dannen írta:a legjobb jelenet, double throw-in
óriási!
ezért megérte már megnézni..komolyan mint ha direkt csinálták volna legalábbis James, még be is lépett..
persze nem direkt volt gondolom..de vicces volt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 29., szerda 22:02
dannen írta:a legjobb jelenet, double throw-in
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 27., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 27., hétfő 17:38
Már megint át esünk a ló túl oldalára. Nem azt mindom hogy bunkerban kellett volna nyomni a vezetés után,hanem megfontoltabban,játékot lassítva,a vezetés után nem ész nélkül rohamozva,a kp-t stabilizáló cserékkel,de a támadást nem feladva,vagyis ésszel,le tudták volni hozni ezt a meccset.Hál istennek nem ez történt.Kerlon írta:Miért mi garantálta volna a számukra, hogy nem jon ki a két csapat közti különbség, ha bunkerben nyomják?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 27., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 27., hétfő 14:51
Így van.Csak én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazniPont ez az. Minden mindegy alapon,egy náluk jóval erősebb csapat ellen belementek egy ki-ki meccsbe. Bátrak voltak, élvezhetővé tették a mérkőzést. :salute: De ezáltal csökkent az esélyük a pontra, mert ilyenkor általában jobban kijön a két csapat közti differencia.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 27., hétfő 13:42
Pont ez az. Minden mindegy alapon,egy náluk jóval erősebb csapat ellen belementek egy ki-ki meccsbe. Bátrak voltak, élvezhetővé tették a mérkőzést. De ezáltal csökkent az esélyük a pontra, mert ilyenkor általában jobban kijön a két csapat közti differencia.Kerlon írta: Ők sem igyekeztek vissza mindenáron sündisznó felállásba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 27., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 27., hétfő 12:17
Igen de ha jobban meg van szervezve a kp,akkor...na de nincs ha.Érted,akkor is felszabadultan játszhattak volna,ha visznek bele egy kis eszet...mármint az argentin mester.De játékosok előtt le a kalappal de tényleg.Kerlon írta:Szerintem meg pont, azért voltak ilyen jók, mert mindegy-mindegy alapon játszottak. Felszabadultan, magabiztosan, ügyesen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 27., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 27., hétfő 11:08
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. április 27., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. április 26., vasárnap 23:44
Kezdem érteni azért Ancelottit, ez az Illarra gyerek egész egyszerűen szánalmas, Silva meg még rosszabb lehet ha inkább a baszkot választja. nevetséges az egész, Nyáron remélem Perez középre igazol százmilláért...sandorzolika írta:Én értem hogy most lekapjuk Chicharitot mert szerdán kell de könyörgöm addig játszik Kroos amig leszakad a lába???
Ha ő kiesik akkor mar csak az ima segithet bennünk.
Amugy Casillasra haragszom...Valószínű ha elrepul akkor sem fogja de legalább próbálná még....nagyon idegesítő hogy egy gynegebb bravúrral megfoghato labdára már meg se mozdul csak integet...
Na de a lényeg a 3 pont es az hogy nem sérült meg senki...bar ez kroos esetében nem ancelottin mulott!!
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 26., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 26., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 26., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. április 26., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 17:17
maximum szerinted, de szerintem meg lekontráztuk volna őket abban az esetbenterry76 írta:
Én arra gondoltam,hogy ha mondjuk a 60 percben szerzünk vezetést, majd jön a kiállítás,akkor az atletico kiegyenlített volna.De már mind1!:)
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 23., csütörtök 17:08
Úgy látom Ancelotti is hasonlóan gondolkozott...ezt a variáció nem preferálom, de ez is egy megoldás. Ramos lenne vkp. Jó labdákat tud adni, gyors, mozgékony, meg tudja tartani a labdákat és sztem cselezőkészsége is van. Akár még be is válhat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 11:48
Azért azt a kulcsmomentumot se feledjük ahogy estében odarakta Csicsa eléviszont a szar formája ellenére hála égnek azért nem alibizett végig. első félidőben volt egy veszélyes középre tett labdája, a második félidőben pedig két komoly helyzetet is kialakíthatott a real miatta, és csak az isteneknek köszönhetően nem ment be. Mondjuk ha jól emlékszem előrébb is játszott mint az első félidőben.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 23., csütörtök 11:41
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem