numberone1
Pedig ez a kezdő szerintem nagyon sokra lenne képes, csak nem feltétlenül gyémántként kellene tekinteni rá.
----------------Casillas-----------------
Carvajal----Varane----Ramos-------
--------------------------------Marcelo
----------..Kondogbia------------------
----Modric----------------Gündogan--
-----------Özil/Isco--------------------
-----------------------------Ronaldo---
----------Benzema---------------------
Én valahogy így képzelem. Ez tulajdonképpen egy eltolt 4-3-3 lenne (nevezhetjük 4-3-1-2-nek, 4-3-2-1-nek- 4-3-1-1-1-nek, teljesen mindegy), csak a sorokon belüli elhelyezkedést próbálom érzékeltetni.
Szerintem ebben a felállásban nem lenne Özil köré építve a csapat. Mondric és Gündogan ugyanúgy tudnák szervezni a játékot.
CR-t én is kicsit hátrébb hoznám, a baloldal felé tolva, de persze ő szabadon játszik szóval csak egy kb. helyet lőttem be neki.
A védekezés már tényleg neccesebb. A támadó szélsővédők (mondjuk biztos vagyok benne, hogy Carvajal nem kap majd annyi szabadságot, mint Marcelo) megnehezítik a dolgot, de mind Gündogan, mind pedig Madric jól védekeznek, besegíthetnek. Ahogy a Varane - Ramos páros is, mert ha ők kihúzódnak szélre, Kondogbia visszazárhat. Ennek ellenére a Modric - Gündogan kettesből a jobban védekezőt tenném balra, mivel neki több dolga lesz ilyen szempontból.
Ráadásul, ha megszereznénk a labdát, gyakorlatilag három olyan ember is lenne, akinek úgy lehet passzolni, hogy tudjuk, van szeme a játékhoz és nem alibizni fog.
Nálam nagyon nyerő lenne ez a hadrend, leginkább azért mert megvalósíthatónak érzem.