Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
a legutóbbi 5 hozzászólásnál nem lehetne úgy csinálni, hogy amiket már megnéztem, az elszürküljön vagy vmi hasonló?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem tudtad, hogy csak Karimos cikkeket írok?
Ahogy sikerül orvosolni, cserélve lesz. Elég ha a pályán fejetlen. :Đ
Ahogy sikerül orvosolni, cserélve lesz. Elég ha a pályán fejetlen. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valahogy sejtettem, de vigyázz ezzel, Higuainnal nagyobb problémák lettek volna...Realista24 írta:Rossz a szerkesztő, no para. Nem negatív diszkriminációról van szó.és a cikkben is így van ez a kép bent. elég érdekes, na
kaptál te szépeket, hogy pl Higu le van tojva és túl sok a Benzemás hír meg ilyen finomságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rossz a szerkesztő, no para. Nem negatív diszkriminációról van szó.és a cikkben is így van ez a kép bent. elég érdekes, na
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jó, srácok, nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, csak ez a kis pluszmunka az, ami nem hiányzik néha
- ___Samy___
gif-be kell elmenteni, aztán csá
szerintem semmivel sem megerőltetőbb ebben a méretben dolgozni, mint egy nagyobban
szerintem semmivel sem megerőltetőbb ebben a méretben dolgozni, mint egy nagyobban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem a kép méretét úgy értette, hogy kb-ban :-)mit kéne szarakodni? képre jobb katt. szerkesztés. átméretezés arányok megtartásával. beírod a pixelszámot. ctrl +s , enter. ennyi lenne.
mit kéne szarakodni? képre jobb katt. szerkesztés. átméretezés arányok megtartásával. beírod a pixelszámot. ctrl +s , enter. ennyi lenne.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A régi oldalon is ez az egyetlen bajom volt, ami itt is. Az avatarok méretét nem lehetne egy kicsit megnövelni? Mondjuk egy 330x480-ra (véletlenszerűen írtam 2 számot), hogy ne kelljen szarakodni a tömörítéssel meg hasonlókkal.
amúgy oké ,hogy nem szeretik sokan Khedirát, de azért ez kicsit sok lett
http://img22.imageshack.us/img22/9898/madridom.png
és a cikkben is így van ez a kép bent. elég érdekes, na :-)
http://img22.imageshack.us/img22/9898/madridom.png
és a cikkben is így van ez a kép bent. elég érdekes, na :-)
Danke schön. Amúgy nem vagyok bent, de akkor az ott illetékes főnök vezényelje már át oda a kis bandáját. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ne írjatok a sima zene topikba csak ne az értékelést meg a szervezést, hanem a muzsikát.Faust írta:Nyitottam egyet, hiszen anno a Filmklubnak is rögtön nyitottam. Így korrekt. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nyitottam egyet, hiszen anno a Filmklubnak is rögtön nyitottam. Így korrekt. :-)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezt támogatom.Kerlon írta:Lenne egy kérésem. Zene klubosoknak külön topikot kérnék. Engem zavar, hogy ott van minden egyben.
Amúgy nagyon jó ütemben fejlődik az oldal, az Eurobarça is tanulhatna tőletek.
De tényleg, köszönjük.
Nálam hibátlanul pörög az addblockos chrome.
Lenne egy kérésem. Zene klubosoknak külön topikot kérnék. Engem zavar, hogy ott van minden egyben.
Lenne egy kérésem. Zene klubosoknak külön topikot kérnék. Engem zavar, hogy ott van minden egyben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam problémák szoktak lenni a lapozókkal, új ablakokkal, általában átnézem az AdBlock szűrőit, vagy kikapcsolom, akkor megjavul...ja és nálam is Google Chrome.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Nem mindig nálad van a hiba, lehet, hogy megszakad a kapcsolat a böngésződ és a szerver között. Idővel megjavul, nálam is elő szokott fordulni. :-) Más oldalakon is..Kerlon írta:Szerintem ne chromeba keresd a hibát, mert én is azon tolom és még az adblock is folyamatosan megy.
Szerintem ne chromeba keresd a hibát, mert én is azon tolom és még az adblock is folyamatosan megy. Ja és megy rendesen az oldal.
K
K
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Igen, az megvan. :-)
Egyedül az a fekete rész nem jó, amit linkeltem. Ez gondolom valami flash cucc lesz, nem? Azzal néha gondja van a chromnak, nem tudni miért.
Egyedül az a fekete rész nem jó, amit linkeltem. Ez gondolom valami flash cucc lesz, nem? Azzal néha gondja van a chromnak, nem tudni miért.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
katt a legutolsó MUNY-ra, fent látod a képet amin kázmér becsúszik?