Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

gerzsoooo
Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
Kedvenc csapatod: régiek :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2015. április 27., hétfő 16:50

cart írta:És ez milyen felállás lenne 8 középpályással, 2 szélsővel (ha marad Jesé) és 3 csatárral a keretben?
Amilyen most Bale nélkül, és amivel ősszel szemet gyönyörködtetetőt játszottunk. 433 vagy 442. 4 védő, 3-4 kp: Modric, Isco, James, Verratti, Kovacic, Casemiro, egy "öreg", 2-3 támadó: CR, Benzema, Lacazette, Cicharito, (Jese, Cheryshev - maradnak vagy nem kérdéses) - egy szélső érdekes lehetne: Sterling - róla voltak is hírek.
Távozók: Bale, Illarra, Khedira, Lucas

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 27., hétfő 15:45

Látom páran benyomták az fm-et pedig még nyár sincs. :D
Veratti+Hazard cirka 150 milla
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. április 27., hétfő 15:42

cart írta:És ez milyen felállás lenne 8 középpályással, 2 szélsővel (ha marad Jesé) és 3 csatárral a keretben?
433
De Gea - Danilo - Ramos - Varane - Marcelo -Kroos - Modric - Veratti - Hazard - Benzema - C. Ronaldo

Navas - Carvajal - Pepe - Nacho - Coentrao - Illaramendi/Casemiro - Isco - Silva - James - Chica - Jese

442
Kroos - Modric - Veratti - Hazard - Benzema - CR

Isco - Illara/Casemiro - Silva - James -Chica - Jese

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 27., hétfő 15:20

És ez milyen felállás lenne 8 középpályással, 2 szélsővel (ha marad Jesé) és 3 csatárral a keretben?

gerzsoooo
Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
Kedvenc csapatod: régiek :)

HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2015. április 27., hétfő 15:09

Nem Hazardot kellene hajtani. Balet elpasszolni, Verrattit és Kovacicot elhozni. Melléjük érkezik vissza Casemiro és nem lenne rossz egy öregebb klasszist a padra: Schweini vagy Toure. A botlábú töltelékek meg mehetnének. Előre Chcicha tökéletes, jollynak Lacazette szélen és elön is tökéletes lenne. Végén még pluszban is kijöhetnénk...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 27., hétfő 15:01

Én nem hoznám Hazard-ot! Bírom, meg fasza játékos, de azt az összeget, amiért el lehetne hozni, biztos nem szórnám el rá. Meg ő se akarna jönni. 100 milliókért húzó embereket kell venni, meg akire csapatot építesz. Nálunk egy láncszem lenne csak. Sanchez 30 valahány millió volt, és a belga nem sokkal jobb nála, már ha...És hiába latinos stílusú focista, azért valamennyi kockázat így is van az országváltásban.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 27., hétfő 14:49

Ha nyáron megy Bale én mindenképp őt hoznám.
Csak kérdés, hogy mennyi pénzünk marad, mert egy top illetve 1-2 kiegészítő kp is elkéne a csapatnak....
ZIDANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. április 27., hétfő 14:46

Tegnap biztos voltam abban, mikor Pepe jött borsócska helyére, hogy Ramos megy fel csatárnak :mrgreen:
Merci Zizou!

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. április 27., hétfő 14:28

wZoLee7 írta:
Carlo Ancelotti: " Sergio Ramos nagyon jól szerepelt középpályásként de a hétvégén védő lesz. Ő egy olyan játékos, aki minden poszton bevethető és megígértem neki, hogy egyszer csatárként nevezem a kezdőbe, ez a legnagyobb álma."
Nyáron sor kerülhet rá :lol:
Tesóm a fifában miután karim és chicharito is megsérült Ramost rakta be középcsatárnak. Lőtt is vele egy mesterhármast :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 27., hétfő 14:23

mondjuk hazarddal kevesebb lenne a rizikó sérülések terén mint reus-szal. ehhez viszont zidane-nak nagyon nagyon belekéne húznia, hogy meggyőzze egyrészt a vezetőséget, másrészt hazardot hogy itt a csúcsra érhet
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. április 27., hétfő 14:19

Nem tudom felmerult e mar, de van egy olyan erzesem, h iden Hazard lesz kergetve "celeb igazolaskent". Leginkabb a friss dija miatt. Szerintem nagyon jol jarna vele a csapat, de csak akkor lenne ertelme hozni, ha Bale menne. Persze az lenne csak az igazan jo! :) Ha ezen csere mellett pedig jonne Vareatti (esetleg Pogba, de nalam o a B opcio), akkor az mar mar eszmenyi lenne. Szinte kesz is lenne a keret.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. április 26., vasárnap 19:00

a mellőzött játékosok között meg sem említi Carlo Silvát és Illarát :hmmm:

gyanús hogy mind a ketten távoznak a nyáron ?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 26., vasárnap 14:13

Carlo Ancelotti: " Sergio Ramos nagyon jól szerepelt középpályásként de a hétvégén védő lesz. Ő egy olyan játékos, aki minden poszton bevethető és megígértem neki, hogy egyszer csatárként nevezem a kezdőbe, ez a legnagyobb álma."
Nyáron sor kerülhet rá :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 26., vasárnap 12:17

pheco írta:A hétközi meccs és akár az egyelőre kedvezőnek tűnő BL sorsolás remélhetőleg felpörgette a fiúkat. Viszont ez a vasárnap-szerda-szombat sorozat nem hangzik annyira jól, főleg, hogy a szombati az a Sevilla ellen lesz, utána meg ugye jön a Juve. Kíváncsi leszek, hogy ennyi sérülttel ezt, hogy hozza le a csapat.
Hát valóban nem,de ha megnézem az átlag embert aki hétfőtől-szombatig nyomja kb napi nyolc órában,ezred annyi pénzért,akkor tán még sem vészes annyira... :D
Amúgy meg,komolyra fordítva a szót,ezek a gyerekek megszokták ezt a terhelést,(ha nem akkor kurva nagy baj van),szerintem a szurkerek túl aggódják ezt a kétnapontameccselek dolgot,jobban mint maguk a futballisták.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 26., vasárnap 11:44

Sierra írta:
BBeno írta:szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
Mert szerintem rohadt nehéz meccs lesz. Celta idén masszív középcsapat, bajnokságban is viszonylag jól állnak, alig kaptak több gólt, mint mi. Az ilyen meccsek mindig nehéznek ígérkeznek. Aztán persze cáfoljanak rám. :D
Igazi tétje a számukra már nincs a meccsnek szerintem, szóval remélem nem akarnak ellenünk meghalni a pályán. Vagy haljanak meg szépen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 26., vasárnap 11:41

A hétközi meccs és akár az egyelőre kedvezőnek tűnő BL sorsolás remélhetőleg felpörgette a fiúkat. Viszont ez a vasárnap-szerda-szombat sorozat nem hangzik annyira jól, főleg, hogy a szombati az a Sevilla ellen lesz, utána meg ugye jön a Juve. Kíváncsi leszek, hogy ennyi sérülttel ezt, hogy hozza le a csapat.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 26., vasárnap 11:39

BBeno írta:szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
Mert szerintem rohadt nehéz meccs lesz. Celta idén masszív középcsapat, bajnokságban is viszonylag jól állnak, alig kaptak több gólt, mint mi. Az ilyen meccsek mindig nehéznek ígérkeznek. Aztán persze cáfoljanak rám. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 26., vasárnap 11:17

szépen lassan felkúszott a celta ellen az odds 1,70-re. 1,33ról indult. nem tudom miért tartanak ennyire a celtától. tény hogy nem lesz egy könnyű meccs de remélem azért hozzuk a kötelezőt.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Raull77
Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC

HozzászólásSzerző: Raull77 » 2015. április 25., szombat 17:13

Hát ez a Catilla is egy gyenge semmi állomány,,,ilyeneket kár foglalkoztatni,,,ezek még arra se méltoak ogy a harmadik ligában játszanak,,olyan szerencsétlenek,,,amit ma is lemuvelnek az valahogyan kezd ilyen osztályban nevetségessé válni,,Zidanostul

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 25., szombat 15:06

Géci írta:
Kerlon írta:Persze, hogy frappáns... Csak rohadtul nem helyén való állítás.
"Nőt, kocsit cserélhetsz, csapatot soha!"
Ez a nő dolog a mai világban lett csak bevett szokás, hogy amint valami probléma van azonnal megy ki merre lát. Ez normális esetben nem így működik, és én ebben hiszek. Számomra ez az állítás él. Az, hogy szerintetek ez badarság az már más tészta.
Na jól van,csak aztán ne csalódj :D Én imádom a nőket de komolyan nem tudom venni egyiket sem :D
BBeno írta:varane holnap is kezdő lesz.

adom. minél többet játszik annál biztosabb az új szerződés. meg kell tartani. pepe meg akkora madridista hogy nem fog elmenni innen se idén se jövőre. nem is kell elengedni. tökéletes kiegészítő lesz 35 éves koráig kb
Na,történtek már furcsa dolgok a fociban,de legyen igazad.Egyébként magam is arra hajlok,hogy marad még sokáig.Pepe szuper,de megy lassan kifele a kora miatt,és nincs jobb opcio mint az arkangyal :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: