Mi megkaptuk a leggyengébb Juvét,Ők a Bayernt. #makkbarcaRemy írta:Na szóval... #makkbarca újra lecsap.
Bundesliga
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Véletlenül sem szerencsétlen Lewa, és #getwellsoon, nem.. makk barca..Remy írta:Na szóval... #makkbarca újra lecsap.
Müllerben bízom Illetve egy jó Pizzaro sose rossz
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sierra írta:Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
Na szóval... #makkbarca újra lecsap.A Dortmund ellen gólt szerző Robert Lewandowski a meccs hajrájában ütközött Mitchell Langerak kapussal, és ennél rosszabbul nem nagyon járhatott volna. A lengyel csatár – aki a mérkőzés utolsó perceiből semmire sem emlékszik – agyrázkódást szenvedett, valamint eltört a felső állkapcsa és az orra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
bocs a dupláért, de már nem volt szerkesztés
ja és utána meg átmegyek a film toikba és meglátom a what a lovely day.
Amúgy a München most ír majd alá egy 2030ig szóló szerződést az Adidassal, ami alatt 900M euróval támogatják őket.
ja és utána meg átmegyek a film toikba és meglátom a what a lovely day.
Amúgy a München most ír majd alá egy 2030ig szóló szerződést az Adidassal, ami alatt 900M euróval támogatják őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Arra ébredni, hogy Neuer fejét látom a kihagyott 11-e után. nyehehehhehehehehehehe
Hogy én mennyire utálom ezt a redvás München. Talán jobban, mint a Barcát.
Arra ébredni, hogy Neuer fejét látom a kihagyott 11-e után. nyehehehhehehehehehehe
Hogy én mennyire utálom ezt a redvás München. Talán jobban, mint a Barcát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kicsit bealudtam a meccsen és mire felkeltem arra emlékszem, hogy Robben sehol (ez volt a hosszabbításban). Aztán megint bealudtam és látom Neuer alkot, meg még páran.
Erre látom Robben megint off... Vicces, hogy a barca mindig a nehezet kapta elvileg, de mire jött a nagy meccs addigra kiesnek a meghatározó emberek minden csapatból. Na mind1... Gratula a dortmundnak!
Erre látom Robben megint off... Vicces, hogy a barca mindig a nehezet kapta elvileg, de mire jött a nagy meccs addigra kiesnek a meghatározó emberek minden csapatból. Na mind1... Gratula a dortmundnak!
most megint lesérült robben?
ilyen mákja nem lehet egy csapatnak. mármint a barcának.
#bigsuprise
ilyen mákja nem lehet egy csapatnak. mármint a barcának.
#bigsuprise
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Diaby? Hargreaves? Saha?Sierra írta:Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
Robben meg tényleg a legsérülékenyebb játékos ever.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
Robben meg tényleg a legsérülékenyebb játékos ever.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lewa is lesérült, nem?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hihetetlen amúgy...Amúgy Robben visszajön és lesérül? #Barca
Hát igen a vége felé már tényleg őszinte volt minden mozdulata, még a kommentátor is megjegyezte, hogy milyen durva fejet vágott. Avatar gyanús, ha lesz jó minőségben.istimester írta: Szerintem most egyszerűen csak idegbeteg volt
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
A barca meccseken hajtotta a darazsakat a pálya szélén, ahogy Rmfc mondaná.Sierra írta:Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.dannen írta:emlékeim szerint mindig csinálta.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Megint részeg.András93 írta:Puhl szerint a Lewandowskis eset 11-es. Szerintem meg les volt.
Szerintem most egyszerűen csak idegbeteg voltSierra írta:Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.
Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.dannen írta:emlékeim szerint mindig csinálta.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Világ életében egy bohóc volt.Örülök Klopp-nak így meg van az esély,hogy kupával búcsúzzon.besteve7 írta:Mi történt Guardiolaval, emlékeim szerint a Barca kispadján nem nagyon élt ennyire együtt a meccsel, csak elvolt magának ... Most meg, már majdnem Klopp/Siomeonei magasságokban csinálja a showt a pálya mellett.
Imádnám Guardiola fejét amikor a Barca a szart is kiveri belőlük,de fordítva is Ugyanez ilyen még nem volt h tok semlegesen tudjak nézni Barca meccset.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- András93
Chelsea ellen bevágta.dannen írta:kapussal rúgatni, bohócok
Amúgy Robben visszajön és lesérül? #Barca
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Na azt a Bayern főleg magának köszönheti, az első 60 percben, ki kellett tömni a Dortmundot, aztán meg leültek, a 11 párbajoknál meg szó szerint ketten is leültek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jön az az egy év alkotói szabadság, legyetek nyugodtanSierra írta:Na itt nem lesz tripla.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Neuer megint hozza a formáját