Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 27., hétfő 0:01

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyelőre nagyon nem. Eleve a karakter, meg még ez a romantikus szál...aztán lehet más lesz a végkifejlet, de így elsőre pofán vágtak vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 26., vasárnap 23:59

Realista24 írta:DD negyedik rész, kérdés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tetszik a forma?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 26., vasárnap 23:53

DD negyedik rész, kérdés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most tényleg ez a kopasz a góré? Mert akkor elég nevetséges irányt vettek ezzel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 9:48

Realista24 írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem annyira nem jött be, talán még maguk a készítők sem tudják/tudták, hogy mit kezdjenek Ragnarral és a történelemmel...a monológok rendben voltak, de amúgy sikerült Rollóból egy idiótát csinálni a végére, de majd megtanul franciául a nő miatt...anyám
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az az igazán fos benne, hogy Rollo másodszor játssza ezt el
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 26., vasárnap 9:33

nah, az itteni hype miatt megnéztem én is a daredevilt. Hihetetlenül minőségi cucc. az atmoszféra csodálatos, a badass karakterek egytől egyik nyugodtan viselkednek, mint az igazi pszichopaták, a másik ami nagyon tetszik az a játék a színekkel. pl utcán a villanyoszlop fényének színe az aszfalton arany, és hasonló szinárnyalatot használnak ha vmi neon világítja meg a helyet. Nagyon egyben van a sorozat.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 25., szombat 21:38

Realista24 írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem annyira nem jött be, talán még maguk a készítők sem tudják/tudták, hogy mit kezdjenek Ragnarral és a történelemmel...a monológok rendben voltak, de amúgy sikerült Rollóból egy idiótát csinálni a végére, de majd megtanul franciául a nő miatt...anyám
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem jó volt, annak ellenére, hogy nagyon ki voltam bukva a 3./4. rész környékén.

rollo jelenete a végén pedig geci epikus volt, az a vigyor :lol: annyira büszke volt aranyom magára, hogy kinyögte, az a vigyor :lol: :lol: :lol: kurva jó volt :lol:

annyira nem várom a kövi évadot, mint 1 évvel ezelőtt, de jó lesz, björnt építik, talán jövőre át fogja tudni venni a stafétát.

amúgy a francia királylány roman polanski lánya, és tényleg francia. ennek ellenére az akcentusa valami elképesztő szar, úgy ahogy a színészi teljesítménye, és ráadásul még rusnya is :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 25., szombat 21:32

Vikings
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 25., szombat 19:28

Látom bruzsy hozza a formáját. :lol:

Na de van Vikings, irány a könyvtár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 25., szombat 19:06

Vikings 3x10

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!NAgyon jóra sikerült. Az egész évadból a 6. rész meg ez ütött a legjobban. Mondjuk a kapitány és a szörke 50 árnyalata rész az vicces :lol: És a végét idegesítőre hagyták, most egy évig nem tudom, hogy mi lesz Floki és Ragnar kapcsolatával...
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 25., szombat 15:19

Vikingek évadzáró(gyengébbek kedvéért a 3. évadé)Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalmas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 24., péntek 22:39

The Knick:

Elso evad letudva. Ez is nagyon ajanlott sorozat, kezdjetek el batran mert fasza. Az egyetlen dolog ami visszatarthat valakit az az hogy eleg brutal gusztustalan sebeszi beavatkozasokat lathatunk teljes valojaban. Szoval csak eros gyomruaknak. :) Ehhez meg hozza jon az hogy az optimizmus minimalis csiraja sem fedezheto fel a tortenet alakulasaban. Borzaszto soteten abrazolja az elet jo par teruletet (szerelem, bunozes, egeszsegugy, tudomany, drogok, rasszizmus, stb...) Nagyon sotet, es lehangolo. Clive Owen pengen adja, Elkins nover meg eleg fincsi... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 24., péntek 22:29

Vikings 3x10 :'( :'( :'( :'(

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnos egyértelmű volt hogy a halála csel, de még így is a hideg rázott, illetve floki és lagerta monológján elhullajtottam egy két könnycseppet, viszont picit rövidnek éreztem, jobb lett volna ha többet fordítanak rá erre. oh ami még nagyon epic volt az amikor vitték a koporsót hogy átadják a párizsiaknak. ahw.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 24., péntek 19:27

Sierra írta:
Remy írta:Dragon ball: Son Gokunak eredetileg egy nő kölcsönzi a hangját. :mrgreen:
Te, mint nagy DB fan még csak most tudtad meg? :D Konkrétan a sima DB és a DBZ-ben ugyanaz a Goku hangja. Egy nő. Te nem eredetiben nézted? :lol:
Ja, nem... ezt már régóta vágtam. Magyar sugárzás megszűnése után eredeti nyelven toltam. Csak, most téma volt az eredeti vs szinkron. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 24., péntek 19:25

Norbii írta:Néztem én már mindegyiket eredetiben, ha pont nem tudtam várni magyarra és hát leginkább spnél és fgnél látszik a legnagyobb szint különbség.
Szerintem azon múlik csak, hogy hogy kezdesz neki és hogy szokod meg.
Ha eredetiben kezdted volna ezeket, és úgy szereted meg, akkor valószínűleg a magyar szinkronra mondanád, hogy szar. Persze ez csak ez én véleményem.
Remy írta:Dragon ball: Son Gokunak eredetileg egy nő kölcsönzi a hangját. :mrgreen:
Te, mint nagy DB fan még csak most tudtad meg? :D Konkrétan a sima DB és a DBZ-ben ugyanaz a Goku hangja. Egy nő. Te nem eredetiben nézted? :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 24., péntek 19:09

wxyz írta:South Park eredeti szinkronja tényleg a legalja. Ott vágta el nálam magát teljesen amikor meghallottam Jimmyt, meg sem lehet különböztetni a hangját Cartmenétől, teljesen ugyanaz
Van egy kis koze ahhoz, hogy 4-5 ember adja a hangjat az osszes szereplonek. Volt is egy doku film arrol, hogyan keszul egy resz. Magyarul is felkerult a polcokra, szerintem minden South Park fannak kotelezo.

- En mondjuk a South Parkot par eve mar angolul kovetem, persze van hogy magyar szinkronnal is nezek reszeket, mindketto boven elvezheto.
- A Family Guy eredeti hangja is jo, legalabbis abbol a 20-30 youtube videobol nekem ez jott le.
- Simpsonsbol egy reszt lattam eredeti hanggal, de annyira untam, hogy a resz kozepen inkabb kikapcsoltam. Valahogy semmi hangulata nem volt.
- American Dad-rol nem tudok nyilatkozni, annyira nem tartozik a kedvencek koze, 2 evadot lattam osszesen.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 24., péntek 18:45

Dragon ball: Son Gokunak eredetileg egy nő kölcsönzi a hangját. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 24., péntek 18:42

South Park eredeti szinkronja tényleg a legalja. Ott vágta el nálam magát teljesen amikor meghallottam Jimmyt, meg sem lehet különböztetni a hangját Cartmenétől, teljesen ugyanaz

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 24., péntek 10:35

Norbii írta:Once upon a time tényleg nagyon jó, aranyos, illetve olykor nagyon szomorú tud lenni. Viszont sajnos nagyon bugyuta is helyenként. mary margaretet meg emmát alakító színész pedig első évad után csak stagnál színészi játékot illetően..vagyis a stagnál túl jó megfogalmazás, inkább azt mondanám hogy egyre bosszantóbbak. Péklapáttal csapkodnám őket.
Pilot után kaszáltam azt is, mint sok mást :D
"And my heart will leave you never."

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 24., péntek 10:16

Az eredeti South Park alja, ezt se hallottam még...

...nem, nem az.
Mindig mindenben jobb az eredeti.
de vannak kivételek. Frédi és Béni :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 24., péntek 7:28

Family Guy meg a South Park is számomra ugyanúgy élvezhető felirattal is, az eredetivel sincs semmi baj, de a szinkron tényleg nagyon jó hozzá.

A Simpsonsnál meg tényleg szintkülönbség van a szinkron javára, de nagyon durván.

Vissza: