Chicharito - 14
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Chicharito - 14
Tényleg nyerő ember lehet a hajrában,szurkolok neki nagyon szimpatikus srác.Ha még 2 meccset eldönt ebben a szezonban én magam is beleadok egy pár ajrót a vételárába.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy érzem, hogy még több meccsen ő lehet a nyerő emberünk majd, csak az a baj, hogy amint Benzema és Bale visszatért, újra megy majd vissza a süllyesztőbe...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindegy is a motiváció eredete, ő lehet az, akire nem készültek az ellenfelek. Már látom, ahogy elviszi Chiellini mellett és beveri Buffonnak.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez is igaz, de az enyém szebb a madridista fülnekMondjuk attól még van oka kaparni, mert nem mindegy, hogy ki veszi meg és mennyi fizut ajánl neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jaja, az a levétel parádés volt. Most tényleg nem volt szerencsétlenkedés a részéről, korábban párszor azért átesett a labdán.A második gólja előtt is milyen szépen vette le.
Mondjuk attól még van oka kaparni, mert nem mindegy, hogy ki veszi meg és mennyi fizut ajánl neki.Ha néhány játékos legalább annyira kaparna és akarna, mint ő, akkor nem kéne aggódnunk.
Mindezt úgy, hogy - persze csak a hírek szerint - eszünk ágába sincs megvenni.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem azért, de 10ért még akkor is megérné megvenni, ha utána továbbpasszolnánk. Duplájáért biztos elvinné valaki.Realista24 írta:Ha néhány játékos legalább annyira kaparna és akarna, mint ő, akkor nem kéne aggódnunk.
Persze ezt nem szeretném, örülnék, ha megtartanánk, csak szerintem nem lenne logikus hagyni visszamenni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha néhány játékos legalább annyira kaparna és akarna, mint ő, akkor nem kéne aggódnunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha így folytatja nem, hogy 4 ember jut 10 gól fölé, hanem 5.
Amúgy most már annyira sutának sem tűnik. A második gólja előtt is milyen szépen vette le.
Amúgy most már annyira sutának sem tűnik. A második gólja előtt is milyen szépen vette le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem gondoltam volna, hogy meglepetést okoz, de az elmúlt két meccsen olyan játékot mutatott, amit én egy Real Madrid csatárától elvárok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kellett a tavasz érdemi részére az x-faktor, hogy ő lesz az, nem gondoltam volna. Még ha a kényszer szülte is, akkor is nagy dolog ez. Bravó Borsó.
Nem illik.
Ő fogja nekünk lehozni a bajnokság+bl kombót.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
Ekkorat pozitivan meg egy jatekosban sem csalodtam. Oriasi respect neki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Chicharito pls. Ma is megcsinálta, nem is csúnyán. Grat!
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Én pont ellenkezőleg látom. Benzema cseréje ne egy Benzema-klón legyen, hanem pont egy "egydimenziós, nem sok skilles" spíler.numberone1 írta:Lehet, h a 10 nem sok erte. De sajnos egydimenzios ember, nagyon nem szeretem az ilyeneket nem sok skill van benne. Ha mondjuk ahhoz a 10-hez adunk hozza 10-15 misit es elhozunk egy olyan embert akit nem csak kozepen lehet hasznalni, hanem mind ket szelen akkor sokkal jobban jarnank, az a plusz penz meg nem vagna foldhoz a klubot.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Fergussonnál is o volt a nyeroember, amikor betette mindig bekotort valahogyan egy fontos golt. Tudtam, hogy nemfog itt vmi kiemelkedot teljesiteni, de ereztem hogy lesz majd olyan pillanat, amivel leteszi a védjegyét, es ereztem hogy a BL-ben egy nagyon fontos golt fog majd szerezni. Hát bejott Egyéb megérzés nincsSierra írta:Baszki és tényleg ezt írtad. Ebbe rendesen beletrafáltál. Más egyéb megérzés esetleg?schranzer írta:2014. szeptember 7., vasárnap 16:38
Továbbjutást érő gólt fog szerezni a BL-ben, majd meglátjátok
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet, h a 10 nem sok erte. De sajnos egydimenzios ember, nagyon nem szeretem az ilyeneket nem sok skill van benne. Ha mondjuk ahhoz a 10-hez adunk hozza 10-15 misit es elhozunk egy olyan embert akit nem csak kozepen lehet hasznalni, hanem mind ket szelen akkor sokkal jobban jarnank, az a plusz penz meg nem vagna foldhoz a klubot.___Samy___ írta:egyébként manapság most már benzema lett az a fajta csatár, amilyet anno mögé akartunk hozni
a fejjátéka egész sokat javult, ergo azzal is veszélyes, és a fellőtt labdákat szinte tökéletesen tartja és játssza meg
chicharito viszont sokkal mozgékonyabb, fürgébb, a kapu előtt meg mindig is egy lesipuskás volt
ha a szerkezetet meg akarjuk változtatni idény vagy egy-egy meccs közben, akkor tökéletes ember karim mögé, ennyiért meg ajándék
de egyébként ez a 7,5 milla ez nem font?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ha macifejért kifizettünk 35 millót, akkor Chichariotért szerintem nyugodtan ki lehet fizetni ezt az összeget.
Èn nem vagyok a padra igazolás híve, de mivel csak egy csatárunk van és csak öt használjuk, felesleges 2-3 über csatárt hozni 100 milliókért. Chicharito nem ügyetlen.
Gyors, robbanékony, ott van ahol kell, érzi a játékot, megy a kombinatív játék. Jelenleg akar is. Ami gond, hogy a testalkata nem megfelelö az egy csatáros történethez. Kicsi, gyenge, elnyomható. Az Atleti ellen erön felüli teljesítménnyel ezt kompenzalta, de nem fog minden meccsen így játszani, pláne, ahogy RMCF írta unja a történetet..plusz még jobban unni fogja ha Benzema mögött padozik.
Mindenesetre a mai világban ez apró pénz ha egy csatárról beszélünk. Amennyiben nincs még jobb közel ennyiért(kétlem) akkor hoznám és költenék bizonyos posztokra többet...kp, védelem széle.
Èn nem vagyok a padra igazolás híve, de mivel csak egy csatárunk van és csak öt használjuk, felesleges 2-3 über csatárt hozni 100 milliókért. Chicharito nem ügyetlen.
Gyors, robbanékony, ott van ahol kell, érzi a játékot, megy a kombinatív játék. Jelenleg akar is. Ami gond, hogy a testalkata nem megfelelö az egy csatáros történethez. Kicsi, gyenge, elnyomható. Az Atleti ellen erön felüli teljesítménnyel ezt kompenzalta, de nem fog minden meccsen így játszani, pláne, ahogy RMCF írta unja a történetet..plusz még jobban unni fogja ha Benzema mögött padozik.
Mindenesetre a mai világban ez apró pénz ha egy csatárról beszélünk. Amennyiben nincs még jobb közel ennyiért(kétlem) akkor hoznám és költenék bizonyos posztokra többet...kp, védelem széle.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Annyiért szerintem ajándék lenne ez a csupa szív srác, bárhonnan nézzük szerintem tökéletes csere Karimnak, vagy akár ha fel kell törni valamelyik csapat védelmét, Cével jobban érzik egymást mint pl a vadlóval.dannen írta:angol lapok szerint április 30ig kell kifizetnünk a 7,5 millát, ha azt akarjuk, hogy maradjon nálunk. ha ez nem történik meg a következő 6 napban akkor nyáron megy vissza manchesterbe. perez pls
Az a probléma,hogy CA csak a sérülések miatt alkalmazta,ez meg nem túl szerencsés,formában sincsen,mert alig játszatják,meg a kedve sem a top.....most betette,hajtott , ment akart....bravo..de maga az egyén is elégedetlen,neki ez kevés,egy mexicoi válogatottról van szó,aki sok viszonylag komoly csapatban kezdő lehetne,a mu és a real neki rossz választás volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Baszki és tényleg ezt írtad. Ebbe rendesen beletrafáltál. Más egyéb megérzés esetleg?schranzer írta:Na ugye hogy megmondtamschranzer írta:2014. szeptember 7., vasárnap 16:38
Továbbjutást érő gólt fog szerezni a BL-ben, majd meglátjátok