csak erre voltam kivancsi.ziro4vr írta:Jaaa, félreértettelek. Vagyis nem, mert csapatként is kedvelem a Dortmundot, de nyilván messze nem úgy, mint a Realt. Azt hittem arra vonatkozik a kérdés, hogy mondjuk nem a Madrid érdekeit nézném egy lehetséges Gündogan igazolásnál, hanem a játékosét.
Először a csapat játéka tűnt fel, aztán vettem észre a kis török-német középpályást, hogy ügyesen osztogat...A többit már tudjátok.
Sok távozó lesz, a legjobbak elmennek (a három német, Auba is talán), szerintem kisöprik a be nem vált külföldieket is (Immobile, Mikitarján) és egy új projekt indul. Kevesebb, de azért szemmel is látható pénzmennyiségből. Nem ismerem annyira az új edzőt, de nem látok most olyan minőségi játékosokat, akikkel egy Klopp-féle gárda épülhetne. A lehetőségeket nézve, a fanatikus tábort, klub szellemiséget, egy Atma-szerű csapat épülhetne, hasonló mentalitással, de azért több valódi játékkal. A bundásban nem nehéz odakerülni a bl helyek környékére, állandóság, stabil háttér és megfelelő koncepció kell.
Bundesliga
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Bundesliga
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaaa, félreértettelek. Vagyis nem, mert csapatként is kedvelem a Dortmundot, de nyilván messze nem úgy, mint a Realt. Azt hittem arra vonatkozik a kérdés, hogy mondjuk nem a Madrid érdekeit nézném egy lehetséges Gündogan igazolásnál, hanem a játékosét.
Először a csapat játéka tűnt fel, aztán vettem észre a kis török-német középpályást, hogy ügyesen osztogat...A többit már tudjátok.
Sok távozó lesz, a legjobbak elmennek (a három német, Auba is talán), szerintem kisöprik a be nem vált külföldieket is (Immobile, Mikitarján) és egy új projekt indul. Kevesebb, de azért szemmel is látható pénzmennyiségből. Nem ismerem annyira az új edzőt, de nem látok most olyan minőségi játékosokat, akikkel egy Klopp-féle gárda épülhetne. A lehetőségeket nézve, a fanatikus tábort, klub szellemiséget, egy Atma-szerű csapat épülhetne, hasonló mentalitással, de azért több valódi játékkal. A bundásban nem nehéz odakerülni a bl helyek környékére, állandóság, stabil háttér és megfelelő koncepció kell.
Nem illik.
- numberone1
nem, bisztos nem jarnank rosszabbul.ziro4vr írta:Csapatnak. Miért szerinted rosszabbul járnánk, ha az Illarra, Lucas duó helyett egy Gündoganunk lenne?
Csak arra gondoltam, h te inkabb csak Gundogannak szurkolsz, amivel nincs is gond. De hat irtad, h csapatnak.
Mit gondolsz a jovo evi csapatrol? az osszes meghatarozo valtani fog(Reus?).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Csapatnak. Miért szerinted rosszabbul járnánk, ha az Illarra, Lucas duó helyett egy Gündoganunk lenne?
Nem illik.
- numberone1
Egyet kerdeznek. Te a jatekosnak drukkolsz vagy a csapatnak? esetleg mind kettonek? Ne vedd tamadasnak csak kivancsisag.ziro4vr írta:A 30 misi korrekt, bár a képességeit nézve és hogy pl egy Illarra mennyi volt úgy kevés, de a rizikó azért megvan. Mondjuk annyit nekünk is megérhetne, Illarra 20ért el, Lucas nem is kellett volna és megvagyunk.
Így viszont Verratti kell.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
A 30 misi korrekt, bár a képességeit nézve és hogy pl egy Illarra mennyi volt úgy kevés, de a rizikó azért megvan. Mondjuk annyit nekünk is megérhetne, Illarra 20ért el, Lucas nem is kellett volna és megvagyunk.
Nem illik.
- ziro4vr
Azért ezt nem mondanám. Valóban nem volt jó formában, mikor épp játszott, de az igazi kerékkötő az Subotic a védelemből meg persze Schmelzer.wxyz írta:Hummels távozása az idei teljesítményét látva inkább erősítés lenne. A Dortmund talán legnagyobb kerékkötője ebben a szezonban
Nem illik.
Hummels távozása az idei teljesítményét látva inkább erősítés lenne. A Dortmund talán legnagyobb kerékkötője ebben a szezonban
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Akkor a dortund kb búcsút is inthet az első osztálynak ha Gündi/Hummels/Reus lelépne.Norbii írta:Hummels a következő aki 100% hogy lépni fog a hírek szerint. Szóval ennek tudatában reus lesz a másik aki dobbant.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hummels a következő aki 100% hogy lépni fog a hírek szerint. Szóval ennek tudatában reus lesz a másik aki dobbant.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nagy kár lenne mert jó kis középpályás, nem kell hogy Van Gaal elrontsa.GT37 írta:A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ziro koma semmi butaságot ne csinálj, nem kellesz mu meccseket nézned calmaGT37 írta:A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig anno ő vitte Szalait Mainzba, meg az akkori csapat egész korrekt kis focit játszott a lehetőségeihez képest. Ha tényleg ő megy, akkor jól döntöttek a BVB-nél, de szerintem Klopp után szétkapkodják majd a csapatot...BBeno írta:Thomas Tuchel will replace Klopp for the next season
He coached Mainz 05 like Klopp for years
szerintem senki nem ismeri innen. én sem
szerk.: most látom, már hivatalos.
Thomas Tuchel will replace Klopp for the next season
- ziro4vr
A kerete ennyit bír, szépen gyűjtögeti a pontokat, ez kell a bentmaradáshoz.
BM-ben remélem dante még sokáig ott lesz, iszonyúan gyenge. Ellenben ez a rode nagyon jó kis kiegészítőember.
BM-ben remélem dante még sokáig ott lesz, iszonyúan gyenge. Ellenben ez a rode nagyon jó kis kiegészítőember.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igazából amit én láttam a játékosaiból idén, ez illik hozzájuk a legjobban. Szerintem ebben a szezonban már csak a biztos bentmaradás nekik a cél, ehhez minden pont ajándék, ráadásul szerintem már meg is van bőven, kiváncsi leszek rá milyen lesz egy teljes szezonon át a kispadon, mennyire lesz eredményes. Szurkolok neki nagyon
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért hazai pályán a Köln ellen az X az nem egy kimagasló eredmény. Nem bonyolítja túl a fociját Pali, egyszerű mint a faék. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszul csinálja, ne értsetek félre.