Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 25., szombat 15:51

Tudom kurva unalmas, hogy ha Marvelről van szó, akkor általában itt vagyok, de ezekből filmekből ezekből a szórakoztatáson kívül többet tényleg nem kell kinézni. Teljesen jól csinálja a Marvel. Családi filmeket. Eladható, mindenkinek szól. Nem fontosabb, hogy a gyerekeknek is szóljon? Ők a jövő, mégis milyen jövőképet kapjanak? Úgyis meghalsz, meghaaaalsz, mindenki meghaaaal körülötted, ha becsületes vagy halott vagy. Kösz nem.

A másik dolog pedig az Ant Man utálat. Mivel különb az az ATOM vagy ki? Miért olyan kiborító a legtöbb embernek Ant Man koncepciója? "Mindenki" elfogadja, hogy egy szuper katona egy PAJZZSAL hadosztályokat pucol ki, gond nélkül elnézik azt, hogy egy tudós zöld óriásgorillaként tankokat golflabdának használ, de egy méretváltoztatásra képes hőst, akinek a legfőbb profilja a lopakodás, már nem tud elfogadni. Az Ant Mannel valószínűleg egy korrekt Marvel alkotást fogunk kapni, annak minden előnyével és hátrányával. Aki szereti ezt a légkört, az imádni fogja, hisz tovább lehet feszíteni az alap karakter jellegéből nyert abszurd humort. Nem mondom, hogy kibaszott jó lesz a film, de az is biztos, hogy az alap koncepciót meglehet jóra csinálni és nem egy alapvetően lenézendő ötlet.

Az "It wasn't my idea" és Thomas gőzmozdony után bebizonyította a film, hogy nem veszi véresen komolyan magát. Innentől nem tartanám logikusnak itt megjósolni a Filmes Univerzum bukását, ahogy előzetesen tette minden DC fan meg még páran mások.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 25., szombat 15:26

Mondjuk a Zavangers szerintem sem nagy szám. Szórakoztatásnak tényleg jó, de se több, se kevesebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 25., szombat 14:52

hamesz írta: Ha fegyvert tartanának a fejedhez, hogy nézd meg a Transformers filmeket te se tudnád.
Mi van? :lol:

Amúgy de, elolvastam miket írtál abban a szép hozzászólásodban, de utánam Máté koma meg is fogalmazta mire gondolok. :lol:
Mindegy, hamers/mathesz igazad van.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 25., szombat 14:42

Zsombor írta:Nem hittem volna, hogy meg tudok lepődni rajtad, de mégis. Furious seven 9/10, Avengerst meg most nem veszi be a gyomrod mert hogy popcorn film, sablon, és a látványról szól. Ki lehet cserélni matherst réjre? Komolyan kérdezem.
Kellenek látvány filmek ez tiszta sor. Mert kinek ne tetszene, hogy IMAX 3D-ben szétzúznak benne mindent? Nekem is tetszik, oké. Persze. DE bőven elég volt most a Furious. Régen nem néztem már előtte úgy igazán ilyen popcorn mozit. Ki voltam rá éhezve. Ráadásul a gyerekkorom egyik kedvence. Mindig is közel fog állni a film hozzám. És oda is írtam kell egy kis idő, hogy újra betudjak ülni egy látvány filmre, mert most így megint nem fogadna be a gyomrom egy ugyanúgy felépített filmet. Ha fegyvert tartanának a fejedhez, hogy nézd meg a Transformers filmeket te se tudnád. Mert mindegyik rész ugyanaz és egymás után azért elég unalmas lenne. De hát úgy látom, amit azután írtam te azt nem olvastad el, vagy elolvastad de nem érdekelt mert csak azzal foglalkoztál, hogy találj valamit, hogy belém köthess és tökéletesen ki is ragadtad. Kemény gyerek vagy jár a taps... :happy: gondolom most warn vagy kitiltás jön...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 14:36

Az utolsó mondatot én tudtam értelmezni!
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 14:29

Hogyan írjunk le 100 mondatot összefüggés és következetesség nélkül lvl hamesz.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 25., szombat 14:28

Nem hittem volna, hogy meg tudok lepődni rajtad, de mégis. Furious seven 9/10, Avengerst meg most nem veszi be a gyomrod mert hogy popcorn film, sablon, és a látványról szól. Ki lehet cserélni matherst réjre? Komolyan kérdezem.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 25., szombat 14:20

Bosszúállók? Nem rossz film, de egyszer elég volt megnézni. Vasember elvitte valamennyire a hátán a filmet. Nem tartozom azon rajongói táborhoz, akik akkor is oda vannak a Bosszúállók filmért, ha arról szólna az egész, hogy 2 órán át beszélgetnek egymással. Szerintem a Galaxis őrzői se akkor a film amekkorának mondták. Végig se bírtam nézni pedig kétszer is neki álltam, de mindkétszer elaludtam rajta. :lol:
Én értem, hogy ezek popcorn filmek meg kellenek ilyenek is, de már egy kicsit unom, mert sablon az egész. Benyomom itthon a Transformers első részét és kb ugyanazt kapom. Minden ilyen filmbe érkeznek a gonoszok általában az űrből és elakarják foglalni a bolygót. Aztán a végén a harc közepette széjjel szednek egy várost aztán nyernek a jók és kész. Ráadásul a Marvel szerintem azt se tudja mit csinál. Pókember reboot. Aztán most megint kap egy rebootot. :lol: De lehet most azért nem fogadja be a gyomrom a Bosszúállós látvány filmet, mert most láttam nem régen a Furioust amiben szintén csak a látvány meg az akció számít, ami valljuk be rohadt jók még akkor is ha sokszor meghazudtolják a fizika határait. Szerintem én most azzal egy időre lerendeztem a látvány filmeket. Most kell egy 3-4 hónap, hogy újra befogadjon egyet a gyomrom és jól szórakozzak rajta. Tudom hülye példa, de pl egy Nolan szerintem többet is kitudna hozni a Bosszúállókból a látványon kívül. Sorozatokat meg hülyeség idevenni. Az Arrow 2. évad tényleg marhára bejött egyszer egy héten 40 percre tökéletesen kikapcsolt.
De ha 2 órát kellett volna belőle néznem egyfolytában már lehet más lett volna a helyzet, mert mindig is voltak hibái a sorozatnak. Itt 3. évad. Egy fos az egész és most már igenis zavarnak a hibák. Na de nem offolok. Bosszúállók meg úgyis nagy siker lesz a pénztáraknál, mint minden ilyen film. Aztán majd decemberben a Star Wars mutatja a fukkot neki. :Đ
Most a következő film, amit szeretnék megnézni az A 44. gyermek Tom Hardy és Gary Oldman főszereplésével.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 25., szombat 13:54

ziro4vr írta:Snyder rendezzen supermant, de ne mindent. Del Toro, akár Peter Jackson csak mondtam két nevet. Mondjuk ami fasza lenne egy Tarantino batman vagy akár egy thrilleres pszichopata jokeres fincher. :mrgreen:

Ja és először azt a kontár goyert rúgják már ki.
Aronofsky kell ide, bár Affleck is tud sötét filmeket rendezni, szóval az önálló Batman mozit, majd megcsinálhatja. :D Goyer meg, ha minden igaz eléggé a háttérbe szorult, és itt már Chris Terrio az első számú író (ő kapta meg az Igazság ligája filmeket is). Elég sok mindent kellett variálni az eredeti elképzelésen, amikor még csak Goyer volt.

Fincher szerintem nagyon hasonló lenne, mint Nolan.

Amúgy az a Goyer valami brutál tag. Hihetetlen, hogy milyen filmeknél dolgozik. Penge 3-at is ő rendezte... jó szar is lett :lol: Itt meg Hasselhoffal kiélhette az írói vágyát. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 13:50

Snyder rendezzen supermant, de ne mindent. Del Toro, akár Peter Jackson csak mondtam két nevet. Mondjuk ami fasza lenne egy Tarantino batman vagy akár egy thrilleres pszichopata jokeres fincher. :mrgreen:

Ja és először azt a kontár goyert rúgják már ki.
Nem illik.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 25., szombat 13:47

szerintem nagyon fasza ez a joker is.
imádom a tetkóit. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 25., szombat 13:44

ziro4vr írta: A baj az, hogy jók a dc/warner elgondolásai csak baromi közepes írok és rendezők dolgoznak a filmjeiken.
Ez sajnos igaz. Bár Snyder elképzelései nekem bejönnek, az írók meg frissítve lettek, szóval a BvS-nél akár még klappolhat is a dolog.

+ Affleck rendezői képessége nem szar, szóval, ha Snyder elfogadott tőle néhány tanácsot, akkor még azzal is előrébb léphettek.

De majd úgyis meglátjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 13:42

Nem rossz az a joker bár fehérre meszelve jobban tetszene és az a tetkó a homlokán elég gáz.

A baj az, hogy jók a dc/warner elgondolásai csak baromi közepes írok és rendezők dolgoznak a filmjeiken.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 13:00

h3x0r írta:En mar megoldottam a rejtvenyt.
Én is. Hiányzik a léc, ami tartja a többit.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 25., szombat 12:55

Remy írta:
hamesz írta: Bosszúállókat meg biztos nem nézek moziba bőven elég volt az első rész is belőle. :D
Rajtad aztán ki lehet igazodni. :lol: Volt idő, amikor Flash, Arrow, Gotham fapfap... de a Bosszúállók szar? :mrgreen: Mondjuk nekem mindegy.
En mar megoldottam a rejtvenyt. :mrgreen:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 25., szombat 12:51

hamesz írta: Bosszúállókat meg biztos nem nézek moziba bőven elég volt az első rész is belőle. :D
Rajtad aztán ki lehet igazodni. :lol: Volt idő, amikor Flash, Arrow, Gotham fapfap... de a Bosszúállók szar? :mrgreen: Mondjuk nekem mindegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 25., szombat 12:48

Ez a Joker nagyon béna... szerintem a filmet is elb*sszák :Đ
Bosszúállókat meg biztos nem nézek moziba bőven elég volt az első rész is belőle. :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 25., szombat 12:40

Szerintem bena... :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 25., szombat 10:23

Remy írta:Azt a rohadt de beteg lesz az új Joker :ozil: Első hivatalos kép.
Tiszta Marilyn Manson :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 25., szombat 9:17

De sperma jó!!! Főleg a kezén a vigyor tetkó, kell. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: