden poszton bevethető és megígértem neki, hogy egyszer csatárként nevezem a kezdőbe, ez a legnagyobb álma."
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem tudom felmerult e mar, de van egy olyan erzesem, h iden Hazard lesz kergetve "celeb igazolaskent". Leginkabb a friss dija miatt. Szerintem nagyon jol jarna vele a csapat, de csak akkor lenne ertelme hozni, ha Bale menne. Persze az lenne csak az igazan jo! Ha ezen csere mellett pedig jonne Vareatti (esetleg Pogba, de nalam o a B opcio), akkor az mar mar eszmenyi lenne. Szinte kesz is lenne a keret.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a mellőzött játékosok között meg sem említi Carlo Silvát és Illarát
gyanús hogy mind a ketten távoznak a nyáron ?
gyanús hogy mind a ketten távoznak a nyáron ?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyáron sor kerülhet ráCarlo Ancelotti: " Sergio Ramos nagyon jól szerepelt középpályásként de a hétvégén védő lesz. Ő egy olyan játékos, aki minden poszton bevethető és megígértem neki, hogy egyszer csatárként nevezem a kezdőbe, ez a legnagyobb álma."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát valóban nem,de ha megnézem az átlag embert aki hétfőtől-szombatig nyomja kb napi nyolc órában,ezred annyi pénzért,akkor tán még sem vészes annyira...pheco írta:A hétközi meccs és akár az egyelőre kedvezőnek tűnő BL sorsolás remélhetőleg felpörgette a fiúkat. Viszont ez a vasárnap-szerda-szombat sorozat nem hangzik annyira jól, főleg, hogy a szombati az a Sevilla ellen lesz, utána meg ugye jön a Juve. Kíváncsi leszek, hogy ennyi sérülttel ezt, hogy hozza le a csapat.
Amúgy meg,komolyra fordítva a szót,ezek a gyerekek megszokták ezt a terhelést,(ha nem akkor kurva nagy baj van),szerintem a szurkerek túl aggódják ezt a kétnapontameccselek dolgot,jobban mint maguk a futballisták.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Igazi tétje a számukra már nincs a meccsnek szerintem, szóval remélem nem akarnak ellenünk meghalni a pályán. Vagy haljanak meg szépen.Sierra írta:Mert szerintem rohadt nehéz meccs lesz. Celta idén masszív középcsapat, bajnokságban is viszonylag jól állnak, alig kaptak több gólt, mint mi. Az ilyen meccsek mindig nehéznek ígérkeznek. Aztán persze cáfoljanak rám.BBeno írta:szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A hétközi meccs és akár az egyelőre kedvezőnek tűnő BL sorsolás remélhetőleg felpörgette a fiúkat. Viszont ez a vasárnap-szerda-szombat sorozat nem hangzik annyira jól, főleg, hogy a szombati az a Sevilla ellen lesz, utána meg ugye jön a Juve. Kíváncsi leszek, hogy ennyi sérülttel ezt, hogy hozza le a csapat.
Mert szerintem rohadt nehéz meccs lesz. Celta idén masszív középcsapat, bajnokságban is viszonylag jól állnak, alig kaptak több gólt, mint mi. Az ilyen meccsek mindig nehéznek ígérkeznek. Aztán persze cáfoljanak rám.BBeno írta:szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Hát ez a Catilla is egy gyenge semmi állomány,,,ilyeneket kár foglalkoztatni,,,ezek még arra se méltoak ogy a harmadik ligában játszanak,,olyan szerencsétlenek,,,amit ma is lemuvelnek az valahogyan kezd ilyen osztályban nevetségessé válni,,Zidanostul
- morientes
Na jól van,csak aztán ne csalódj Én imádom a nőket de komolyan nem tudom venni egyiket semGéci írta:Ez a nő dolog a mai világban lett csak bevett szokás, hogy amint valami probléma van azonnal megy ki merre lát. Ez normális esetben nem így működik, és én ebben hiszek. Számomra ez az állítás él. Az, hogy szerintetek ez badarság az már más tészta.Kerlon írta:Persze, hogy frappáns... Csak rohadtul nem helyén való állítás.
"Nőt, kocsit cserélhetsz, csapatot soha!"
Na,történtek már furcsa dolgok a fociban,de legyen igazad.Egyébként magam is arra hajlok,hogy marad még sokáig.Pepe szuper,de megy lassan kifele a kora miatt,és nincs jobb opcio mint az arkangyalBBeno írta:varane holnap is kezdő lesz.
adom. minél többet játszik annál biztosabb az új szerződés. meg kell tartani. pepe meg akkora madridista hogy nem fog elmenni innen se idén se jövőre. nem is kell elengedni. tökéletes kiegészítő lesz 35 éves koráig kb
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ez attól függ ki mit élt meg, ki mennyire lát át a nőkön, ki milyen nőket ismer stb.. stb. Szerintem ők nem is téged támadtak, csak különbözött a véleményük.Géci írta:Ez a nő dolog a mai világban lett csak bevett szokás, hogy amint valami probléma van azonnal megy ki merre lát. Ez normális esetben nem így működik, és én ebben hiszek. Számomra ez az állítás él. Az, hogy szerintetek ez badarság az már más tészta.Kerlon írta:Persze, hogy frappáns... Csak rohadtul nem helyén való állítás.
Offból ki.
varane holnap is kezdő lesz.
adom. minél többet játszik annál biztosabb az új szerződés. meg kell tartani. pepe meg akkora madridista hogy nem fog elmenni innen se idén se jövőre. nem is kell elengedni. tökéletes kiegészítő lesz 35 éves koráig kb
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a nő dolog a mai világban lett csak bevett szokás, hogy amint valami probléma van azonnal megy ki merre lát. Ez normális esetben nem így működik, és én ebben hiszek. Számomra ez az állítás él. Az, hogy szerintetek ez badarság az már más tészta.Kerlon írta:Persze, hogy frappáns... Csak rohadtul nem helyén való állítás.
Persze, hogy frappáns... Csak rohadtul nem helyén való állítás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még egy frappáns hasonlatba is képesek vagytok belekötni... Beszarok rajtatok!
- morientes
Ne hát,azért írtam amit.Ès kizárólag a nőkre gondoltam,nem a csapatra.Párszor azért pofára ejtett minket a Real az elmúlt 15 évben még sem szerettünk ki belőle. Ne hasonlítsuk már a nőkhöz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Párszor azért pofára ejtett minket a Real az elmúlt 15 évben még sem szerettünk ki belőle. Ne hasonlítsuk már a nőkhöz.morientes írta:Addig amíg rendesen pofára nem ejtGéci írta:Én ezzel ùgy vagyok, hogy ez olyan mint a nők. Lehet, hogy sok csaj tetszik meg megnézem magamnak, de szeretni csak egyet lehet igazán!
K
K
- morientes
Addig amíg rendesen pofára nem ejtGéci írta:Én ezzel ùgy vagyok, hogy ez olyan mint a nők. Lehet, hogy sok csaj tetszik meg megnézem magamnak, de szeretni csak egyet lehet igazán!
LEGIO PATRIA NOSTRA