Szerintem meg ez nem tanítható.nmate írta:Most a többi tulajdonságát hagyjuk de ez a lövőtechnika ami neki van az tanítani való.
James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
R.M.C.F írta:Érdekes az hogy ha játszik,valahogy nyugodtabb vagyok....kb mint ha pepe is játszik. Vannak emberek,akik ha ott vannak,nem vagyok annyira feszült.
Baromira igaz. Én is így vagyok.
Kicsit fura, mert még fiatal, új..mégis elég profin teszi amit kell, néha eldörrent egy-egy Puskás-díjas gólt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha már futni nem tud gyorsan, legalább a lövései komolyak.
Bale-től vártuk a bombákat, Cé sem azokról híres már, Kroos szégyenlős, de itt van James legalább.
Bale-től vártuk a bombákat, Cé sem azokról híres már, Kroos szégyenlős, de itt van James legalább.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
a BeinSport szerint 100 km/h-val pöccintette be a bogyót
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Focisuliban:
Kérdés: James, mi az a kis gól?
J.R.: B@szok én rá, csak kapcsiból vagy félfordulatból lőjem.
Kérdés: James, mi az a kis gól?
J.R.: B@szok én rá, csak kapcsiból vagy félfordulatból lőjem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Remélem sosem fogják ráébreszteni arra, hogy a kis gólok is ugyanannyit érnek, mint az ő góljai. Zseniális.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most a többi tulajdonságát hagyjuk de ez a lövőtechnika ami neki van az tanítani való.
- realmadridfan
Ilyet se láttam még, hogy valakinek "jót" tegyen a sérülés. VIsszajött, azóta a legjobbunk. Nem semmi, kezd a kedvenceim közé kerülni
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
egyszer megkapta a Puskás díjat, mostmár másnak nem adja
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
ide papír nem kell, a tények magukért beszélnek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Érdekes az hogy ha játszik,valahogy nyugodtabb vagyok....kb mint ha pepe is játszik. Vannak emberek,akik ha ott vannak,nem vagyok annyira feszült.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd legkozelebb tartalommal is töltsd meg a hszt flegmazas helyett es akkor nem kapsz ajándékot.miro írta:Ehhez nagy szakértőnek kell lenni... LOOOOLRealista24 írta: Lattal rola mostanában par yt videót es mar szakértője vagy? LOL
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegnap egyébként pont volt egy ilyen szitu Jamesszel, még a kommentátor is megemlítette, hogy túl sokat dédelgette a labdát, az amúgy gyorsnak induló, végül totál lelassult támadásunknál. És ugye pont ezért, mert mire lekezelte a labdát, áttette a balosra, visszazártak a matracosok. Túl sokat forgolódott.Realista24 írta:Értékes másodpercek múlnak rajta, támadások akadhatnak el
made my day.csabi* írta:bél egy ideje már ballal se tud lőni nemhogy jobbal
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ehhez nagy szakértőnek kell lenni... LOOOOLRealista24 írta: Lattal rola mostanában par yt videót es mar szakértője vagy? LOL
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bél egy ideje már ballal se tud lőni nemhogy jobbal
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Két játékos között, akik csak az egyik lábukkal tudnak jól passzolni és lőni is lehet óriási különbség. James, Bale, DM, Özil...hogy csak azokat írjam akik az elmúlt pár évben itt játszottak/játszanak. DM-nek ott volt az iszonyat gyorsasága, robbanékonysága, agyatlansága amivel teljesen váratlant tudott húzni, plussz rabonával lassan félpályás indításokat fog nyomni Özil az Özil, nála minden attól függ hogy mennyire szarik az egészre. Bale és James is tudna lőni jobb lábbal, de nem akar. Egyszerűen rossz azt nézni, hogy jobb lábukra érkezik a labda, már csak bele kellene rúgni, de megállnak és inkább forognak párat hogy ballal tudják tovább tenni. Ez már főleg Balere vonatkozik és nem ide való, de ő tud jókat lőni jobbal is, nem értem miért nem csinálja
Rivaldo....baggio....mátyusjani[/quote]miro írta:Diego Maradona.kelemen.istvan írta: Amúgy botrány, hogy ilyen magas szinten ennyire egylábas legyen valaki.
Özil...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lattal rola mostanában par yt videót es mar szakértője vagy? LOLmiro írta:Diego Maradona.kelemen.istvan írta: Amúgy botrány, hogy ilyen magas szinten ennyire egylábas legyen valaki.
Egylabas dolog...nem csak ebből all. Ha van mivel kompenzálni, akkor nem szamit annyira, de ha nincs akkor jobban kijön ezen a szinten. Értékes másodpercek múlnak rajta, támadások akadhatnak el, leste futas, stb. Ha nem folyik a labda, nincs meg a dinamika.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
nem véletlen van túlfújva ezen a fórumon, nem akárki használta itt először.
(és azóta még vagy kétezerszer általában a 'nímand' és/vagy 'balfasz' szóval összekötve)
(és azóta még vagy kétezerszer általában a 'nímand' és/vagy 'balfasz' szóval összekötve)