Nem vagyok benne biztos, hogy jobban jártatok volna a juvéval a stílusa miatt, de mind1...lesliejr írta:Kinek a könnyebb ág jut, kinek a nehezebb, ahol meg sok a hiányzó.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kinek a könnyebb ág jut, kinek a nehezebb, ahol meg sok a hiányzó.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látom magam előtt, hogy egy kis eldugott szobában tartanak a barcások boszorkányokat akik döfködik a voodoo babákat, mert ez már a vicc kategóriába tartozik, hogy ezek ellen minden csapat elveszti a hùzóembereket... Pfejj
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk én nem miattuk szerettem meg a focit,de korszakosnak korszakosak,ez kétségtelen.két korszakos játékos akik alapjaiban szerettetik meg a focit bárhol a világon
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem kb erről is szól a fórumozás. Azt sosem értettem, hogy egy oldalon, mondjuk itt mit kell azzal foglalkozni, hogy egy másik fórumon ki mit írt. Bezzeg a 9 gólnál ez meg az ment, na most akkor mi itt mit írunk. Ez nagyon ovis dolog. Az számít ami itt van, akinek számít, hogy máshol mi megy, az azt a véleményét írja be oda. De aki rendszeres vendég ezen a fórumon, azt ne próbáljátok beterelni egy olyan mederbe, ahová nem kéne vagy megpróbálni ráhúzni azt, amit mondjuk odaát tapasztaltok. Mert biztos olyanok, csak itt megjátsszák magukat. Én talán ha 1x írtam évekkel ezelőtt odaát, de mivel egy másik fórumon is rendszeres látogató vagyok, a 3 már sok lett volna és érdekesnek találtam, hogy a legnagyobb rivális szurkolóival beszélgessek. Ez azóta is tart, így az igazi hazai pálya kiesett. Beleolvasok, vannak értelmes arcok ott, ahogyan itt is, de aktívan nem veszek részt.sandorzolika írta:kíváncsi vagyok az értelmes véleményekre!
Azért a fociról is essen szó. Lehet mondani bármit a Barca-ra, meg lehet találni a hibapontokat, mert azok minden csapatnál vannak, de ami tény, hogy tavaszra nagyon összeállt a csapat. Akkor is ezt fogom mondani, ha esetleg semmit se nyerünk, mert arra is van még esély. Bajnokság végig meleg lesz, BL mindig lutri is egy kicsit, a kupa döntőn meg elég egy rossz nap. De a játékosok jó formában, érzik egymást, elöl a 3as nagyon összeállt. Gördülékeny a játék, fél mozdulatokból vágják mit akar a másik és ez LE érdeme, ezt elvenni már nem lehet tőle. Lehet rá mondani, hogy báb, meg nagy rá a kabát, de csak összerakta ezt a csapatot. Bevallom ősszel én sem gondoltam volna, de mindenkinek megtalálta a helyét. Messi-vel megértette, hogy nem kell minden támadásnál főszereplő lenni, Suarez-t szépen beillesztette, ahogy Neymar-t is. Xavi-t jól használja, Sergi Roberto-nak megmutatta, hogy nem irányító, hanem Busquets helyettese, Piqué és Alves újra a régi, Iniesta is magára talált stb. Lehetne sorolni még, de mindenkiből kihozta a legjobbat. Élmény nézni a ritmusváltásainkat, ha kell tudunk taktikusan védekezni, mint a PSG ellen is, de ha kell letámadunk és beszorítjuk az ellenfelet. Ha az ellenfél pontrúgással jön nem kell reszketnünk, ha mi rúgjuk bizakodhatunk, hogy gól lesz. Egy komplett csapatot csinált fél év alatt, jól forgatja a keretet, nincsen széthajtott játékosunk.
Biztos lesz, aki azt mondja, hogy Luchonak semmi köze hozzá és az egészet Messi találta ki, de ezt csak az hiszi el, aki el is akarja hinni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem madridi részről van gond Messi megítélésével.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Néha azért el lehet gondolkodni azon is hogy melyik 2 játékoson megy a téma. Vagyok olyan szerencsés hogy mar több mint 15 éve nézek meccseket. Gondolom vannak itt nalamnal tapasztaltabbak is .
A lényeg az hogy 5 ev mulva vagy 10 ev mulva bizony én azt hiszem vissza sirjuk a mi ronaldonkat ők meg a messit. Olyan két korszakos játékos akik alapjaiban szerettetik meg a focit bárhol a világon. Ráadásul evente képesek 50 gol felett termelni es szinte vvégig játszani minden meccset. Itt lehet mondani hogy szorgalom meg ösztön de az biztos hogy mindketten hatalmasat meloznak a sikerért es abban is biztos vagyok hogy az egymással való versenyzés teszi őket jobbá évről évre!
Hatalmas jatekosok mindketten, persze Cr fele húz a szivem viszont azt is elismerem amit messi letesz az asztalra.
Tok mind1 hogy miként lovi a golokat a lényeg a címek megnyereseben van.
Emlekszem a 7 szemvedessel teli ev közben azt hittem evtizedek múltán látok olyan játékot jatekost akik ma jatszanak a Madridban...huu akkor ha valaki mutatott volna egy promot...a pofam befogva dudoltam volna el a 7 evet ;-)
Egy szó mint száz ez a 2 jatekost tisztelni es értékelni kell...amig jatszanak. Mert maguk utan akkora űr fog lenni hogy egész édes magyar hon belefog esni!!!
A lényeg az hogy 5 ev mulva vagy 10 ev mulva bizony én azt hiszem vissza sirjuk a mi ronaldonkat ők meg a messit. Olyan két korszakos játékos akik alapjaiban szerettetik meg a focit bárhol a világon. Ráadásul evente képesek 50 gol felett termelni es szinte vvégig játszani minden meccset. Itt lehet mondani hogy szorgalom meg ösztön de az biztos hogy mindketten hatalmasat meloznak a sikerért es abban is biztos vagyok hogy az egymással való versenyzés teszi őket jobbá évről évre!
Hatalmas jatekosok mindketten, persze Cr fele húz a szivem viszont azt is elismerem amit messi letesz az asztalra.
Tok mind1 hogy miként lovi a golokat a lényeg a címek megnyereseben van.
Emlekszem a 7 szemvedessel teli ev közben azt hittem evtizedek múltán látok olyan játékot jatekost akik ma jatszanak a Madridban...huu akkor ha valaki mutatott volna egy promot...a pofam befogva dudoltam volna el a 7 evet ;-)
Egy szó mint száz ez a 2 jatekost tisztelni es értékelni kell...amig jatszanak. Mert maguk utan akkora űr fog lenni hogy egész édes magyar hon belefog esni!!!
- Hasta el final, Vamos Real -
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Hat pedig bevallom en is hogy minden komolyabb meccsen amit játszunk felnezek az eurobarca is miket irnak rolunk, jatekrol, játékosokról!
Lam onnan milyen a meglátás. Es igen van par ember akinek nincs is amiért a hozzaszolasat elolvasnom mert az utalat erősebb az észnél...de bizony itt is vannak kozottunk ilyenek. En pl komolyabb barca meccsen is nezem az eurobarca fórumot es probalom kideriteni mik a hibáik, azok vissza teroek vagy sem, hogy allnak a kondival, milyen a taktika, csereknel változik-e a taktika stb. Ezeket amúgy nem tudnám mert ruhellek barca meccset nézni de azert erdekel hogy mire szamithat az ember ellenuk jatszva vagy egy olyan ccsapat ellen akinek van esélye elkapni őket ezáltal behuzni nekünk a bajnoki aranyat.
Úgyhogy nálam pl ezért van az hogy ide is oda is benezek...kíváncsi vagyok az értelmes véleményekre!
Lam onnan milyen a meglátás. Es igen van par ember akinek nincs is amiért a hozzaszolasat elolvasnom mert az utalat erősebb az észnél...de bizony itt is vannak kozottunk ilyenek. En pl komolyabb barca meccsen is nezem az eurobarca fórumot es probalom kideriteni mik a hibáik, azok vissza teroek vagy sem, hogy allnak a kondival, milyen a taktika, csereknel változik-e a taktika stb. Ezeket amúgy nem tudnám mert ruhellek barca meccset nézni de azert erdekel hogy mire szamithat az ember ellenuk jatszva vagy egy olyan ccsapat ellen akinek van esélye elkapni őket ezáltal behuzni nekünk a bajnoki aranyat.
Úgyhogy nálam pl ezért van az hogy ide is oda is benezek...kíváncsi vagyok az értelmes véleményekre!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te is tudod, hogy Messi minden meccsen rúghatna annyit, csak nem akar, mert jó srác és nem rontja el mindenki játékát. A kicsi norvég kap vagy 35 percet a végén egy lefektetett Almeria ellen, alig váromdzsi91 írta:Na mégis csak a hatalmas Reak Madrid képes egy 9est gurítani egy meccsen holnap mi is gálázunk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Mindig oda-vissza nézem, ha netközelben vagyok, és a meccs megadja a lehetőséget az olvasgatásra. Ebben semmi cinizmus nincs, inkább a saját véleményedet jellemezd. Bármit írhatunk, mi leszünk a hülyék. És ha az eurobarcán olvastad a véleményeket, akkor is tévedsz. A szokásos 3 hülye beírta a véleményét, a másik 30 pedig elmondta, hogy akárki ellen, de annyit rúgni elismerendő. Ha én csak az elmúlt 4-5 hozzászólásból (tiédet is beleértve) indulnék ki a Madridistákból, akkor rég töröltem volna innen magam. Itt is, ott is megvannak, akik annyira átmentek a "gyűlöljük a másik csapatot" dologba, hogy már lassan azt sem tudják, hogy a saját csapatuk mit csinál. És nem adom meg az örömöt, hogy válasszak az általad felvázolt válaszokból, mert mindkettő rossz. Megvan a három pont. Pont.Toti írta:cinikuskodhatsz, de ez van.mahitoo(Henke) írta: Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkor azért...
egyébként semmi közöm hozzá, de az mi, h egy barcelona szurkoló barcelona élő meccs közben egy madrid forumra ír. ezt most ne vedd bántásnak, nem azért írtam, csak meglepő na.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na mégis csak a hatalmas Reak Madrid képes egy 9est gurítani egy meccsen holnap mi is gálázunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
cinikuskodhatsz, de ez van.mahitoo(Henke) írta: Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkor azért...
egyébként semmi közöm hozzá, de az mi, h egy barcelona szurkoló barcelona élő meccs közben egy madrid forumra ír. ezt most ne vedd bántásnak, nem azért írtam, csak meglepő na.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sandorzolika
Meg 9 se lessz nem hogy 10.
Bar lehetett erre számítani nekem már csak egy messi gol hiányzik még igy holnap ha Ronaldo nem lo nagyon hamar mester3ast akkor az lessz hogy kap egy sárgát hisztiert es szevasz sevilla/bajnokság! Abba már most mernek fogadni hogy nem fogja lejatszatni a sevilla valencia meccseket...valamelyiken biztos nem fog jatszani eltiltás miatt!!!
De igy legalább a bl-re lehet koncentrálni! Azt ha megnyerjuk akkor újra mi vagyunk a császárok. Csak kozbe elő ne hozza senki a 22 mmeccses szériát mert akkor újra szomorú leszek
De persze ez mind megérzés...hátha rám cáfolnak a ssrácok!!!!
Bar lehetett erre számítani nekem már csak egy messi gol hiányzik még igy holnap ha Ronaldo nem lo nagyon hamar mester3ast akkor az lessz hogy kap egy sárgát hisztiert es szevasz sevilla/bajnokság! Abba már most mernek fogadni hogy nem fogja lejatszatni a sevilla valencia meccseket...valamelyiken biztos nem fog jatszani eltiltás miatt!!!
De igy legalább a bl-re lehet koncentrálni! Azt ha megnyerjuk akkor újra mi vagyunk a császárok. Csak kozbe elő ne hozza senki a 22 mmeccses szériát mert akkor újra szomorú leszek
De persze ez mind megérzés...hátha rám cáfolnak a ssrácok!!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Toti írta:10 lesz a vége.
kíváncsi vagyok, h a hungarokatalánok mennyire minősítik majd le a getafét és mennyire emelik fel a csapatukat? csak mert mikor megszórtuk a granadát mást sem lehetett olvasni tőlük csak azt, h mekkora szarkupac a granada és h a real madridnak lófasz érdemes sem volt abban a darában.
nagyon kíváncsi leszek.
és most nyílván majd itt (madridom forumon) megy a nagyítás a barcásoktól, hogy igen szar volt a getafe, meg mit tudom én..
Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkor azért...
- András93
Uruguay, Paraguay, Jamaica. Mennyire jó csoport? Majd attól függ, mennyi gólt lő.Anyaka írta:Ha szeptembertől is így megy Messinek, akkor megint megdöntheti a 90 gólos szezonját. Főleg, hogy lesz Copa América is. Ott meg van kit kitömni, ha jó csoportot kifog.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha nyer a Villareal ellen az Atletico, akkor már nagyon nem fogja érdekelni őket az a meccs, mert a harmadik hely is eldől, mivel a Levante, Granada, Bilbao gyenge. Attól függ majd az egész, hogy holnap mit hoznak össze. Sociedad a mumusuk igazából. Három meccs óta nem győzték le őket, de most a Sociedad sincs túl nagy formában, mert az utolsó öt meccsen nem nyertek.sebydani írta:felőlem lőhetnek tizenkettőt is, az Atma meg a Socieadad buktatja őket majd, CR holnap elrak hármat, aztán öröm bódottá
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, meg, ha C januártól is úgy tolja, mint ősszel, meg nem tiltják el X meccsre, akkor... Ugyanaz a helyzet. Most Messi kapcsolt rá, ősszel meg CR pörgött maxon.Anyaka írta:Ha szeptembertől is így megy Messinek, akkor megint megdöntheti a 90 gólos szezonját. Főleg, hogy lesz Copa América is. Ott meg van kit kitömni, ha jó csoportot kifog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ma csak úgy fosod a szót, hogy gálázik a kedvenc csapatodAnyaka írta:Ha szeptembertől is így megy Messinek, akkor megint megdöntheti a 90 gólos szezonját. Főleg, hogy lesz Copa América is. Ott meg van kit kitömni, ha jó csoportot kifog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
felőlem lőhetnek tizenkettőt is, az Atma meg a Socieadad buktatja őket majd, CR holnap elrak hármat, aztán öröm bódottá
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha szeptembertől is így megy Messinek, akkor megint megdöntheti a 90 gólos szezonját. Főleg, hogy lesz Copa América is. Ott meg van kit kitömni, ha jó csoportot kifog.