Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
a pool visszajöhetett volna a bl helyezésért való meccsbe, ha a mu veresége után ma nyer, de úgy néz ki, hogy köszönik szépen, nem kérnek belőle.
Tavaly az ev fiatal jatekosa volt. Suarez lett az ev jatekosa
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hehe írta:felesleges ide hazard, teljesen átlagos játékos.
beszarok ezeken a megcáfolhatatlan benyögéseiden.
az első részével viszont egyet értek, vagyis inkább úgy mondom, hogy már nem kell... anno kellett volna amikor nem is tudom kit hoztunk helyette, nem akarok hülyeséget írni. Ennél ő már nem fog feljebb lépni, a Chelseaban tuti nem. Az meg eléggé szánalmas az angol bajnokságra nézve, hogy tavaly is Hazard lett az év játékosa de ehhez képest idén semmi pluszt nem tett hozzá a saját maga játékához(szerintem) és így is ő lett megint az év legjobbja. De ha mondjuk José papa azt mondaná, hogy küldi a belgát Baleért cserébe és plusz 40misi akkor deal.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...and flame on
Amúgy szerintem sem nagy cucc, de az átlagos szó erős azért, nem teremnek négyesével a zsenik, mint 15-20 éve.
Amúgy szerintem sem nagy cucc, de az átlagos szó erős azért, nem teremnek négyesével a zsenik, mint 15-20 éve.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát oke,hogy Hazardot sokan kiszolgáló szerepkörben látják,de ennek ellentmond hog y rengetegszer próbálkozik maga is,de ezzel arányosan viszont ahhoz képest nincs sok gólja.
Nekem többször úgy tűnik hogy túl válkalja magát.Kicsit DM feeling,csak ő közelebb játszik a kapuhoz,meg többször el is találja,csak abból kevés a gól.
A holland mester meg sokszor volt jó helyen.A '95-ös BL győzelemmel alapozta meg a presztìzst,de onnantól bitang keretei voltak,amivel illő volt hozni a tutit.
Mondjuk volt még az Alkmar,velük tudott bajnok lenni az ajax meg a psv előtt,de én sem tartom annak a mindent megváltó mágusnak.Edzőnek jó,de pedagógusnak szar,és így nehéz csúcsra érni egy világsztárokkal telitűzdelt csúcs csapatnál.Ha viszont,megvan a top csapat,de egyéniség nincs,(MU),akkor megint csak ott van ahol a part szakad.
Nekem többször úgy tűnik hogy túl válkalja magát.Kicsit DM feeling,csak ő közelebb játszik a kapuhoz,meg többször el is találja,csak abból kevés a gól.
A holland mester meg sokszor volt jó helyen.A '95-ös BL győzelemmel alapozta meg a presztìzst,de onnantól bitang keretei voltak,amivel illő volt hozni a tutit.
Mondjuk volt még az Alkmar,velük tudott bajnok lenni az ajax meg a psv előtt,de én sem tartom annak a mindent megváltó mágusnak.Edzőnek jó,de pedagógusnak szar,és így nehéz csúcsra érni egy világsztárokkal telitűzdelt csúcs csapatnál.Ha viszont,megvan a top csapat,de egyéniség nincs,(MU),akkor megint csak ott van ahol a part szakad.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Confirmed. Van Gaal attól, hogy jól szerepelt a VB-n a hollandokkal, még mindig nem egy szuperedző a szememben.. az a mu pedig hát hogy is mondjam nem fogja a világot megváltani Falcaoval.Realista24 írta:Akkor mielőtt hangosan hahotázol, próbáld meg használni a googlet.Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Hernandez
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor mielőtt hangosan hahotázol, próbáld meg használni a googlet.Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Hernandez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit. Annyit nyilatkozott van Gaal, hogy azért mondott viszlátot Welbecknek és Hernandeznek is, mert nem tudtak bekerülni több év alatt a kezdőcsapatba, így ő esélyt sem ad nekik.Realista24 írta:http://futbol.as.com/futbol/2015/04/27/ ... 41964.htmlEz mégis mi ez? Nem értem miért kell elhinni minden kamu cikket, de hát kinek a pap, kinek a paplan..
Vagy meg lett cáfolva?
Félre ne értsd, én nem akarom védeni van Gaalt, mert nem igazán szívlelem, rengeteg megkérdőjelezhető és rossz döntése van, csak nekem bűzlik ez a cikk.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nincs amiért telhetetlennek lenni, ha lehet akkor egyazegyben el kell cserélni. Persze ezek megint alaptalan pletykák, lehet hogy nem is kell senkinek Bale, és Perez sem adná el...A Bale-Hazard cserével amúgy kb senki nem járna rosszul. Viszont Bale-t nagyon sokért lehet elpasszolni, amennyit Hazardért nem fizetnék...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://futbol.as.com/futbol/2015/04/27/ ... 41964.htmlEz mégis mi ez? Nem értem miért kell elhinni minden kamu cikket, de hát kinek a pap, kinek a paplan..
Vagy meg lett cáfolva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez mégis mi ez? Nem értem miért kell elhinni minden kamu cikket, de hát kinek a pap, kinek a paplan..dannen írta:emellett a bohóc mellett meg nem tudok elmenni szó nélkül. falcao minőségi játékos? rúgott 4 gólt eddig, te szerencsétlen. chicha bőven jobb játékos jelenleg. falcaot már mindenki kívül látná manchesterből, nagyot húztál vele mondhatom.Van Gaal: "Chicharito jövője? Én már idén is másik csapathoz küldtem. Azt mondtam neki amit Welbecknek is, itt csak csere lesz és nem hiszem, hogy ez neki jó lenne. Most pedig csak azért mert lőtt egy gólt más ember lett? Nem hiszem. Falcao vele ellentétben minőségi játékos, neki van helye a Unitedben."
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szarni bele, ezért tart ott a PL ahol, kb annyit is ér lassan az egész bajnokság, mint Falcao.dannen írta:emellett a bohóc mellett meg nem tudok elmenni szó nélkül. falcao minőségi játékos? rúgott 4 gólt eddig, te szerencsétlen. chicha bőven jobb játékos jelenleg. falcaot már mindenki kívül látná manchesterből, nagyot húztál vele mondhatom.Van Gaal: "Chicharito jövője? Én már idén is másik csapathoz küldtem. Azt mondtam neki amit Welbecknek is, itt csak csere lesz és nem hiszem, hogy ez neki jó lenne. Most pedig csak azért mert lőtt egy gólt más ember lett? Nem hiszem. Falcao vele ellentétben minőségi játékos, neki van helye a Unitedben."
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ennyike...Mondjuk már amikor a chelseabe igazolt, akkor úgy gondoltam, hogy onnét már nem nagyon hozzuk el.Rossz csapatban van két szempontból is.
1. Szinte semmit nem fejlődött.
2. Megfizethetetlen lett...
Amúgy szerintem készen állna a madridra. Arra nem áll készen, illetve nem mutat annyit, hogy 100 milliókért igazoljuk le. Arra készen áll, hogy egy jó játékos legyen nálunk, aki segít a csaptnak, rugatja a gólokat CR-rel, megveri az embereket egy az egyben. De nem kirakatembernek kellene ide, arra már megvan a szereplőnk. És szerintem neki jól is állna ez a szerep, ahogy a cikkekben is van, ő kb jobban szeret gólhelyzetbe hozni játékosokat, mint maga berúgni őket. Nem hinném, hogy neki szüksége van olyan rivaldafényre, mint CR-nek vagy éppen Bale-nek.
A Bale-Hazard cserével amúgy kb senki nem járna rosszul. Viszont Bale-t nagyon sokért lehet elpasszolni, amennyit Hazardért nem fizetnék...
Azért mert - tudom itt már lerágott csont és RMCF miatt már bűn kimondani kb.. - itt egyes játékosok sajtója k*rvajó a másiké meg kb pocsék. Modric és az év legrosszabb igazolása.... szóval ez is mi már?! Ezen soha nem teszem túl magam. De pl Neymar és Bale vagy akár Hazard sajtója is sokkal jobb mint maga a játékos.... Sajnos a szimpátiaszavazáson. jah bocs szóval az aranylabda szavazáson ezek sokszor nagyobb súlyban vannak figyelembe véve mint a valós tudás....wxyz írta:Ameddig Modric tartja a szintet esélye nem leszDrake írta:
A 3. Nejmár lesz.
Mondjuk Suarez sem rosszabb, mint Neymar, sőt...de ő valamiért fel sem merül
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rossz csapatban van két szempontból is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szerintem alapból nem teljesen van tisztában a képességeivel. Általában túlvállalja magát, 2-3 védőnek is simán nekimegy, aztán amikor szerelik meg reklamál...
Ott meg azzal mentegetőztek, hogy fáradt. Valljuk be, hogy még ő sincs azon a szinten, amit megjósoltak neki. De az is biztos hogy Mou focija nem 100%osan az őr erősségeit fejleszti.nmate írta:Ja, ezzel egyetértek, bár én a VB-n vártam tőle többet, de ott is csak a forgolódás ment.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
akkor mondhatjuk, h ez is lehet arra magyarazat, h miert csak 13/9 a stattja.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, ezzel egyetértek, bár én a VB-n vártam tőle többet, de ott is csak a forgolódás ment.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...