Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 11:58

Zidane labdára rálépős csele,kapáslövései,szabdrúgásai,olyan védjegyek,amik magasan egyéniséggé teszik....
Iniesta?Azon kívül hogy egy olajozott gép(bár idén akadozik)nélkülözhetetlen alkatrésze,ezenkívül...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 23., vasárnap 10:07

Zidane az ZIDANE, röviden ennyi a történet. :)
Iniesta-t még megértem, hogy hozzá hasonlítjátok, mert hasonló játékos, csak a gyengébbik kiadása.
Viszont Xavi csak erre a rövid passzos játékra jó. Arra is egyre kevésbé, sokszor már csak hátráltatja a csapatot a sok oldal és vissza passzal. Nincs benne semmi váratlan, semmi csel, semmi varázs, csak passz, passz, passz. Mondjuk ez legyen a katalánok baja. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 9:05

Jester írta: Az olaszoknak az egyetlen egy komoly meccsük a döntőig a németek elleni volt. Mondjuk az egy szájbatoszottulgecirekurvajó meccs volt :D :D :D
Pont annak a senki Grossonak kellett lőnie a gólt... (+ ő lőtte az utolsó 11-est is a döntőben :vivo: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 23., vasárnap 8:43

Zidane egy felisten volt, kar hogy voltak hulyesegei, de hat ilyennek az igazi egyenisegek. Maradona kokozot, Ronaldo transzfesztitakat gyomlalt :lol: , Ronaldinho partizik ejjel nappal. Sokaknak ez nem tetszik, de nekem ez jo fiuk imidzse pl. ellenszenvesebb(unalmas is) Ha valasztani lehetne inkabb mennek Ronaldinhoval logni mint Iniestaval. :mrgreen:
Vissza terve Zizoura és Xavira(Inire)... Egyenisegekrol beszelunk, Zizou soha nem jatszott volna ala masoknak, ezek a barcasok Messi ala dolgoznak mar ezert sem lehet egyinesegnek nevezni oket.

Az ő egy darab aranylabdája az igazi szégyen, nem CR-é. Messi meg négynél tart, és számlál. Vicc.
Zidane nagyon kozel volt a 3 aranylabdahoz. Egyet ugye nyert 98ban...2000-ben az EB-n olyan teljesitmennyel rukkolt elo ami kiemelte a tobbi vetelytarsai kozul. Abban az evben Figo nyerte aki tenyleg jo volt, a realban jo szezont zart az EB-n is jo volt....De! Zidane volt messze a torna legjobbja, megis valasztottak az EB legjobb jatekosanak a EB gyoztesek is ok voltak(ezt elfelehtetted megemliteni RMFC). Figo is isten csaszar volt, de nem nyert volna aranylasztit ha Ziounal nem gurul a gyogyszer a Hamburg elleni BL meccsen nem fejel és tapos. Ezt egyebkent tobb komolyabb oldal is irta , h ezen ment el az aranylabdaja. 2006-ban dezsavu, igaz ott nem lett torna gyoztes,de a torna legjobbja lett. Nalam mindig is 3 aranylabdaja van. 2000-ben és 2006-ban is mast kellett valasztani a balhei miatt, de palyan Zidane volt a legjobb. :salute:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 23., vasárnap 8:18

Felejthetetlen búcsú volt az biztos.....
Nekem tetszett a jelenet :lol:
Bár sajna utólag eszembe jutott az, hogy ha képes lett volna uralkodni magán akkor a végén ő nevetett volna, és mint tudjuk az nevet igazán aki utoljára nevet. De erre megesett az a szégyen, hogy egy olyan senkiházi fasz mint a Materazzi világbajnok lehet. Mondjuk bevallom őszintén, én az olaszoknak szurkoltam aznap, mert azt akartam, hogy a fiatalabb kori kedvenceim Totti,Del Piero,Nesta,Cannavaro, Buffon, világbajnokok legyenek.
Ráadásul ez még az elveimmel is szembe ment, mert én mindig azt mondom, hogy a döntőt az nyerje aki nehezebb ágon jutott be oda.
Így volt ez például '54-ben amikor az aranycsapat az előző VB két döntősét legyőzve jutott be a döntőbe.
Vagy '74-ben amikor a Hollandok a Brazilokat és az Argentinokat, gyakorlatilag megalázva jutott be a döntőbe. Természetesen én ezen meccsek idején még csak tervbe se voltam véve, csupán ismerem a football történelmet.
A '06-os francia csapatról meg ne is beszéljünk: spanyolok-brazilok-portugálok a döntőig. Az olaszoknak az egyetlen egy komoly meccsük a döntőig a németek elleni volt. Mondjuk az egy szájbatoszottulgecirekurvajó meccs volt :D :D :D

F.C.B.
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 23., vasárnap 6:53

[/quote]mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőben :lol: :lol: :lol: :mrgreen:[/quote]

:D :D :D Felejthetetlen búcsú volt az biztos..... :mrgreen:

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 22., szombat 22:01

R.M.C.F írta: Zidane a hátán vitte 1998 vb döntőbe a csapatát,ott egymaga baxta meg az akkori csúcsbrazilokat........2002 ben sérült volt ez tökéletes látszott a csapata eredményén pontot sem szereztek..... :lol: majd 2006 ban olyant csinált megint amit (bocs,semmi bajom xavival) de soha nem fog......iszonyat copatást és a foci minden gyönyörét adta át 34 évesen.......betegen,még pedig olyan betegségben ami miatt csoda hogy élsportoló lehet......az eleganciája,a kivitelezései,az a könnyedség mint ha könyvből olvasna fel a többinek...... aki látta focizni,annak olyan érzése lehetett mintha felnőtt játszott volna serdülőkkel....úgy baxta át őket hogy az egy csoda volt...........én mindig úgy jellemeztem túlzással,ha öltönyben lett volna,és a kezében egy tálcán sok pohár ital amivel egyensúlyoz,akkor sem csöppent volna ki egy csepp sem és akkor is a legjobb lett volna.........
Nem lehet a két játékost összemérni.
Szórul szóra. A megtestesült játékintelligencia és elegancia. Összehasonlíthatatlan ezekkel a nyikhajokkal.

Az ő egy darab aranylabdája az igazi szégyen, nem CR-é. Messi meg négynél tart, és számlál. Vicc.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 22., szombat 21:54

hehe írta:mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőben
neked meg egy Fredet kell nézegetned. téged is ver az isten :mrgreen: :lol: :lol:
joabulicsak

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 21:51

Én meg imádtam Zizut, mikor verte a braziljaitokat. :mrgreen: :D Emlékszem, sokan néztük a meccset, és csak ketten drukkoltunk a franciáknak. :)
mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőben :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 22., szombat 21:26

Erre kell hazajönnöm, hogy Ini és Xavi szinte azonos játékerőt képvisel Zidane-al? :smile:
Lépek is a piás szekrény felé :roll:
Én meg imádtam Zizut, mikor verte a braziljaitokat.
+1 :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 22., szombat 21:17

Na most vagy 80 éves vagy vagy hasraütés szerűen listázol... Talán Puskást és Di Stefanot vagy Pelét és Bestet is láttad játszani stbstb?

Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)

:lol: :lol:

Vicc.....

de hogy válaszoljak is,nem vagyok 80 éves,mindössze 39. Akkor ne vegyél komolyan......akkor nem tudom megítélni ki az aki szerintem a legnagyobbak közé tehető...mert nem mérhető,ha akkor nem éltem.
Istenem.....miért vagyok még itt? :( :(

Pelének a filmjét kb 25 x láttam......maradonát már ifjú focistaként......ronaldot és zidanet többször élőben is. De ne törődj ezekkel...........nem kell komolyan venni.

Más.....értelmesebb téma:

Xavi vs zizu? Ezt van aki vitatja?

Zidane a hátán vitte 1998 vb döntőbe a csapatát,ott egymaga baxta meg az akkori csúcsbrazilokat........2002 ben sérült volt ez tökéletes látszott a csapata eredményén pontot sem szereztek..... :lol: majd 2006 ban olyant csinált megint amit (bocs,semmi bajom xavival) de soha nem fog......iszonyat copatást és a foci minden gyönyörét adta át 34 évesen.......betegen,még pedig olyan betegségben ami miatt csoda hogy élsportoló lehet......az eleganciája,a kivitelezései,az a könnyedség mint ha könyvből olvasna fel a többinek...... aki látta focizni,annak olyan érzése lehetett mintha felnőtt játszott volna serdülőkkel....úgy baxta át őket hogy az egy csoda volt...........én mindig úgy jellemeztem túlzással,ha öltönyben lett volna,és a kezében egy tálcán sok pohár ital amivel egyensúlyoz,akkor sem csöppent volna ki egy csepp sem és akkor is a legjobb lett volna.........
Nem lehet a két játékost összemérni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 22., szombat 18:26

nincsenek már zsenik, nincsenek már új cselek, új dolgok, van viszont metroszexuális szimuláló kényeskedő ficsúrok gyülekezete.
+1
Ez itt a lényeg.Ennél jobban össze se lehetett volna foglalni... :salute:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. június 22., szombat 17:56

mocsok írta:
francois írta:mert egy reál szurkoló szemében soha nem lesz olyan jó egy barca játékos mint a sajátja (még akkor sem, ha 100 semleges közül 99 épp a barcásat látja jobbnak)
mondjuk azért ezen is lehet mosolyogni.
oh látod akkor már megérte hozzászolnom :lol:
Kép
Kép
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 17:24

mondjuk az megint más, ha egy iniesta,zidane,dinho,ronaldo,messi,cr féle tengelyt hasonlítgatsz, mert itt vannak átfedések, és bár pár év alatt is sokat változik a foci, mégis ki lehet hozni belőle valamit.

de még puskásék, vagy éppen müller,cruijff,pelé meg a többiek a 70-es évek környékéről még abszolút más körülmények között, felállásban, szervezettségben fociztak.

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. június 22., szombat 16:53

Xavit nem lehet mérni Zidane-hoz? Dehogynem lehet. Csak alulmarad. Iniestát meg nagyon alulértékelitek, kevés meccsét látjátok, azt hiszem.

Amúgy is, a mai Barca irányítóit nagyon nehéz behatárolni, mert míg a régi klasszikus irányítók szinte egyedül formálták a csapatuk játékát, addig most nálunk 3-4 ember felel ezért. Iniesta egy másik csapatban pl sokkal jobban kitűnhetne, az eleganciájáról meg sok nagyra tartott vezér is csak álmodozhat. Thiago is nagy játékos lehet majd, nála mondjuk az elegancia és a brazilos játékosság kb kiegyenlíti egymást.

Nagyon nehéz különböző korban, más stílusú csapatokban játszó embereket összehasonlítani. Persze mindenki eldöntheti, hogy szerinte ki a legjobb, csak mondjuk nagyon hasonló képességű játékosoknál azt mondani, hogy egyik a másik cipőjét sem tisztíthatná, szerintem butaság.

Én meg imádtam Zizut, mikor verte a braziljaitokat. :mrgreen: :D Emlékszem, sokan néztük a meccset, és csak ketten drukkoltunk a franciáknak. :)

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 16:34

Hát igen. Az a baj, hogy annyira felgyorsult már minden, hogy nem "épülnek fel" tudatosan a karrierek. Neymar is beleugrott a mélybe, Thiago is lehet, hogy elmegy a MU-ba, Isco a Realba... 20 év körüli srácok, játszaniuk kellene orrba-szájba (mondjuk ez Neymarnál adott lesz szerintem), pontosan olyan csapatokban, amit írtál. Erős, európai szinten az elit és a középréteg közötti kluboknál. Ott már van nyomás, kell eredmény is, mutatott játék is már érdekli a szurkolókat, de azért mégis reálisak az elvárások, nincs fejvesztés egy-egy kudarc után. Ilyen szinten 1-2-3 év nagyon fontos szerintem. Utána már fejben is kész lennének, jobban viselnék a terhelést, nem kettesével kellene venni a lépcsőket.

Perzse így is vannak akkora tehetségek, akik elbírják ezt, vagy annyira jók, hogy így is sikeresek lesznek, de nem lepődnék meg, ha előbb kiégnének.

Pl. Lucas szerintem ragyogóan csinálta. Mondjuk ott más is közrejátszott, ugye a MU már "zsebben érezte", csak jött Leonardo, meg a zseton... De akárhogy is, ott van egy elit felé kacsintgató csapatnál, egy viszonylag erős bajnokságban, adva van a játéklehetőség, van sikerkényszer is. Pár évet lehúz ott, még akkor is pofátlanul fiatal lesz, készen egy topklubra, a legmagasabb szintre.

Aztán itt jön az egész kerékkötője, az üzlet. A fiatal tehetségekért már annyit kérnek a nevelőklubjaik, amiket kizárólag az igazán pénzes csapatok tudnak kicsengetni. Innen meg jön a 22-es csapdája...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 16:14

Thiago úgy ahogy van felkarolná a Realt
áthoztam ide thiagot, szerintem (bár ki tudja meddig..) még itt a helye a thiago témának.

szóval.

Thiago úgy ahogy van felkarolná a Realt
ezzel azért nem értek egyet.
tény, hogy zseni a gyerek, és nagyon tujda, mi az a zsuga, de kevés ő még ehhez, vagyis jelenleg biztosan.
fejben még éretlen és szertelen ahhoz, hogy egy ekkora feladatra méltó legyen szvsz.
még a jóval előrébb járó modricnak se mennek zökkenőmentesen a dolgok.
jelenlegi szintjén egy valencia vagy porto szerű csapatban simán a kezébe merném adni a varázspálcát, de topcsapatoknál már vannak kételyeim...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 22., szombat 13:59

Azért kezdjük ott, hoyg Iniestának vannak nagyon szép dolgai, meg azért Xavinak is.
De Zidane szerintem bőven érdekesebb, látványosabb játékos volt. Ahogy keezlte a labdát, a cselek, a góljai.
Most pl hogy ne is menjek messzire 2006-ban a brazilok ellen annyi trükköt, és pazar megoldást dobott be, amit hát legyünk őszinték pl Xavitól nem látni.
Ő kb egy szezon alatt oszt ki annyi cselt, esernyőt, bármit amit Zidane azon az egy meccsen.
Iniesta hasonló, bár nála azért jobb az arány.

Most láttam egy FB oldalon egy összehasonlítást. Ronaldinhot vetették össze Lothar Mattheusszal.
Lothar eredményesebb volt, ez lett a vége, majd pedig az hogy mégis Ronaldinhohoz képest nem annyira elismert.
(Azthiszem Troll Footballon volt, ha valaki látta erősítsen meg.)
Itt jól látszik a lényeg. Persze Mattheus hatalmas játékos volt, meg kiváló játékintelligenciával rendelkezett, meg profi volt meg vezér meg bla bla bla.
De Ronaldinho.. Oh hát őt egy élmény volt nézni abban a 2 -3 évben. Csodálatos megmozdulásai voltak. Olyan cselek, gólok, gólpasszok, amikben benne volt a foci minden esszenciája.
És ez a lényeg.
Ronaldinho varázsló volt, Mattheus meg egy nagyszerű focista.
Zidane varázsolt, Xavi meg mellette csak egy nagyszerű labdarúgó.
Ugyanez. Ennyi. (most pl 100-ból 99 tökéletes passz, vagy egy esernyő, és két Zidane-os csel?? Hát köszönöm én inkább a másodikra voksolok, ahogy velem együtt még valószínűleg nagyon sokan)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 13:53

hát akkor a mai fociból senki sem túl extra tudású..
pontosan.
nincsenek már zsenik, nincsenek már új cselek, új dolgok, van viszont metroszexuális szimuláló kényeskedő ficsúrok gyülekezete.
Kép
Kép
Kép

F.C.B.
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 22., szombat 13:49

Egy biztos a két videó főszereplői között észlelem a különbséget............. :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=k9MlN2xxDyI

http://www.youtube.com/watch?v=FoFpDp-iM_Q

Vissza: