Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 18:26

http://www.t-online.de/sport/fussball/b ... yern-.html

gondoltam, hogy azért ez fog következni... :lol:
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 17:13

Frankfurtot mondanám vagy esetleg a Mönchengladbachot.
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 27., hétfő 17:10

dzsi91 írta:A Bayern világéletében egyeduralkodó volt a Bundesligában
Ha már így szóba jött, azt tudja valaki magától, hogy a Bayern (25x) után, mely csapat következik (9x)?

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 27., hétfő 16:42

ziro4vr írta:
sentry írta: De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.
Egyik legjobb cimbim BM-fan, az ő kérdőívét linkeltem pár hete.. :mrgreen:

Ő még a normálisabbak közül való, de nála is kialakult egyfajta kisebbségi komplexus, a múltbéli bm-es és német válogatottas csalódások miatt. Aztán amikor megnyerték a bl-t meg a vb-t, akkor átfordult valami, és azóta nehezebb vele fociról társalogni. Mondjuk ő pont olyan, hogy a Realt meg a Barcát elismeri, de a többi csapatot kb kiröhögi. Ja meg ezt a Wolfsburgot tőle vettem, szerinte 5 éven belül bl döntős csapat lesznek. Plusz szerinte Reus a BM-be megy nyáron Ribery helyére. Ennyit a mai pletykarovatunkból. :lol:
:lol: :lol: Detto ugyan ez. Mielőtt megnyerték a BL-t haverom addig le se sz_rt a BM-et csak BL-nen nézte, talán még ott sem minden meccset, de mióta bejött a BL, meg a német VB győzelem, azóta újra nagy fan lett. :) Nem is néz más focit, és elvan abban a hitben hogy a BM a legerősebb csapat, és hogy Pep azért milyen jó edző.... Nah nehéz is meggyőzni őt, mert elég makacs, de nem is nagyon lehetne... Majd belátja... vagy nem. :mrgreen:

Én kinézem Reusból hogy BM-be megy, mert a németek többsége rohadt kényelmes és nem nagyon dobbant az országukból. Ott meg Götzével nagy párost alkothatnának. Kész vicc lenne, hogy az támadóhármas (Lewával) az exdortmundosokból állna :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 16:25

sentry írta: De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.
Egyik legjobb cimbim BM-fan, az ő kérdőívét linkeltem pár hete.. :mrgreen:

Ő még a normálisabbak közül való, de nála is kialakult egyfajta kisebbségi komplexus, a múltbéli bm-es és német válogatottas csalódások miatt. Aztán amikor megnyerték a bl-t meg a vb-t, akkor átfordult valami, és azóta nehezebb vele fociról társalogni. Mondjuk ő pont olyan, hogy a Realt meg a Barcát elismeri, de a többi csapatot kb kiröhögi. Ja meg ezt a Wolfsburgot tőle vettem, szerinte 5 éven belül bl döntős csapat lesznek. Plusz szerinte Reus a BM-be megy nyáron Ribery helyére. Ennyit a mai pletykarovatunkból. :lol:
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 27., hétfő 13:35

sentry írta: Persze Pep akkor sem lesz hibás, ha meg véletlen kiejti a Barcát, akkor meg Pep lesz a valaha volt legjobb edző az elmúlt 120 évből! Ezt garantálom.
Persze, hisz saját magát ejtené ki. Erre csak a legnagyobbak képesek. Az általa felépített barca ez még mindig. :lol: Ha pedig a bayern jut tovább.. akkor "Guardiola szintet lépett a bayernnél" :roll:
Elmentem hányni. :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 27., hétfő 13:09

ziro4vr írta:A legjobb németek vagy a BM-ben játszanak, vagy külföldön (Anglia, Spanyolország is már). A Dortmund volt a kivétel, de most ez is változni fog. Igazán minőségi légiós meg nem megy oda, csak a BM-be. Pedig lenne azért potenciál, gazdaságilag rendben vannak, a körítésben az élen járnak, mondjuk a nagyobb német cégek a BM mögé állnak, úgy azért könnyebb/nehezebb ugye nézőpont kérdése.

A Wolfsburg ha most tudna még építkezni a nyáron, akkor ők esetleg feljebb léphetnek még egy szintet. A háttér ott elég jó úgy tudom.
Annyira erősek gazdaságilag és sportszakmailag is (kivétel Pep :lol: ), hogy kb 4-5 évig zsinorban ők nyerik. Ebben biztos vagyok. A Dortmunk mikor bajnok lett vagy közel került, annak voltak előjelei, nem csak pikk-pakk bajnokesélyesek lettek. Nem követem annyira a salátatálért folyó versenyt de itt jövőre nem lesz nagyon más a helyzet. Wolfsburg majd 5-10 ponttal lemaradva 2. lesz ha jól erősítenek. Ennyi. :)

De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.

Én ezért is érzem azt, hogy ha a Barca nem csinál butaságot, akkor oda-vissza veri a nagypofájú bajorokat, élén az ugribugri topedző illúziót keltő edzőjükkel. Persze Pep akkor sem lesz hibás, ha meg véletlen kiejti a Barcát, akkor meg Pep lesz a valaha volt legjobb edző az elmúlt 120 évből! Ezt garantálom.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 12:45

A legjobb németek vagy a BM-ben játszanak, vagy külföldön (Anglia, Spanyolország is már). A Dortmund volt a kivétel, de most ez is változni fog. Igazán minőségi légiós meg nem megy oda, csak a BM-be. Pedig lenne azért potenciál, gazdaságilag rendben vannak, a körítésben az élen járnak, mondjuk a nagyobb német cégek a BM mögé állnak, úgy azért könnyebb/nehezebb ugye nézőpont kérdése.

A Wolfsburg ha most tudna még építkezni a nyáron, akkor ők esetleg feljebb léphetnek még egy szintet. A háttér ott elég jó úgy tudom.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 27., hétfő 1:32

A Bayern világéletében egyeduralkodó volt a Bundesligában,de ami mostanába megy azért az má egésségtelen.Lassan ilyen Challenge-eket is beépíthetnének a bajoroknak...Hátrányból kezdeni a meccset, 9 emberrel kiállni vagy kapus nélkül...

Pedig maga a német futball erős,de a Dortmund lerablásával kicsinálták a klubfocijukat.Ez í nem jó se a Bayernnek se a többi csapatnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 20:07

sentry írta: Aztán majd lehet menőzni 20-30 év múlva hány salátástáljuk lesz.... és ezért is jó egy nemzetközi kupa... ott nem csak a szétrabolt 10ed annyi költségvetéssel rendelkező csapatok vannak :)
Nem, vannak még bohóccsapatok Angliából is... :mrgreen: :mrgreen:

Ott vannak még a spanyolok, PSG, Juve esetleg...régen azért színesebb volt a paletta.
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 26., vasárnap 20:02

ziro4vr írta:BM meg bajnok lett közben..kíváncsi vagyok megint bealszanak-e a bl-re, mint tavaly.
Valljuk be ezt a bajnokságot ilyen kerettel, ennyi pénzzel, CSAK elbukni lehet...Ez annyira kötelező, hogy kb senkit nem is érdekel ki nyerte a német bajnokságot, mert annyira evidens. Kb 5 évig most csak a Bayern fogja megnyerni.

Aztán majd lehet menőzni 20-30 év múlva hány salátástáljuk lesz.... és ezért is jó egy nemzetközi kupa... ott nem csak a szétrabolt 10ed annyi költségvetéssel rendelkező csapatok vannak :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 19:33

BM meg bajnok lett közben..kíváncsi vagyok megint bealszanak-e a bl-re, mint tavaly.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 23:24

Lehet hogy képességben jobbak, de mentalitásban biztosan nem. Úgy meg el van cseszve az egész. Beállnak, lehoznak két jó megoldást, és máris megnőnek az igények. Indokolatlanul.
Nem illik.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. április 25., szombat 23:17

vannak csak nem használjuk őket

pl Morata meg Jesé jobb az ő tehetségeiknél....

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 25., szombat 22:51

ziro4vr írta:Hertha jól tartotta magát a bm ellen, Weiser szólója kellett a végén meg Schweini gólja. Javi Martinez már ott ült a padjukon, ő nagy erősítés lehet még. Örülnék, ha nálunk is lennének olyan fiatal saját nevelésű tehetségek, mint náluk.
Jese meg Morata nem eleg? :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 20:26

Hertha jól tartotta magát a bm ellen, Weiser szólója kellett a végén meg Schweini gólja. Javi Martinez már ott ült a padjukon, ő nagy erősítés lehet még. Örülnék, ha nálunk is lennének olyan fiatal saját nevelésű tehetségek, mint náluk.
Nem illik.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 25., szombat 14:39

ziro4vr írta:Jaaa, félreértettelek. Vagyis nem, mert csapatként is kedvelem a Dortmundot, de nyilván messze nem úgy, mint a Realt. Azt hittem arra vonatkozik a kérdés, hogy mondjuk nem a Madrid érdekeit nézném egy lehetséges Gündogan igazolásnál, hanem a játékosét. :mrgreen:

Először a csapat játéka tűnt fel, aztán vettem észre a kis török-német középpályást, hogy ügyesen osztogat...A többit már tudjátok. :D

Sok távozó lesz, a legjobbak elmennek (a három német, Auba is talán), szerintem kisöprik a be nem vált külföldieket is (Immobile, Mikitarján) és egy új projekt indul. Kevesebb, de azért szemmel is látható pénzmennyiségből. Nem ismerem annyira az új edzőt, de nem látok most olyan minőségi játékosokat, akikkel egy Klopp-féle gárda épülhetne. A lehetőségeket nézve, a fanatikus tábort, klub szellemiséget, egy Atma-szerű csapat épülhetne, hasonló mentalitással, de azért több valódi játékkal. A bundásban nem nehéz odakerülni a bl helyek környékére, állandóság, stabil háttér és megfelelő koncepció kell.
csak erre voltam kivancsi. :agree:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 14:35

Jaaa, félreértettelek. Vagyis nem, mert csapatként is kedvelem a Dortmundot, de nyilván messze nem úgy, mint a Realt. Azt hittem arra vonatkozik a kérdés, hogy mondjuk nem a Madrid érdekeit nézném egy lehetséges Gündogan igazolásnál, hanem a játékosét. :mrgreen:

Először a csapat játéka tűnt fel, aztán vettem észre a kis török-német középpályást, hogy ügyesen osztogat...A többit már tudjátok. :D

Sok távozó lesz, a legjobbak elmennek (a három német, Auba is talán), szerintem kisöprik a be nem vált külföldieket is (Immobile, Mikitarján) és egy új projekt indul. Kevesebb, de azért szemmel is látható pénzmennyiségből. Nem ismerem annyira az új edzőt, de nem látok most olyan minőségi játékosokat, akikkel egy Klopp-féle gárda épülhetne. A lehetőségeket nézve, a fanatikus tábort, klub szellemiséget, egy Atma-szerű csapat épülhetne, hasonló mentalitással, de azért több valódi játékkal. A bundásban nem nehéz odakerülni a bl helyek környékére, állandóság, stabil háttér és megfelelő koncepció kell.
Nem illik.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 25., szombat 14:28

ziro4vr írta:Csapatnak. Miért szerinted rosszabbul járnánk, ha az Illarra, Lucas duó helyett egy Gündoganunk lenne?
nem, bisztos nem jarnank rosszabbul.
Csak arra gondoltam, h te inkabb csak Gundogannak szurkolsz, amivel nincs is gond. De hat irtad, h csapatnak.
Mit gondolsz a jovo evi csapatrol? az osszes meghatarozo valtani fog(Reus?).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 14:24

Csapatnak. Miért szerinted rosszabbul járnánk, ha az Illarra, Lucas duó helyett egy Gündoganunk lenne?
Nem illik.

Vissza: