Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Mondjuk az oroszt nem tudom követi-e figyelemmel valaki...mennyire lehet ő hasznos kiegészítő ember?
Végülis ha abból indulunk ki, hogy nem lesz sok sérülés, és az Isco/James/Bale hármasból valaki a padon lesz, plusz lesz egy Csicsa/valaki más gólra alkalmas ember, akkor úgymond 3. támadócserének mennyire tenné meg?
Végülis ha abból indulunk ki, hogy nem lesz sok sérülés, és az Isco/James/Bale hármasból valaki a padon lesz, plusz lesz egy Csicsa/valaki más gólra alkalmas ember, akkor úgymond 3. támadócserének mennyire tenné meg?
Nem illik.
Ha Khedira jövőre is itt lesz, engem többet nem láttok...Megy: Keylor,Arbeloa,Pepe(?),Nacho(?),Coentrao,Illara,Lucas(?),Jerzy,Bale,Chica(?)
Kb ennyi...Egy Verattit még értékelnék, ha Khedira+Illara lép.Jön : De Gea, Danilo, Casemiro vissza, Nacho, Pepe, Bale sztem marad, Jesé helyett Cheryshev. Kell még egy védő ( Gayá? ), talán Chica is marad és az Illara-Lucas fogatból is ránk fog ragadni az egyik.
nyugi én is kétszer küldeném el a walesit, hogy biztos legyen a szeretetben.Boky írta:én azt hittem balere gondol, mert eléggé hasonlít vv jerzy-re
azért sem értettem, mert a jerzy után ott állt bale neve is
mert a lényeg a szeretet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Jön : De Gea, Danilo, Casemiro vissza, Nacho, Pepe, Bale sztem marad, Jesé helyett Cheryshev. Kell még egy védő ( Gayá? ), talán Chica is marad és az Illara-Lucas fogatból is ránk fog ragadni az egyik.Keylor,Arbeloa,Pepe(?),Nacho(?),Coentrao,Illara,Lucas(?),Jerzy,Bale,Chica(?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+1Boky írta:én azt hittem balere gondol, mert eléggé hasonlít vv jerzy-re
trógerek vagyunk
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én azt hittem balere gondol, mert eléggé hasonlít vv jerzy-re
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mike írta:Dudek még itt van? Miről maradtam le?miro írta:Jerzy,
Tényleg...
Jerzy,Jerzsy=Jesé.
Megszokásból írom,az egyik spanom gyűlöli és állandoan így hívja,aztán már rám ragadt..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Dudek még itt van? Miről maradtam le?miro írta:Jerzy,
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Megy: Keylor,Arbeloa,Pepe(?),Nacho(?),Coentrao,Illara,Lucas(?),Jerzy,Bale,Chica(?)
10(6) játékos dobbant nyáron,kíváncsi vagyok hogy ezt hogyan lehet megoldani.
Pepébe és Nachoba bízok hogy marad,de a többit nem hiszem.Viszont az is rengeteg.
10(6) játékos dobbant nyáron,kíváncsi vagyok hogy ezt hogyan lehet megoldani.
Pepébe és Nachoba bízok hogy marad,de a többit nem hiszem.Viszont az is rengeteg.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
+1 kellene még Kroos mellé,nem 5.Na mindegy,ha játszottunk így valenciaban,akkor jó lesz itt is.Azért írtam hogy jogos.tucsoki írta:Játszottunk már a Valencia otthonában is Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Isco-Kroos-James-CR-Benzema-Bale felállásban, nem lenne új dolog. Felálhatunk 5 vkp-val, ha egy se szűkíti a területet, zár vissza, fog embert/szerel, stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Játszottunk már a Valencia otthonában is Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Isco-Kroos-James-CR-Benzema-Bale felállásban, nem lenne új dolog. Felálhatunk 5 vkp-val, ha egy se szűkíti a területet, zár vissza, fog embert/szerel, stb...
- morientes
Ja amúgy jogos.úgy csinálsz, mintha nem álltunk volna még fel egy James-Kroos-Isco-Bale középpályával...
LEGIO PATRIA NOSTRA
úgy csinálsz, mintha nem álltunk volna még fel egy James-Kroos-Isco-Bale középpályával...morientes írta:Ja,az gondolom elég lesz.Pláne hogy Marcelo is az a tipikus védekező tipus.A hátvédek?
Ramost kell felrakni kp-ra,mint szerdán,Illarra vagy Silva vigoban kevés lehet.Ez nem a granada vagy az eibar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Ja,az gondolom elég lesz.Pláne hogy Marcelo is az a tipikus védekező tipus.A hátvédek?
Ramost kell felrakni kp-ra,mint szerdán,Illarra vagy Silva vigoban kevés lehet.Ez nem a granada vagy az eibar.
LEGIO PATRIA NOSTRA
A hátvédek?morientes írta:Nem mondanám hogy nem támadó szellemű csapat De ki fog védekezni?MorataMartin írta:Mai kezdőm: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Illara/Isco - Jesé, James, Ronaldo - Chicharito.
- morientes
Nem mondanám hogy nem támadó szellemű csapat De ki fog védekezni?MorataMartin írta:Mai kezdőm: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Illara/Isco - Jesé, James, Ronaldo - Chicharito.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mai kezdőm: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Illara/Isco - Jesé, James, Ronaldo - Chicharito.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nagyon örülük a Juvénak...
Persze nem szabad őket lebecsülni...
DE!!!
A 352 , vagyis nem a játékrendszer, hanem az alapjáték, az alapkoncepció nem elég. Egyszerűen, két szóban nem elég.
Megviccelhetőek vele a nagycsapatok, meg a többi kp csapat főlé lehet vele emelkedni, de ha valaki jól felkészül ellen, akkor nagyon könnyen ki tudja húzni a méregfogát. Főleg így Pogba nélkül - ha jól tudom. Ez jól látszott talán idén is, de tavaly nagyon. A középcsapatokat (idén Dortmund, Monaco, Oly) meg tudják verni, de pl. egy Atleti ellen már kikaptak, tavaly pedig óriási leégés volt.
Carlo-nak jól fel kell készülnie. Az alapjátékuk sebezhető - bár valszeg játékrendszert váltani fognak. Fontos, hogy Bale és Benzema is felépüljön a meccsre. Vigyázni kell a pálya közepére, de ezt is meg lehet oldani pl. Benzemával, aki fogja majd Pirlo-t (azaz a mélységi irányítót). Lehet ilyen szempontból Chicha jobb lenne.
Szélen és a védelmük ingatag. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fogják kezelni Benzema visszalépésiet. Lehet egy kps-sal, így meg egalizálódik a pálya közepén lévő hátrányunk. A 3-as védelmi lánc is könnyen széthúzható, könnyebben eltolódik.
A széleken lesz a hangsúly... Rájuk kell erőszakolni a széljátékot, hiszen abba a rendszerből adódóan gyengék. Egyrészt kevés a széljátékosuk, másrészt a 3-as védelmi vonal tolódásakor valszeg a játéktér szélen lesz terület. Mi pedig jók vagyunk széljátékban.
Tehát a legfőbb dolog, hogy rájuk erőltessük a játékunkat. Aki feladja az elveit, a stílusát az fog veszteni, és ez valószínű a Juve lesz, mert ők gynegébb csapat, gyengébb karakterekkel, játékosokkal, gyengébb eddzővel, taktikával és kevesebb önbizalommal - értem ezalatt, hogy ők könnyebben feladják majd a stílusukat.
Persze nem szabad őket lebecsülni...
DE!!!
A 352 , vagyis nem a játékrendszer, hanem az alapjáték, az alapkoncepció nem elég. Egyszerűen, két szóban nem elég.
Megviccelhetőek vele a nagycsapatok, meg a többi kp csapat főlé lehet vele emelkedni, de ha valaki jól felkészül ellen, akkor nagyon könnyen ki tudja húzni a méregfogát. Főleg így Pogba nélkül - ha jól tudom. Ez jól látszott talán idén is, de tavaly nagyon. A középcsapatokat (idén Dortmund, Monaco, Oly) meg tudják verni, de pl. egy Atleti ellen már kikaptak, tavaly pedig óriási leégés volt.
Carlo-nak jól fel kell készülnie. Az alapjátékuk sebezhető - bár valszeg játékrendszert váltani fognak. Fontos, hogy Bale és Benzema is felépüljön a meccsre. Vigyázni kell a pálya közepére, de ezt is meg lehet oldani pl. Benzemával, aki fogja majd Pirlo-t (azaz a mélységi irányítót). Lehet ilyen szempontból Chicha jobb lenne.
Szélen és a védelmük ingatag. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fogják kezelni Benzema visszalépésiet. Lehet egy kps-sal, így meg egalizálódik a pálya közepén lévő hátrányunk. A 3-as védelmi lánc is könnyen széthúzható, könnyebben eltolódik.
A széleken lesz a hangsúly... Rájuk kell erőszakolni a széljátékot, hiszen abba a rendszerből adódóan gyengék. Egyrészt kevés a széljátékosuk, másrészt a 3-as védelmi vonal tolódásakor valszeg a játéktér szélen lesz terület. Mi pedig jók vagyunk széljátékban.
Tehát a legfőbb dolog, hogy rájuk erőltessük a játékunkat. Aki feladja az elveit, a stílusát az fog veszteni, és ez valószínű a Juve lesz, mert ők gynegébb csapat, gyengébb karakterekkel, játékosokkal, gyengébb eddzővel, taktikával és kevesebb önbizalommal - értem ezalatt, hogy ők könnyebben feladják majd a stílusukat.
- morientes
Ja jó volt tegnap az andalúz betyár,külön tetszett hogy nem ült fel a provokációnak.Igaz, hogy nem cenyoba volt Ramos (az lesz a következő lépés), de megmondtam, hogy jó lehet Toni mellett. Persze sokan tolták a bullshitet, mert tavaly Alonsoval az oldalán lebőgött a Bárszá ellen...
De cenyó nem lesz,meg van oda az új sztár
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valld be, hogy a te kezed van a dologban!Kerlon írta:Igaz, hogy nem cenyoba volt Ramos (az lesz a következő lépés), de megmondtam, hogy jó lehet Toni mellett. Persze sokan tolták a bullshitet, mert tavaly Alonsoval az oldalán lebőgött a Bárszá ellen...
Szóval Carlonak jár a pacsi, nem volt egyszerű, de végig meg volt a meccs irányítása és csak rajtunk meg Oblakon múlott, hogy még így is szoros volt...
Aki meg Khedirat akarta berakni a kezdőbe, azt tiltsuk ki. Se utkozni, se tamadni nem tud, igazából semmit se tud.
Vagy egy belső ember vagy, aki szivárogtatja ki az infókat
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.