OFF
Re: OFF
Ha nem az a lényeg, hogy berúgjunk(nem ez áll fent az esetek többségében ), akkor egyértelműen a kézműves sörök. A Legenda Sörfőzde pl elég finom söröket készít és értékesít, azt ajánlom mindenképpen.
Illetve a belgáké is zseniális még, ha már a csehek szóba kerültek. Magas az alkoholtartalom, eszméletlen sokféle ízesítéssel, elég jó minőségű komlókból. Persze ezek elég drága italok(relatíve) ezért egyetemistaként általában nem fogyasztok ezekből nagy rendszerességgel. A Delirium az valami egészen parádés, egy kedves ismerősöm most hozott haza Brüsszelből(és hoz haza folyamatosan ) egy adagot, nekem nagyon bejön.
Ha meg pusztán csak a lerészegedés a cél sör által, akkor nekem édes mindegy, jöhet Kozel, Ászok meg a többi ilyen olcsó dolog.
Illetve a belgáké is zseniális még, ha már a csehek szóba kerültek. Magas az alkoholtartalom, eszméletlen sokféle ízesítéssel, elég jó minőségű komlókból. Persze ezek elég drága italok(relatíve) ezért egyetemistaként általában nem fogyasztok ezekből nagy rendszerességgel. A Delirium az valami egészen parádés, egy kedves ismerősöm most hozott haza Brüsszelből(és hoz haza folyamatosan ) egy adagot, nekem nagyon bejön.
Ha meg pusztán csak a lerészegedés a cél sör által, akkor nekem édes mindegy, jöhet Kozel, Ászok meg a többi ilyen olcsó dolog.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem ezek bejöttek, bár azért hátast nem dobtam. Viszont, ami csalódás volt az a Guinness... hát valami brutál szar.fiore írta: Corona, Miller.
Meg ittam ma egy fasza német búzasört, na az nagyon adta. Bár 700 huf volt, szóval eléggé húzós. Bár, nekem elég 1-2 sör is, szóval belefér.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én mostanság teljesen rákattantam a búzára, plusz mióta kinn voltunk asszonnyal Prágában, kb semmilyen itthoni nembúzát nem tudok meginni, undorító mind.
Andersenben van csapolt Hoeegarden, na az brutáljó, csak ne lenne olyan kurva drága.
Andersenben van csapolt Hoeegarden, na az brutáljó, csak ne lenne olyan kurva drága.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csapolt Leffe. Eddig Pesten is csak egy helyen találkoztam vele (nyílván van több helyen is csak még nem akadtam rá) , de már csak amiatt is visszajárok. Zseniális Utána talán a San Miguel jönne ami nem teljesen hétköznapi. De Borsodi,Soproni,Heineken stb. bármi jöhet csak sör legyen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha van pénzem akkor Heineken, ha nincs akkor Soproni, nem variálunk Na jó, néha egy Edelweiss belefér. Amúgy meg fröccs>sör
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bár nem vagyok valami nagy sörivó, de mostanában ráálltam a márkásabb sörökre. Hátha valamelyik valami extrát ad.
Eddig a Kronenbourg a nyerő. Ma viszont nyomattam egy Dominic Torettot, és ittam egy Coronát. Azt nem mondom, hogy rossz volt, de kicsit többet vártam tőle.
Kérdés. Ki melyik sört favorizálja a legjobban. Kövire a Piraat-ot tervezem. Elég jókat hallani róla.
Eddig a Kronenbourg a nyerő. Ma viszont nyomattam egy Dominic Torettot, és ittam egy Coronát. Azt nem mondom, hogy rossz volt, de kicsit többet vártam tőle.
Kérdés. Ki melyik sört favorizálja a legjobban. Kövire a Piraat-ot tervezem. Elég jókat hallani róla.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Lehet jó, csak nagyon nehéz ütőset, újat hozninmate írta:De akkor már nem is lehet jó, hogyha volt ilyen kép?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- szilamer
Van különbsg a hatásvadász és hatásos között. A hatásvadász csak szeretne hatásos lenni. Szerintme sem nagy cucc a fenti művész. Már ezren leírták/megrajzolták/megfestették, és tény hogy ez a kor egik legnagyobb problémája, de ezen nem lehet, vagy nagyon nehéz változtatni.
In vino veritas.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ettől a hatásvadász szövegtől kivagyok. Hatásos. Nem hatásvadász. De amúgy milyen legyen? Az a lényege, hogy felhívja az emberek figyelmét, hatással legyen rájuk. Minden szarra rásütik az emberek ezt a kifejezést.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem hatásvadász, erősen túlzó. Rengeteg hasonló képsorozatot láttam az utóbbi időkben, egyiktől sem estem hanyatt. Aki elsőnek rajzolt/szerkesztett ilyet annak pacsi, mára tucat lett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
akkor 6-1 lsz, ha így számolunkcsabi* írta:7tel mert te is ott voltálmocsok írta:En meg hat novel voltam almomban.
Szoval hat gollal verjuk a barcat a dontoben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
BL meccshez mikor lesznek nagy felbontású képek? vagy külső oldalon el lehet már érni őket?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
http://snag.gy/AVCMq.jpg Így megy
In vino veritas.