Értékeld a legutóbbi meccset
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Cristianot tegnap dicsértem, hogy a csapat alá dolgozik magához képest.
Szóval akkor ezt a mai napra vissza is vonnám. Újra önző volt sokszor és görcsösen ment a gólért. Az különsképp nem tetszett, amit Arbeloa góljánál csinált
Isco Mostanában sokat szidtam, de jól szált be. Többségében a jó megoldást választotta végre és hajtott is.
Jesé Ebben a szezonban az eddigi legjobb mérkőzése, bár így is egy 10/7-7,5 , ami mindent elmond az eddigi idényéről.
Szóval akkor ezt a mai napra vissza is vonnám. Újra önző volt sokszor és görcsösen ment a gólért. Az különsképp nem tetszett, amit Arbeloa góljánál csinált
Isco Mostanában sokat szidtam, de jól szált be. Többségében a jó megoldást választotta végre és hajtott is.
Jesé Ebben a szezonban az eddigi legjobb mérkőzése, bár így is egy 10/7-7,5 , ami mindent elmond az eddigi idényéről.
ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
dannen írta:a legjobb jelenet, double throw-in
óriási!
ezért megérte már megnézni..komolyan mint ha direkt csinálták volna legalábbis James, még be is lépett..
persze nem direkt volt gondolom..de vicces volt.
Azért megkérdezem még egyszer: amúgy mi garantálta volna?
Semmi.
Semmi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Már megint át esünk a ló túl oldalára. Nem azt mindom hogy bunkerban kellett volna nyomni a vezetés után,hanem megfontoltabban,játékot lassítva,a vezetés után nem ész nélkül rohamozva,a kp-t stabilizáló cserékkel,de a támadást nem feladva,vagyis ésszel,le tudták volni hozni ezt a meccset.Hál istennek nem ez történt.Kerlon írta:Miért mi garantálta volna a számukra, hogy nem jon ki a két csapat közti különbség, ha bunkerben nyomják?
Meg persze felesleges erről beszélni,mert Ancelotti ki tudja mit húz ha ìgy alakul,stb stb stb...de ez így lett a legjobb opcio nekünk,úgy hogy hagyjuk...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Miért mi garantálta volna a számukra, hogy nem jon ki a két csapat közti különbség, ha bunkerben nyomják?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Így van.Csak én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazniPont ez az. Minden mindegy alapon,egy náluk jóval erősebb csapat ellen belementek egy ki-ki meccsbe. Bátrak voltak, élvezhetővé tették a mérkőzést. :salute: De ezáltal csökkent az esélyük a pontra, mert ilyenkor általában jobban kijön a két csapat közti differencia.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Pont ez az. Minden mindegy alapon,egy náluk jóval erősebb csapat ellen belementek egy ki-ki meccsbe. Bátrak voltak, élvezhetővé tették a mérkőzést. De ezáltal csökkent az esélyük a pontra, mert ilyenkor általában jobban kijön a két csapat közti differencia.Kerlon írta: Ők sem igyekeztek vissza mindenáron sündisznó felállásba.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Szerintem meg nem. Pont a két csapat szervezetlenségéből adódott az egész meccs. A középpályán gyorsan átjátszották a labdát, ideoda pattogott a labda a térfélen, lüktető iram... Lazább védelmek, nagyobb területek stb. Ők sem igyekeztek vissza mindenáron sündisznó felállásba.
K
K
- morientes
Igen de ha jobban meg van szervezve a kp,akkor...na de nincs ha.Érted,akkor is felszabadultan játszhattak volna,ha visznek bele egy kis eszet...mármint az argentin mester.De játékosok előtt le a kalappal de tényleg.Kerlon írta:Szerintem meg pont, azért voltak ilyen jók, mert mindegy-mindegy alapon játszottak. Felszabadultan, magabiztosan, ügyesen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Szerintem meg pont, azért voltak ilyen jók, mert mindegy-mindegy alapon játszottak. Felszabadultan, magabiztosan, ügyesen.
K
K
- morientes
Nekem a celta első gólja mindent vitt
Simán lehetett volna belőle csinálni egy régi stílusú,fekete-fehér,felgyorsított burleksz snittet
Ahogy a gyerek befűzi Illarrat meg asszem Carvajalt,majd elrúgja Varane lába közt,Iker ledermed,majd Ramos megjelenik a kezében fél pár cipővel... Oscar gyanús na
Egyébként szerencse hogy a celta nem játszott kicsit taktikusabban,hanem minden mindegy alapon,mert akkor lehet hogy nincs meg...
MoM Csicsa...má megint.Ezt sem gondoltam volna
Simán lehetett volna belőle csinálni egy régi stílusú,fekete-fehér,felgyorsított burleksz snittet
Ahogy a gyerek befűzi Illarrat meg asszem Carvajalt,majd elrúgja Varane lába közt,Iker ledermed,majd Ramos megjelenik a kezében fél pár cipővel... Oscar gyanús na
Egyébként szerencse hogy a celta nem játszott kicsit taktikusabban,hanem minden mindegy alapon,mert akkor lehet hogy nincs meg...
MoM Csicsa...má megint.Ezt sem gondoltam volna
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tetszett, ahogy Ramos optimalizálta az 5. sárga begyűjtésének idejét. Erre mindig kínosan figyel. Tudtam, hogy a 80. perc után csinál valamit, hogy a könnyű meccset kelljen kihagynia. Carvajal is felnőtt a feladathoz, csak kidumálta az ötödiket az Almeria meccs előtt. A bajnokságot már végig tudják játszani.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Kezdem érteni azért Ancelottit, ez az Illarra gyerek egész egyszerűen szánalmas, Silva meg még rosszabb lehet ha inkább a baszkot választja. nevetséges az egész, Nyáron remélem Perez középre igazol százmilláért...sandorzolika írta:Én értem hogy most lekapjuk Chicharitot mert szerdán kell de könyörgöm addig játszik Kroos amig leszakad a lába???
Ha ő kiesik akkor mar csak az ima segithet bennünk.
Amugy Casillasra haragszom...Valószínű ha elrepul akkor sem fogja de legalább próbálná még....nagyon idegesítő hogy egy gynegebb bravúrral megfoghato labdára már meg se mozdul csak integet...
Na de a lényeg a 3 pont es az hogy nem sérült meg senki...bar ez kroos esetében nem ancelottin mulott!!
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én értem hogy most lekapjuk Chicharitot mert szerdán kell de könyörgöm addig játszik Kroos amig leszakad a lába???
Amugy Casillasra haragszom...Valószínű ha elrepul akkor sem fogja de legalább próbálná még....nagyon idegesítő hogy egy gynegebb bravúrral megfoghato labdára már meg se mozdul csak integet...
Na de a lényeg a 3 pont es az hogy nem sérült meg senki...bar ez kroos esetében nem ancelottin mulott!!
- Hasta el final, Vamos Real -
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szép kis adok-kapok meccs volt...volt iram is rendesen...le a kalappal a Celta ellen, mert mentek, mint az őrültek...viszont nálunk nem állt a helyzet magaslatán a védelem...rengeteg volt a hiba és a pontatlanság...de a lényeg a 3 pont, ilyenkor már csak ez számít...életben maradtunk!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
tök jó meccs volt ez a ma esti
Nekem tetszett. A körülményekhez képest pofás volt, sok gól, sok helyzet, szeretem az ilyet.
Nekem tetszett. A körülményekhez képest pofás volt, sok gól, sok helyzet, szeretem az ilyet.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sztem nem véletlen hogy Ramos és Carvajal ma kisárgázták magukat..
maximum szerinted, de szerintem meg lekontráztuk volna őket abban az esetbenterry76 írta:
Én arra gondoltam,hogy ha mondjuk a 60 percben szerzünk vezetést, majd jön a kiállítás,akkor az atletico kiegyenlített volna.De már mind1!:)
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Rég féltem ennyire... a meccs előtt. Borzasztóan féltem. Féltem, hogy kiseünk. Féltem, hogy ha 3-at rúgunk akkor azt Atletinek egy szava se lehet, de nem rúgjuk be, mint az első meccsen... és ekkor jöttek a fiúk. Az első 10-15 perc után kirajzolódott bennem a meccs képe. A meccs nagy részében a labda egy ilyen U alakzatban járt oda, s vissza. Labdabiztsoak voltunk és az Atleti támadásait csírájában fojtottuk el. Helyzetet akkor tudtunk kialakítani, ha megmertük húzni a rizikós passzt. Ez lett volna Modric feladata, de mivel ő nem volt, abből sem volt olyan sok. Viszont a magabiztosságunk, labdaviztosságunk bíztató. Ehhez nagyben hozzájárult Ramos, aki "A 3-asnál" lényegesen képzettebb játékos technikailag és taktikailag is. Nagyott játszott. Itt megjegyezném:
Viszont negatív kritika is illeti a csapatot. Ha beszarva játszanak nem mennek semmire. Szinte minden helyzetünk abból lett, hogy a valaki(k) elmozgott(ak) és megkapta a labdát, majd az előtte lévő üres területtel kezdett valamit. De ez nagyon ritkán történt meg. Mi elmozgó játékot játszunk, és ehhez képest tegnap egy masszív pozíciós játékkal rukkoltunk elő, azért mert féltünk a labdavesztéstől és kontráktól. Pedig, mint ahogy már 2-szer említettem, nagyon szembetűnő volt, hogy amikor elmozgások történtek máris szabad területek keletkeztek. Ebből lett a gól is...
Eltolódni sem mertünk. Ugyebár a Real filozófiája a "kritikus ponton döntő fölény kialakítása". Tegnap nem nagyon láttam ilyet. Persze nehéz, de ha az Atleti-t meg akarjuk verni, akkor fel kell vállalni. Ance feltolta a 2 szélsőhátvédet, ezzal segítve a látszámfölényt támadásnál...csakhogy a kp-saink nagyon hátul játszottak így szinte semmit sem ért.
Ebben a csapatban nagyon nagy potenciál van. Évekig meghatározhatnánk a világfutballt...ha megtanuljuk kezelni a nyomást. Ha játszuk a játékunkat és nem biztsoítjuk az egyetlen csatárt 5 emberrel, hanem egyszerűen a támadójátékunkkalverjük meg őket.
Az Atleti meg egy nagyon mocskos csapat. Látszott ez a meccs végén is, de engem jobban irritált az, hogy a 90 percből kb. 60 percig minden játékosuk a labda vonala mögött, közelebb a sáját kapujukhoz helyezkedtek.
Úgy látom Ancelotti is hasonlóan gondolkozott...ezt a variáció nem preferálom, de ez is egy megoldás. Ramos lenne vkp. Jó labdákat tud adni, gyors, mozgékony, meg tudja tartani a labdákat és sztem cselezőkészsége is van. Akár még be is válhat.
Viszont negatív kritika is illeti a csapatot. Ha beszarva játszanak nem mennek semmire. Szinte minden helyzetünk abból lett, hogy a valaki(k) elmozgott(ak) és megkapta a labdát, majd az előtte lévő üres területtel kezdett valamit. De ez nagyon ritkán történt meg. Mi elmozgó játékot játszunk, és ehhez képest tegnap egy masszív pozíciós játékkal rukkoltunk elő, azért mert féltünk a labdavesztéstől és kontráktól. Pedig, mint ahogy már 2-szer említettem, nagyon szembetűnő volt, hogy amikor elmozgások történtek máris szabad területek keletkeztek. Ebből lett a gól is...
Eltolódni sem mertünk. Ugyebár a Real filozófiája a "kritikus ponton döntő fölény kialakítása". Tegnap nem nagyon láttam ilyet. Persze nehéz, de ha az Atleti-t meg akarjuk verni, akkor fel kell vállalni. Ance feltolta a 2 szélsőhátvédet, ezzal segítve a látszámfölényt támadásnál...csakhogy a kp-saink nagyon hátul játszottak így szinte semmit sem ért.
Ebben a csapatban nagyon nagy potenciál van. Évekig meghatározhatnánk a világfutballt...ha megtanuljuk kezelni a nyomást. Ha játszuk a játékunkat és nem biztsoítjuk az egyetlen csatárt 5 emberrel, hanem egyszerűen a támadójátékunkkalverjük meg őket.
Az Atleti meg egy nagyon mocskos csapat. Látszott ez a meccs végén is, de engem jobban irritált az, hogy a 90 percből kb. 60 percig minden játékosuk a labda vonala mögött, közelebb a sáját kapujukhoz helyezkedtek.
- morientes
Azért azt a kulcsmomentumot se feledjük ahogy estében odarakta Csicsa eléviszont a szar formája ellenére hála égnek azért nem alibizett végig. első félidőben volt egy veszélyes középre tett labdája, a második félidőben pedig két komoly helyzetet is kialakíthatott a real miatta, és csak az isteneknek köszönhetően nem ment be. Mondjuk ha jól emlékszem előrébb is játszott mint az első félidőben.
Szerintem sejtette hogy nem adna tizenegyest az a hülye német bíró.
LEGIO PATRIA NOSTRA