Sorozatok, TV műsorok
- mocsok
Re: Sorozatok, TV műsorok
jajj most megint oldalakon keresztül ez a hülye mese lesz a téma.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
GT barcás?pheco írta:Csak azért, mert Barcás?dzsi91 írta:GT-t nem igazán csípem
Nekem a Battle of Gods is bejött, meg ez az új revival of "F" is jónak igérkezik... A GT-nél se volt rossz az alapsztori, azért az bejövős ,hogy az utolsó harc pont a Sárkány gonosz verziói ellen volt, de tök fölösleges volt erőltetni Pan-t meg Trunks-ot és ez a "SonGoku újra gyerek" is egy halott ötlet volt.pheco írta: GT szerintem is nagyon gyenge, nem bírtam túl sokáig nézni. Viszont a Z-t imádtam, ha fele olyat tudnának csinálni és a hangulatát valamennyire visszaadják, akkor engem már megvettek.
De szerintem most ez jó lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak azért, mert Barcás?dzsi91 írta:GT-t nem igazán csípem
GT szerintem is nagyon gyenge, nem bírtam túl sokáig nézni. Viszont a Z-t imádtam, ha fele olyat tudnának csinálni és a hangulatát valamennyire visszaadják, akkor engem már megvettek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Na, ez az év híre!!! Innentől kezdve jöhet bármilyen sorozat, nem érdekel. Csak a DB!!!!TéOeM írta:Szóval lesz új Dragon Ball sorozat?
http://www.toei-animation.com/en/conten ... ball_super
Remélem egy szép kerek befejezést is tolnak neki, GT-t nem igazán csípem(igazából számomra meg sem történt).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, ez az év híre!!! Innentől kezdve jöhet bármilyen sorozat, nem érdekel. Csak a DB!!!!TéOeM írta:Szóval lesz új Dragon Ball sorozat?
http://www.toei-animation.com/en/conten ... ball_super
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az első két rész baromi uncsi volt, még ha az alapozásra szükség is volt, a 3-4 már alakult, de mondjuk hogy már majdnem a fele lement, ahhoz képest tényleg nem kaptunk eddig sokat.Norbii írta: Az új got évad pedig eddig eléggé szar, és még finoman fogalmaztam. jon, és tyrion szálain kívül kuka az egész, talán még dany is rendben van még..a többi nagyon elszállt a könyvtől, ami nem is lenne gond de teljesen hülyeség az egész.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Dragon Ball GTBecksy23 írta:Hm, Dragon Ball Nemrég fejeztem be a Z-t, melyik jön utána?Remy írta: Ja, nem... ezt már régóta vágtam. Magyar sugárzás megszűnése után eredeti nyelven toltam. Csak, most téma volt az eredeti vs szinkron.
De az már csak fanmade csak folytatták a sorozatot de nem az eredetit író öreg képregényei alapján, mert annak a DBZ 291-es részével vége van...
Milyenek már ezek az új szinkronhangok a GoT-ban... Stohl Buci mint Jamie k..ra nem illik hozzá
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem zseniális a Newsroom, igazából nem a történések viszik előre a sorozatot, senki ne várjon egy BB-t. Az egész arról szól, hogy a híradós embereink megunták, hogy folyton csak a nézettségnövelő szennyet rakják ki a nézők elé, a valódi tartalommal bíró hírek pedig a "falak mögött" maradnak.
Sokaknak zavaró lehet esetleg a politikai tartalom, de nekem pl felkeltette az érdeklődésemet és pluszba utána is olvastam az USA politikának.
Sokaknak zavaró lehet esetleg a politikai tartalom, de nekem pl felkeltette az érdeklődésemet és pluszba utána is olvastam az USA politikának.
- h3x0r
Az elso resz nekem is nagyon tetszett, majd jott egy nagyon gyenge folytatas. Majdnem kaszalta is azon percben, de a 3-as es 4-es reszek ismet jobbak lettek, annyi kivetellel, hogy par szereplo egy kicsit idegesitett.Norbii írta:nekem sajna nem jött be. az első rész tetszett, de utána mintha stílust váltott volna a sorozat és eléggé unalmasnak tartottam, pedig a téma nagyon is jó.nmate írta:Remek sorozat, minden tekintetben.
Amennyi spoilert hallottam a konyvesektol, mar varom azokat az idoket, amikor csak uj tortenetek lesznek.Norbii írta:Az új got évad pedig eddig eléggé szar, és még finoman fogalmaztam. jon, és tyrion szálain kívül kuka az egész, talán még dany is rendben van még..a többi nagyon elszállt a könyvtől, ami nem is lenne gond de teljesen hülyeség az egész.
Nekem tetszik ez a mostani, talan a tobbi evadtol kicsit eluto irany, hogy nem csak megtortennek az esemenyek, hanem megertjuk a karakterek motivacioit is.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nekem sajna nem jött be. az első rész tetszett, de utána mintha stílust váltott volna a sorozat és eléggé unalmasnak tartottam, pedig a téma nagyon is jó.nmate írta:Remek sorozat, minden tekintetben.
Az új got évad pedig eddig eléggé szar, és még finoman fogalmaztam. jon, és tyrion szálain kívül kuka az egész, talán még dany is rendben van még..a többi nagyon elszállt a könyvtől, ami nem is lenne gond de teljesen hülyeség az egész.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoileres Flash kép
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grodd vs Flash Első ránézésre elég komoly a kinézete. Kíváncsi vagyok, ő lesz-e a főellenség a 2. évadban, vagy behoznak valaki mást.
Olvasva amúgy a uccsó részekről. Elég komoly zúzda lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grodd vs Flash Első ránézésre elég komoly a kinézete. Kíváncsi vagyok, ő lesz-e a főellenség a 2. évadban, vagy behoznak valaki mást.
Olvasva amúgy a uccsó részekről. Elég komoly zúzda lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Dragon Ball GT.Becksy23 írta:Hm, Dragon Ball Nemrég fejeztem be a Z-t, melyik jön utána?Remy írta: Ja, nem... ezt már régóta vágtam. Magyar sugárzás megszűnése után eredeti nyelven toltam. Csak, most téma volt az eredeti vs szinkron.
Nemsokára jön az új Movie , a Dragon Ball Z - Battle of Gods is nagyon adta.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hm, Dragon Ball Nemrég fejeztem be a Z-t, melyik jön utána?Remy írta: Ja, nem... ezt már régóta vágtam. Magyar sugárzás megszűnése után eredeti nyelven toltam. Csak, most téma volt az eredeti vs szinkron.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remek sorozat, minden tekintetben.
- h3x0r
The Newsroom. Nezte valaki?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Izgalmas élete lesz a csajnak ha így lesz. Mondjuk ha Ramsay hozna kolbászt vacsorára, biztos nem fogadnám el...h3x0r írta:GoT 5x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ez komoly, hogy az a kis kocsog fogja megkapni Sansat? Remelem hamar kinyirjak. :Đ
Nem illik.
- h3x0r
GoT 5x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ez komoly, hogy az a kis kocsog fogja megkapni Sansat? Remelem hamar kinyirjak. :Đ
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem erős volt fisk, mint villain, és ami nagyon érdekes volt, és még nem igazán láttam ilyet, az az, hogy a főhős helyett az ellenségnek mutatták meg a romantikus szálát, megismerhettük az ő küzdelmeit és nehézségeit a szerelemmel, miközben rosszfiúskodott. nem azt mondom, hogy jó szál volt ez, de mindenesetre igencsak érdekes koncepció volt.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ilyen sorozatnál nem nagyon számít nálam a spoiler de ja, ez nem volt az amúgy nem rossz, de remélem vele kezdenek valamit. Mondjuk az tetszett, ahogy az étteremben majdnem mindenki az ő embere volt és hirtelen felálltak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ilyen sorozatnál nem nagyon számít nálam a spoiler de ja, ez nem volt az amúgy nem rossz, de remélem vele kezdenek valamit. Mondjuk az tetszett, ahogy az étteremben majdnem mindenki az ő embere volt és hirtelen felálltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema