A JELENLEGI forma szerint bárkit lesimáztok
Bocs,nem akarok a 6os utáni valóságtól elrugaszkodott véleményekkel szembemenni,de pl a ligában a mi utolsó mondjuk 5 meccses szériában(tehát a jelenlegi forma szerinti) meggyőzőbb eredményeket értünk el mint a barca.
Én nem gondolom,hogy bárkit lesimáznak,mert pl a realt(pusztán csak azért mert ők a mi kedvenc csapatunk,azért velük példálózok)minket se hinném, hogy lesimáznának. Sőt. Ha a két csapatnál mindenki rendelkezésre áll,szerintem mi jobbak vagyunk.
Nem is értem hogy lehet ilyen túlzó kijelentést tenni.
Pep-től nagyon tartok
Ismeri őket,igen,tudja a telefonszámukat és a feleségeik nevét. Oké. Egyéb? Viccet félretéve....Szerinted a BM máshogy fog hozzáállni a meccshez? Ugyanazt fogja adni,az egyéni és a csapatjáték ötvözetét,ami Pep preferált jellege,ezen felül menni fog a németes(megkövetelt) akarat,magas koncentráció,taktikai fegyelemés a sok passz.Ezek kb állandó dolgok,a német foci fejlődése ott is látható,az ahogy kibővült a régi repertoárjuk.....
Mivel a barcelona ellenfeléről van szó,igy ki fog esni a meccsre 1 vagy 2 alapemeber,akik a legmeghatározóbbak. Vagy már ki is esett.Majd akik tájékozottabbak megmondják,mint pl a psg ellen is,meg kb minden fontos meccsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.