Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 30., csütörtök 8:50

Neked fogalmad nincs miről beszélsz, de "télleg"...

Itt nem szerződésbontás lesz, hanem ingyen elengedés valahova, mint Kaká. Ez egy átigazolás lesz, csak nem kérünk érte a pénzt. Vannak kérői. Miért bontanánk vele szerződést hogy aztán 2 nap múlva aláírjon valahova? Sztem meg lesz mondva neki, hogy szabadon tárgyalhat kérőivel és akivel megállapodik oda elengedik majd.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. április 30., csütörtök 7:08

KAG írta:
Realista24 írta:Jó hír? Hogy kiadnánk olyan 30-40 milliót, elengedjük ingyen és fizetünk még úgy 30at De Geáért? Tényleg remek lenne.

Jó az inkább 30 milliónak euronak is mintsem 40-nek. 165 ezret fontot keres hetente a kapitány és van 3 év hátra a szerződéséből.

De amúgy igen, én inkább vállalom ezt mintsem azt, hogy egy ilyen semmi középszert nézzünk a kapuban akiben minden meccsen ott van a baki továbbra is...
fotelból ugye könnyű vállalni, mert 30 millák csak úgy mellényzsebben repkednek, mint a fifa2015-ben
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. április 30., csütörtök 7:06

R.M.C.F írta:Ne vicceljünk már,ha elmegy,akkor szerződés bontással megy el,onnantól nincsen semmilyen kötelezettsége a klubnak,ellenben ha kölcsönbe megy akkor a megegyezés szerint lehet mindkét fél részéről fizetési kötelem.
igazad van. nincs. onnantól kezdve, hogy felbontod a szerződését, és kifizeted, ami a szerződés alapján a hátra lévő időszakra jár neki, onnantól tényleg nincs kötelezettség.

a másik út a közös megegyezés, ott meg ugye azt fizeted, amiben megállapodsz. ez meg ugye azért közös, mert a két fél közös akarata kell.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. április 30., csütörtök 7:02

Santi írta:
KAG írta:

Jó az inkább 30 milliónak euronak is mintsem 40-nek. 165 ezret fontot keres hetente a kapitány és van 3 év hátra a szerződéséből.
Az hiszem ez úgy van, hogyha télleg 165ezret keres hetente és mondjuk elviszi az Arsenal ahol tegyük fel adnak neki 110-et, akkor nekünk a maradék 55-t kell állni hetente az itteni szerződése lejártáig, de ez is csak a játékoson múlik, hogyha ezt szabja meg a távozása feltételeként vagy nem és megelégszik az ottani kisebb fizetéssel.
én meg azt hiszem, hogy pont úgy van ahogy megállapodnak. ha nem ír így alá, akkor nem. ha nem fogadja el a válás feltételeit, akkor nem. ha ki akarsz nyírni valakit, akinek határozott időre van szerződése, akkor bizony ki kell fizetned minden járandóságát a szerződés szerint, és mivel te rúgtad ki, még ingyen megy el, mert ugye kirúgtad. (mert ugye ezt is vitatták itt)

"télleg"

.. ja, és ha így bhasszák ki a keretből az elmúlt évek után, nehogy már azért ne tartsam örök és igazi madridistának, meg kapitánynak, mert elfogadja, és elteszi azt, ami jár neki.

ugyancsak "télleg"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 29., szerda 19:56

Ne vicceljünk már,ha elmegy,akkor szerződés bontással megy el,onnantól nincsen semmilyen kötelezettsége a klubnak,ellenben ha kölcsönbe megy akkor a megegyezés szerint lehet mindkét fél részéről fizetési kötelem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 29., szerda 12:30

Persze biztos, hogy nincs előírva így, meg lehet oldani 678ezer féle módon, de amiről én beszélek az egy létező dolog, hogy aláír valahova alacsonyabb fizetésért és mi fizetjük a különbözetet 2017-ig, amíg tartott volna a szeződése nálunk ahogy az előbb írtam. Nemtudom hogy lesz meg mi lesz, de ez egy létező opció. Igazából ezt a 30-40 milliót fizetünk neki a távozásért dologra írtam, mert egy ilyennel pl "csak" 5-6 milliót fizetnénk neki vagy még kevesebbet, attól függően mennyivel kapna kevesebbet a leendő klubjánál.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 29., szerda 11:07

Az hiszem ez úgy van, hogyha télleg 165ezret keres hetente és mondjuk elviszi az Arsenal ahol tegyük fel adnak neki 110-et, akkor nekünk a maradék 55-t kell állni hetente az itteni szerződése lejártáig, de ez is csak a játékoson múlik, hogyha ezt szabja meg a távozása feltételeként vagy nem és megelégszik az ottani kisebb fizetéssel.
Nem hinném, hogy erre van előírás vagy akármi. Az, hogy ott milyen szerződést köt, meg itt milyen feltételekkel távozik, az nincs összefüggésben. Mármint jogilag.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 29., szerda 10:49

Mindenki változást akar kapus poszton. Amennyiben sikerül megszerezni De Gea-t el is dől a dolog. Iker az első elé tett szerződést aláírja majd és lelép. Szép szavak azok, hogy Európában más csapathoz nem megy, itt akarja befejezni, de amikor ott lesz előtte egy Arsenalos papír pl, vagy egy olyan olasz csapat ahol állandó kezdő lehet még elfogja fogadni. Tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a visszavonulás lenne a legjobb döntés. Nem hiszem hogy a család elszeretné hagyni a spanyol fővárost, maradhatna a csapatnál, valahol utánpótlásban is dolgozhatna a fiatal kapusokkal.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. április 29., szerda 10:45

Nagy baj lenne a világgal ha mindenki így gondolkodna mint te KAG.
Én imádtam és azt, amit kapott tőle a klub az évek folyamán továbbra is tisztelem,becsülöm.
egy ilyen semmi középszert nézzünk a kapuban akiben minden meccsen ott van a baki továbbra is...
:salute:
tiszteli, becsüli...oh wait.
nyílván azt nyilatkozza hoyg ha 2. számú akkor is marad. csak éppen rájött hogy igazából akkora szava van hogy sosem lesz 2. számú mert elkergeti azt aki előtte van.
Ronaldo lenne 2.számú? Bale? James? Marcelo? Pont ezért vannak az elitben, mert nem elégszenek meg a 2.vonallal, a paddal...én ezért nem tudok neheztelni ráju! Haragudjunk Raúlra, hogy nem maradt padra duzzogni, hanem elment máshova is legendának? Fuck. Ezekkel a játékosokkal mind le kell ezt játszani, és egyik sem fogja belátni az első pillanatban, hogy már nem a régiek. Ettől még madridisták, legendák, toppok, akiknek minden maximálisan tanúsítható tisztelet JÁR! Kivéve attól aki...primitív?

R24 +1!!!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 10:37

Szerintem viszont pontosan tudja, hogy mi a helyzet, csak Navas közel sem annyival jobb, hogy rá lehessen bízni a kaput és még a szurkolók is elfogadják, Carlo nem véletlenül nem teszi be többször.

Minden szempontból De Gea lesz a tökéletes választás. A szurkolók - szerintem - azonnal el fogják fogadni, karizmatikus, jó kapus, fiatal, spanyol, és így tovább.

Már csak az a kérdés, hogy marad vagy elmegy levezetni az USA-ba, mert ugye korábban nyilatkozta, hogy Európán belül nem akar másik klubcsapathoz aláírni, hogy még véletlenül se kerüljön szembe a Reallal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 29., szerda 10:35

nyílván azt nyilatkozza hoyg ha 2. számú akkor is marad. csak éppen rájött hogy igazából akkora szava van hogy sosem lesz 2. számú mert elkergeti azt aki előtte van.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 29., szerda 10:10

Victor írta:egy ilyen semmi középszert nézzünk a kapuban akiben minden meccsen ott van a baki továbbra is...
Forgathatod rá a szemedet, de tényleg benne van a baki. Rajta nőttem fel, lehet pont ezért vannak túl magas elvárások számomra a Real Madrid mindenkori kapusával szemben. De nekem ez kevés amit Ő nyújt már.
Én imádtam és azt, amit kapott tőle a klub az évek folyamán továbbra is tisztelem,becsülöm.
De tényleg nem veszi észre magát, ahogy Raúl sem vette anno észre magát időben.
ZIDANE

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 29., szerda 10:00

KAG írta:
Realista24 írta:Jó hír? Hogy kiadnánk olyan 30-40 milliót, elengedjük ingyen és fizetünk még úgy 30at De Geáért? Tényleg remek lenne.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 29., szerda 9:55

Én sem rajongok már annyira Casillasért, mert idegesít, ahogy mindig búbánatos és üvöltözik a védelemmel, és hogy most már nem a régi (főleg fejben), kijöttek nagyon a hibái, de azért amiket itt néhányan gondolnak, mondanak, az nagy durva.
Ezert bullshit a hir, vagy Casillas akkora madridista mint krojf es lehuzza a szeretett klubjat.
:roll:
egy ilyen semmi középszert nézzünk a kapuban akiben minden meccsen ott van a baki továbbra is...
:roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 9:53

Azért írtam 30-40 millió eurót, mivel nem vagyok tisztában azzal, hogy a bruttó béren kívül még milyen járulékokat kell fizetni egy-egy munkavállaló után Spanyolországban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 29., szerda 9:51

Szerzodest bontani azzal szoktak aki a kutyanak sem kell, vagy nem akar alairni kevesebb fizuert mas csapathoz.
Ha ingyen elengedjuk es masnap alair a monaco psg arsenal vagy galaxyhoz, meg akkoris eleg lenne csak a kulonbozetet is kifizetnunk. Ezert bullshit a hir, vagy Casillas akkora madridista mint krojf es lehuzza a szeretett klubjat.
Jaja, Raúl is egy utolsó undorító antimadridista katalán senki, ahogy Casillas is.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 29., szerda 9:49

De amúgy igen, én inkább vállalom ezt mintsem azt, hogy egy ilyen semmi középszert nézzünk a kapuban akiben minden meccsen ott van a baki továbbra is...
ZIDANE

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2015. április 29., szerda 9:43

Szerzodest bontani azzal szoktak aki a kutyanak sem kell, vagy nem akar alairni kevesebb fizuert mas csapathoz.
Ha ingyen elengedjuk es masnap alair a monaco psg arsenal vagy galaxyhoz, meg akkoris eleg lenne csak a kulonbozetet is kifizetnunk. Ezert bullshit a hir, vagy Casillas akkora madridista mint krojf es lehuzza a szeretett klubjat.
Mondjuk most is....szakmailag

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 28., kedd 23:31

Az tényleg nevetséges, hogy kifizetnénk a bérét, és ingyen elengedjük. Ilyen nincs, ez biztos, hogy baromság. Akkor maradjon füvet nyírni meg gereblyézni a pálya körül vagy valami.

De annak örülök, hogy egyre több hír van arról, hogy De Gea itt fog végül kikötni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 22:07

Jó hír? Hogy kiadnánk olyan 30-40 milliót, elengedjük ingyen és fizetünk még úgy 30at De Geáért? Tényleg remek lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: