Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Zene

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 24., hétfő 17:06

Nyanara feat. Margo Elena - We Are The Same In The Dark

Cosmo's Midnight feat. JaysWays - Won't You Stay

Subnova - String
messideco írta:Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni, nektek melyik lenne az?
Talán ez:
Pendulum - The Island Part 1 (nem véletlenül ajánlottam az Immersiont a zeneklubban)

Amúgy látom, visszatértél a decós avához. :)

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 24., hétfő 15:47

messideco írta:Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni, nektek melyik lenne az?

Nekem évek óta ez a megunhatatlan favorit :)

Szinte mindig kiráz a hideg, amikor hallgatom, egyszerűen nem tudom megunni, pedig már ronggyá hallgattam :hmmm:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 24., hétfő 15:44

Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni, nektek melyik lenne az?

Nekem:
https://www.youtube.com/watch?v=lLDpaMatBpU
"And my heart will leave you never."

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 24., hétfő 15:36

Káva - Ki Ki

Maradva a magyar hip-hopnál, szerintem ez óriási zene, sajnálom, hogy csak a napokban találtam rá, azóta folyamatosan hallgatom :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 24., hétfő 0:36

Sierra írta:Mindenki írkálja, hogy a régi AKPH... mi a bajotok az "újjal?" Az egy sokkal komolyabb anyag lett, de érthető, eltelt akkor már 6 év az első albumuk óta, kicsit biztosan megkomolyodtak, ez nagyon érződik is, ami egyáltalán nem baj. Nagyon komoly számokat dobtak össze a Kottazűrön. Érdekes témákkal találkozhatunk a számokban. Persze az első albumuk is óriási, de az egész más tészta.

Amúgy sosem hallgattam rap-et, de az itthoni előadók közül párat szerettem régebben, most már nem nagyon hallgatom őket sem.

AKPH, NKS, Barbárfivérek, The Steve. :)
A Kottazűr sokkal letisztultabb szövegileg és tényleg nagyon jók. Viszont az alapzenék gyengék, főleg Akkezdet albumhoz képest. Azon Akkezdet, Mivel játszol, Hogy üssön, Elvarázsolt dollár, Van gond.. hatalmas alapok, a Kottazűrön meg elég sok gyenge van pl Gondolj már végig és akad még pár.(szerintem)

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 24., hétfő 0:13

Kár, hogy nálunk nem voltak ilyenek, jó lett volna egy szám segítségével megörökíteni azt a 4 évet.
MC Soon - Szalagavató
Tash - Szalagavató
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 23., vasárnap 21:07

Álljál be! Szívjál be
tegnap ez szólt a foci tornán, szétröhögtem rajta magam :mrgreen: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 23., vasárnap 15:34

Moss x Pete Ryan - Meant For More
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 23., vasárnap 2:51

Mindenki írkálja, hogy a régi AKPH... mi a bajotok az "újjal?" Az egy sokkal komolyabb anyag lett, de érthető, eltelt akkor már 6 év az első albumuk óta, kicsit biztosan megkomolyodtak, ez nagyon érződik is, ami egyáltalán nem baj. Nagyon komoly számokat dobtak össze a Kottazűrön. Érdekes témákkal találkozhatunk a számokban. Persze az első albumuk is óriási, de az egész más tészta.

Amúgy sosem hallgattam rap-et, de az itthoni előadók közül párat szerettem régebben, most már nem nagyon hallgatom őket sem.

AKPH, NKS, Barbárfivérek, The Steve. :)

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 23:27

Seraf írta:német rap: nem érted a szöveget, kegyetlen flow, kegyetlen beat, meg is van oldva :D
Pont az ő számainak a többsége az amiből alig érthető valami.. amúgy jön az album is hozzá augusztus környékén, Sidonak is nemsokára, Shindy albuma is megjelenőben van.

Massiv - Jetzt kommt der prototyp kanacke
Timeless - Krone , Timeless - Kame-ha-me-ha!
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 22., szombat 22:48

ferni írta:
el magico írta:DAY-t sem említette senki.. pedig az Atlantisz album valami kegyetlen :ozil: Letöltöttem nCore-ról és 3 hete megállás nélkül ez megy.
és még büszke is rá bakker.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ha ennyire bejön rendeld meg, megéri, de gondolom ezt már te is tudod :mrgreen:

ha letöltök egy albumot legalább nem kürtölöm világgá bakker... :lol:
mondjuk nekem is csak elég kevés esetben lehet ekkora a pofám a témában, de a Day - Atlantiszt biza megrendeltem :mrgreen:
jó ferni te is itt kéregeted folyton a linkeket aztán az aktuális kiskedvenc kerül szóba akkor már para van :D
chosenone46 írta:elég sokáig a hszekben meg sem lett említve az AKPH. akkor meg nem értem, miért megy a vita mikor a valódi értéket és minőséget képviselő csapat elő sem kerül.persze nem éppen az Essem, Tirpa, Day vonalon mozognak, de jót nevettem azért, hogy mekkora vita folyik, hogy ki a "legjobb". de viszont ha a vonalakon belül maradunk Steve nevét sem láttam sehol, pedig ő is simán megérdemelné.
durva dolog ez, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be, pedig akkora dinamika és flow van ott, hogy fúúú :) :iróniasmiley: (mondom ezt úgy, hogy én is bírom az akph-t de nehogymár akkora megkérdőjelezhetetlen istenek legyenek mint mondjuk 2004be voltak...)

MASSIV - GHETTOLIED INTIFADA FEAT. CELO & ABDI (OFFICIAL HD VERSION)
német rap: nem érted a szöveget, kegyetlen flow, kegyetlen beat, meg is van oldva :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. június 22., szombat 22:03

Én Bustától csak a Páva dalt ismerem, de az nagyon bejön, végre valaki beoltja azokat a retkeket :D
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 22., szombat 21:34

J. Cole Let Nas Down (REMIX) feat. Nas
Azt a... Nem akartam hinni a szememnek/fülemnek, mikor először megláttam/hallgattam ezt a számot. Ugye ez a zene, amit J.Cole azért adott ki, mert Nas csalódott benne az első lemeze után, erre jön egy ilyen collab. :salute: :salute: :salute: :agree:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 22., szombat 19:36

KillaGraham - Clowns (Milo & Otis Unoriginal Mix)

Lazuló zene. :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 22., szombat 19:08

Imogen Heap - Headlock (Synthetic Epiphany Remix)

Insan3lik3 & Rob Gasser - Gold (Auvic Remix)

Brenton Mattheus - Overcome (SirensCeol Remix)

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 22., szombat 18:48

ferni írta:
el magico írta:DAY-t sem említette senki.. pedig az Atlantisz album valami kegyetlen :ozil: Letöltöttem nCore-ról és 3 hete megállás nélkül ez megy.
és még büszke is rá bakker.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ha ennyire bejön rendeld meg, megéri, de gondolom ezt már te is tudod :mrgreen:

ha letöltök egy albumot legalább nem kürtölöm világgá bakker... :lol:
mondjuk nekem is csak elég kevés esetben lehet ekkora a pofám a témában, de a Day - Atlantiszt biza megrendeltem :mrgreen:
Jó tudom mocsok vagyok, de igazság szerint nem is én töltöttem le, de hagyjuk inkább :) Az a lényeg, hogy kiba :cens: ott állat az album :rock: és ha már albumot nem is, pólót azért rendeltem.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 22., szombat 18:44

Seraf írta:Busta kétségtelen elég túlsztárolt figura, rímek mint olyanok nála kb nem léteznek, persze azért vannak remek számai mondanivalóval: Tűzben Edzett Férfi, Senki Nem Tudhatja, Fedezék, Sose Felejts El... azzal meg nem értek egyet, hogy az alapok fülsértőek, NaZ Beatz kegyetlen alapokat rak oda az utóbbi időben, illetve azt nem lehet elvitatni, hogy bustának van a legnagyobb marketing érzéke, ahogy felfuttatta a real trillt ennyi szerencsétlennel (akik megjegyzem rohadtul fejlődnek bustával ellentétben :D )

de így visszaolvasva: sub bass mint a legnagyobb rapper :lol: :lol: ráadásul pont ezután a retek lemez után ami most jött ki :D
ez a cimke még Siskára is vicces amíg olyanok vannak a porondon mint Tkyd pl

és ha már real trill :mrgreen:

Rhino - Nem Adom Fel | OFFICIAL MUSIC VIDEO |

RTM-ből őt bírom egyedül :D Említette valaki Denizt, na igen, ő tényleg..a Hazám c. száma is mindent elmond..
Nálam az abszolút kedvenc Eminem, hazaiak közül pedig BLR(nem a Belehalok óta hanem jóval előtte..:) ) de a jó rapre mindig vevő vagyok. Mr.Missh-t is szeretem, ő nem tudom RTM tag-e, tudtommal nem, de ő is egész korrekten tolja. Nála azt a hátrányt fedeztem fel, h rengeteg az "e" betűs rím.. :roll:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 18:21

mekkora zene, mekkora klip. Rudimental - Waiting All Night feat. Ella Eyre (Official Video)
Kép
Kép
Kép

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 17:42

The Steve & Know - Elitek szaga

Ha már magyar rap-ről van szó :)

Meg akkor már itt egy külföldi is :D

Killarmy - Blood for Blood

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. június 22., szombat 17:03

elég sokáig a hszekben meg sem lett említve az AKPH. akkor meg nem értem, miért megy a vita mikor a valódi értéket és minőséget képviselő csapat elő sem kerül.persze nem éppen az Essem, Tirpa, Day vonalon mozognak, de jót nevettem azért, hogy mekkora vita folyik, hogy ki a "legjobb". de viszont ha a vonalakon belül maradunk Steve nevét sem láttam sehol, pedig ő is simán megérdemelné.

Progresszív költő
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Vissza: