Igen, mondjuk valamit produkálhatna már a nemzetközi porondon is.BBeno írta:Eden Hazard has won the PFA player of the year!
nem kellett neki sok év, hogy kimaxolja a PL-t is. léphet tovább egy szintet.
Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Részemről focit,még ha Mouról is van szó,de az elmaradt.nem tudom mit vártatok
Értem.De akkor ne degradáljuk már le Ancelottit,hogy azt a BL-t,amit nyert,Mou építette föl.Mer sokan itt,veled az élen,kimondva-kimondatlanul neki tulajdonítják.BBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
Sokakat tett a klubért,rendebe rakta,respect,de aztán a kiképző őrmester elvégezte a feladatot,a vezénylő tábornok meg megszerezte a trófeát.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon kedvelem Hazard-t és remélem egyszer a Realban köt ki. Viszont kimaxolásnak nem nevezném egy olyan szezon után, ahol 13 gól és 9 gólpassz van csak a neve mellett... Inkább a PL színvonalát mutatja ez is. Kimaxolásnak esetleg Ronaldo 2007-2008 körüli teljesítményét nevezném.
Eden Hazard has won the PFA player of the year!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az lehet, de a BL-ben évek óta szopóágon van a felfogásával. Ami persze egyáltalán nem baj, mióta nincs ittBBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
Az viszont vicces nála, hogy ha egy kiscsapat betolja ellene a buszt José van a legjobban felháborodva az antifoci miatt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az Arsenal hazai pályán volt, mégsem szakadtak meg, pedig ha nyernek lefaragják a hátrányt 7 pontra. Ritka egy szar meccs volt, olyan essünk túl rajta féle.De ez milyen már? kiszámolja hány X elég? Micsoda felfogás nem? Azt hittem az olaszok megtartják ezt a jó szokásuk a bunkebajnokságot.. dehát na..
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gondolj bele, ha Simeone a PL-ben lenne, mi izgalmas meccs lenne.... XDRealista24 írta: Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset. :Đ
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
így van de milliószor leírtam már hogy tisztában vagyok josé hibáival amiből nem fog kinőni a makacssága miatt. de ez benne van.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hogy bírtad ki meccs nélkül ameddig nálunk volt?Realista24 írta:Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset.
- ziro4vr
A gyengülő angol bajnokságba még elég, de egy amúgy nem világverő psg ellen már nem...Ha ott focizni is akart volna a csapata, továbbmennek.BBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
Nem illik.
szerencsére nem minden csapatot josé irányít így szabadon lehet nem megnézni josé meccseit. erre nem lehet mást írni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset. :ĐMesQueUnClub írta:Nekem az a bajom ezzel, amit zsozé tesz, hogy pont azt öli meg amiért az emberek szeretik ezt a sportot nézni.Realista24 írta: Csak a végeredmény számít, az hogy hogyan ér oda, az már nem. Sok helyen megtehette, megteheti.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Nekem az a bajom ezzel, amit zsozé tesz, hogy pont azt öli meg amiért az emberek szeretik ezt a sportot nézni.Realista24 írta: Csak a végeredmény számít, az hogy hogyan ér oda, az már nem. Sok helyen megtehette, megteheti.
páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a végeredmény számít, az hogy hogyan ér oda, az már nem. Sok helyen megtehette, megteheti.MesQueUnClub írta:De ez milyen már? kiszámolja hány X elég? Micsoda felfogás nem? Azt hittem az olaszok megtartják ezt a jó szokásuk a bunkebajnokságot.. dehát na..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Há má hogyne, még fifába el kell verniük a Magyar válogatottat.Kerlon írta:biztos több fronton harcolnak, azért számolgat ennyire a jó öreg Zsozé
biztos több fronton harcolnak, azért számolgat ennyire a jó öreg Zsozé
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
De ez milyen már? kiszámolja hány X elég? Micsoda felfogás nem? Azt hittem az olaszok megtartják ezt a jó szokásuk a bunkebajnokságot.. dehát na..
- ziro4vr
Várni már semmit nem várunk, játékot meg pláne nem. De ha neked ez tetszik, akkor nézzed.
Nem illik.
nem tudom mit vártatok. josé elmondta hogy hány pont kell a bajnoksághoz. ehhez két X volt rendelve asszem vagy 3 de a két X-ben az volt hogy a MU és arsenal ellen elég az 1 pont. a MU-t megverték az arsenal ellen akkor meg bőven elég volt az 1 potn.
itt nem kellett a győzelemért játszani.
itt nem kellett a győzelemért játszani.