Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Galacticos

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 6., szerda 11:08

nagyon drenthére hajaz nekem már az emberünk.
csak ő egy jó fél évet feltud mutatni, míg a holland a rap aranylemezein kívül csak egy kapufás bombagólt.
ez ahogy tegnap kivezette a vonalon, és aztán mutogatott hogy a védőről ment ki, hát én sírtam.
egyre mélyebben van az emberünk, amire még azt mondom benne van ilyen sérülés után, mert idő míg összeszedi magát az ember, na de hogy mellé mire van ekkora arca azt fel nem tudom fogni.
ha én lennék az edző, ő már nem játszana idén, inkább nyomatnám valamelyik ifit.
bár nézőpont kérdése ha azt nézzük hogy bale mit csinált idén, jogosan van felháborodva mert talán azt még ő is lehozná.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 28., kedd 21:28

ziro4vr írta:Leverkusenbe mehet, cserébe elhozzuk Bellarabit. Deal. :D

Persze . . . :lol:
Nem tudom, hogy sokan mit látnak abba az emberbe.
Rossz meglátások tömkelege és CR hozzáképest egy Guti :roll: mármint ami a csapatjátékot illeti
ZIDANE

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 21:26

Akkor inkább Sociedad és jöhet Vela :D Egyébként ha lesz benne akarat, akkor fejlődhet jövőre sokat, elkerül valami "közepesen" jó csapathoz, sok játékperccel a lábában összeszedheti magát,sajnos mostanában kritikán aluli az emberünk. Szurkolok neki de annyira irritáló néha amit csinál, hogy legszívesebben a saját zenéit hallgattatnám vele Gyurcsány remixben... akkor csak megtanulná, hogy mit szabad :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 12:18

Leverkusenbe mehet, cserébe elhozzuk Bellarabit. Deal. :D
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 12:10

Remy írta:Leverkusen jó lenne. Carvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat.
Ez most kb olyan szintű, mint amikor Raisen benyögte, hogy majd Gago lekapja Messit a pályáról, mert mindketten argentinok, és ismeri nagyon jól Messit. :lol:
Mike írta:Hát ha a zene a fontos neki, akkor a helyében Brémába mennék :mrgreen:
made my day. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 12:04

Carvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat.
Gondolom Madridban nem kap évek óta, azért ilyen a hozzáállása :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 28., kedd 12:03

Realista24 írta:A Dortmund és a Leverkusen is betörne a zenei piacra, ezért szeretnék, ha Jesé náluk játszana.
Leverkusen jó lenne. Carvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat. Ráadásul Európában is érdekeltek lesznek. Ennek örülnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 28., kedd 12:00

Hát ha a zene a fontos neki, akkor a helyében Brémába mennék :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 11:57

A Dortmund és a Leverkusen is betörne a zenei piacra, ezért szeretnék, ha Jesé náluk játszana.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 27., hétfő 1:12

realfan91 írta: Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját.
Úgy kezdte pályafutását,hogy a elkezdett üzengetni egy José Mourinho-nak.Most meg pattog amikor egy Ancelotti becseréli az utsó percben(Carlo lenyilatkozta,hogy ideges volt de megbeszélték,szóval 99% hogy hőbörgött) kis takonypócként nem jó ajánlólevél annak a 2 edzőnek hőbörögni akik 3-3 Bl győzelemmel rendelkeznek.Tavaly hozott egy erős félszezont beugróként és azóta semmi,amivel nem is lenne baj egy ilyen sérülés után de az igyekezet teljes hiányát látom rajta és nagy arcot.

És akkor pávagyerek stílusról még szó sem esett.Szóval ha 2 edzőlegenda rühelli"(sztem a helyes kifejezés,hogy lesem szarják) akkor valszeg a srác csinál valamit rosszul.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. április 26., vasárnap 21:22

két ekkora veszteséget nem tudom, hogy élne túl a fórum bakker
sztem eret vágnál, csakúgy mint én az ilyen madarak nélkül mint te.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. április 26., vasárnap 21:06

jó, de ha elküldjük őt is, milyen spanyol tehetséget hozunk ide? :hmmm:

kellenek a szurkolóknak a helyi arcok is, nem csak a külföldiek...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 26., vasárnap 20:53

realfan91 írta:
Kerlon írta:ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
ja, nem volt. :lol: :lol: ok

Nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
Gondolom ok nélkül "rühelli"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 20:52

ziro4vr írta:
realfan91 írta: nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik hCarlo rühell ia pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
Remélem akkor te is mész vele ahhoz a csapathoz. :lol:
két ekkora veszteséget nem tudom, hogy élne túl a fórum bakker
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 20:45

realfan91 írta: nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik hCarlo rühell ia pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
Remélem akkor te is mész vele ahhoz a csapathoz. :lol:
Nem illik.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. április 26., vasárnap 20:45

Kerlon írta:ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
ja, nem volt. :lol: :lol: ok

Nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2015. április 26., vasárnap 20:46-kor.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 26., vasárnap 20:44

Három dolgot kellene csinálnia. Beletörődni, hogy ez az év számára kuka. Befogni a száját az elkövetkezendő években. Nyáron kőkeményen dolgozni. Képtelen lesz rá, inkább lelép. Ha elmegy, a visszavásárlási opció kell. Ha marad, és okos lesz (ami nem lesz) sokra viheti még.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 20:39

ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 26., vasárnap 20:38

Torquemada írta:sokkal kisebb Castillás tehetségek is befutottak valamilyen szintű karriert
Lehet hogy ő inkább a pop szakmában akar karriert :lol:

Amúgy meg a tehetség nem sokat ér önmagában, ha nincs mellette megfelelő hozzáállás. Meg lehet nézni hogy mit csinál pl Hernandez amikor szóhoz jut, meg mit csinál Jesé...

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. április 26., vasárnap 20:33

Megértem a srácot, kis túlzással azt mondom, kb. annyit játszik a Realban mint én. Lehet mocskolni, de igenis tehetséges. Annak idején csak miatta néztem a Castilla meccseit, annyira kilógott felfelé. Pedig az (a maga nemében) egy erős csapat volt,(Nachoval, Cheryshevvel, Moratával pl.), nem olyan csődtömeg, mint a mostani. Most senkit nem látok olyan szinten túlnőni a csapat átlagán, mint őt, pedig agyonsztárolt Odegaardok is vannak a keretben.
Azt mondjátok, nem teljesít. Bale igen ? Amióta nincs, jobbak vagyunk. Mégis bizalmat kap. Jesében mindig benne van a gól, tavaly is ez volt az erőssége, most is betalálgat. Tényleg rosszabb, mint tavaly, de nem is bíznak benne (Carlo nem használja a cseréket, csak ha muszáj), ill. rosszul is lett felkészítve a gyerek a sérülése alatt/után, látszik a súlyfelesleg, stb. De hát az egészségügyi stábunk munkájáról megvan a véleményem (kb. Castilla szint), ez egy újabb pont a mostani brutál sok sérülés mellett.
Kölcsön kell adni, és bizonyítani fog az új csapatban, itt lehetőséget úgysem kap, Ancelottinál a kezdőbe csak kihalásos alapon lehet bejutni, sokszor nem a mutatott teljesítmény alapján. Morata is kivirult az új közegben, vissza sem akar jönni, ő is ugyanígy lesz.
Eltékozolhatjuk, de sokkal kisebb Castillás tehetségek is befutottak valamilyen szintű karriert, pl. Parejo, Negredo, Mata. Ezektől Jesé sokkal jobban kiemelkedett a csapatából.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Vissza: