Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 27., hétfő 12:59

:lol:
Még mindig nem értem, hogy miért fikázzák ennyire.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 27., hétfő 7:20

2014 toplista

Kód:

1. Boyhood
2. Gone girl
3. Nightcrawler
4. X-men: The days of future past
5. Whiplash
6. Predestination
7. The theory of everything
8. I origins
9. Interstellar
10. Fault in our stars
Köszi a meghosszabbított határidőt :)
"And my heart will leave you never."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 27., hétfő 3:37

Ma éjfélkor lejár a határidő, majd gyertek Sierra! :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 10:56

The Joker: Beginns :mrgreen:
Szerintem Leto jól fogja amúgy eljátszani. Mást nagyon nem is tudnék most elképzelni a szerepre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 26., vasárnap 10:35

Kerlon írta:
nmate írta:Ott volt sonic, neki nem jött be. Mondjuk szerintem a filmben nem lesz így kivarrva.
Szerintem még az sem baj. Szerintem a sok tetkó is jól mutatja, hogy mennyire megszállott.
Találó a kép
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 10:22

A fogai a jók, párat már kiütött a gonosz batman. Biztos neki is mondta, hogy ebből vérzés lesz. :lol:
Nem illik.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 26., vasárnap 10:02

Kép alapján erősen törekedtek arra, hogy még csak véletlenül se hajazzon a Nolan és Ledger által formáltra, ami komoly plusz. Meg in Leto we trust.

Egyébként megnéztem, hogy milyen zseniális képregényfilmek várnak ránk. Háát... Ez még talán nem is a teljes lista, meg ugye közben megy ezerrel az Arrow-Daredevil stb. sorozat is. Azért remélhetőleg lesz köztük olyan is, amelyik szakít a sablonokkal és esetleg nem "bábok" kezébe kerül. Del Torot írtátok, ő már készített két Hellboyt, a harmadikra már nem kapott pénzt, a Justice League Darkot meg gyanúsan halogatják.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 9:46

nmate írta:Ott volt sonic, neki nem jött be. Mondjuk szerintem a filmben nem lesz így kivarrva.
Szerintem még az sem baj. Szerintem a sok tetkó is jól mutatja, hogy mennyire megszállott.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 26., vasárnap 9:43

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55E1CF38
szerintem is adja :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 26., vasárnap 9:36

Ott volt sonic, neki nem jött be. Mondjuk szerintem a filmben nem lesz így kivarrva.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 9:29

nmate írta:Nem is azzal volt a bajunk Kerlon, én megértem és el is fogadom, ha valaki nem tartja sokra az Avengerst. Csak a következetesség és komplex véleményformálás teljes hiányába miatt értetlenül állunk ismét hamesz cimboránk kommentje előtt.
Ja, vágom. Csak muszáj volt leírnom. Mondjuk én a halálos iramban sokat meg se tudtam még nézni, szóval nem tudom, hogy működik a hámesz pontrendszer. Az írásaiért meg azért nem lepődöm meg, mert már hozzászoktam a facebookján... :fpalm:

Amúgy van itt, aki szerinte nem überkirályfostosul jó ez a Leto Joker KINÉZET-re? Sok helyen fikázzák.
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 25., szombat 19:21

P. Krisz írta:
ziro bedobta del toro nevét a dc-hez, asszem ha minden jól megy ő fog is csinálni egyet
Ő egy Justice League Dark filmet szeretne készíteni , a forgatókönyvet már meg is írta .
Ebben a csapatban szerepel pl. John Constantine is .
ja azt vágom :)
legvárósabb dc film ever :D

szerk.: és asszem a sorozatbeli constantinet nézte ki ő is a jld-ba
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 25., szombat 18:59

ziro bedobta del toro nevét a dc-hez, asszem ha minden jól megy ő fog is csinálni egyet
Ő egy Justice League Dark filmet szeretne készíteni , a forgatókönyvet már meg is írta .
Ebben a csapatban szerepel pl. John Constantine is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 25., szombat 18:17

mathers hűtsd le magad mer ennyit összezagyválni még a csúcsréjnek is ritkán sikerült :lol:

Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 25., szombat 16:31

Anno R24 szólt neki, hogy ha lehet, legalább a reboot után mielőtt rábök a küldésre, olvassa már át, mit írt. Szerintem semmi fejlődés nincs. Szerintem sem lenne olyan nehéz nem egy szuszra leírni minden random gondolatot, hanem kicsit tagolni, átgondolni, megfogalmazni a mondanivalót. Azért ezek nem akkora elvárások.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 16:28

Azt mondja neki elég 3-4 havonta egy blockbuster film, közben szidja a Marvelt is hogy szar.

"Ráadásul a Marvel szerintem azt se tudja mit csinál. Pókember reboot. Aztán most megint kap egy rebootot. "

Nem véletlen kap rebootot, mert eddig a Sony vitte Pókit, most meg beleveszik az MCU-ba. Számomra összefüggéstelen amit írt, de ha szerintetek okés, akkor bocsánat, nem akartam senkit bántani.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 25., szombat 16:17

Miért nem volt következetes?

Attól, hogy az egyikben bejön a zúzás, attól még nem biztos, hogy a másikban is.
Én ugyan erről írtam pár hete.

Megnéztem a Bosszúállókat, tetszett. Majd rá pár hétre az Acélembert, ahol ugyanúgy szétzúzzák a várost, nem jött be. Aztán jött pár hét múlva a Transformers 4, ahol 3 órán keresztül konkrétan mást nem kapunk, mint zúzást. 2 óra 10 percnél kikapcsoltam, azóta sem néztem meg... Bemegy az ember moziba, és tényleg oké, hogy látvány meg minden, meg is veszi az embert. De mikor konkrétan 3 filmben ugyanazt látod egymás után megnézve, akkor már elég untató tud lenni.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 15:59

nmate írta:hiányába
:fpalm:
hiánya

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 15:54

Nem is azzal volt a bajunk Kerlon, én megértem és el is fogadom, ha valaki nem tartja sokra az Avengerst. Csak a következetesség és komplex véleményformálás teljes hiányába miatt értetlenül állunk ismét hamesz cimboránk kommentje előtt.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 25., szombat 15:51

Tudom kurva unalmas, hogy ha Marvelről van szó, akkor általában itt vagyok, de ezekből filmekből ezekből a szórakoztatáson kívül többet tényleg nem kell kinézni. Teljesen jól csinálja a Marvel. Családi filmeket. Eladható, mindenkinek szól. Nem fontosabb, hogy a gyerekeknek is szóljon? Ők a jövő, mégis milyen jövőképet kapjanak? Úgyis meghalsz, meghaaaalsz, mindenki meghaaaal körülötted, ha becsületes vagy halott vagy. Kösz nem.

A másik dolog pedig az Ant Man utálat. Mivel különb az az ATOM vagy ki? Miért olyan kiborító a legtöbb embernek Ant Man koncepciója? "Mindenki" elfogadja, hogy egy szuper katona egy PAJZZSAL hadosztályokat pucol ki, gond nélkül elnézik azt, hogy egy tudós zöld óriásgorillaként tankokat golflabdának használ, de egy méretváltoztatásra képes hőst, akinek a legfőbb profilja a lopakodás, már nem tud elfogadni. Az Ant Mannel valószínűleg egy korrekt Marvel alkotást fogunk kapni, annak minden előnyével és hátrányával. Aki szereti ezt a légkört, az imádni fogja, hisz tovább lehet feszíteni az alap karakter jellegéből nyert abszurd humort. Nem mondom, hogy kibaszott jó lesz a film, de az is biztos, hogy az alap koncepciót meglehet jóra csinálni és nem egy alapvetően lenézendő ötlet.

Az "It wasn't my idea" és Thomas gőzmozdony után bebizonyította a film, hogy nem veszi véresen komolyan magát. Innentől nem tartanám logikusnak itt megjósolni a Filmes Univerzum bukását, ahogy előzetesen tette minden DC fan meg még páran mások.

Vissza: